Adenoidektomi
VYeşilbahçe Mah. Metin Kasapoğlı Cad. Gökhan İş Mrk. A Blok Kat:1 D:3, Muratpaşa
Akustik Nörinom Cerrahisi
Rinoplasti
Robot Destekli Cerrahi
Robotik Cerrahi
Engin Erkal Muayenehanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septum Perforasyon Onarımı
Sinüs Cerrahisi
Somnoplasti
Subkütan Immünoterapi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Engin Erkal Muayenehanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Timpanostomi Tüpü Uygulanması
Timpanotomi
Tonsillektomi
Engin Erkal Muayenehanesi
Türbinektomi(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
X-Ray
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
so...a
22.12.2022 tarlhinde burun ameliyati oldim Engin beye.
Belirtmek isterim ki ikinci ameliyatım ve ilkinde uz dr Mehmet Özel‘e ameliyat olmuştum ve o doktorun kıkırdaklarımı aldığını öğrendim.
Engin bey hem kaburgamdan kıkırdak alıp burnuma ekledi hemde sağlık ve güzellik açısından tam istediğim burun şeklini yaptı.
Amelyat ve sonrası ağrısız ,morluksuz ve az şişlikle çok güzel geçti.
Çok araştırdım Kesinlikle tavsiye ediyorum ve edeceğim tek doktor Engin Erkal
or...l
6 yıl evvel internet yorumları ile ulaşıp, güvenip kendisine burun ( rinoplasti )( kemik , eğrilik, kırık, et problemleri ile) ameliyatı oldum. İyi ki ona olmuşum.Muayene olmak kadar kolay geçti, her safhası mükemmeldi. Kendisine tekrar tekrar teşekkür ederim. Tereddütsüz gidilebilecek hocadır. Bilgisinin yanında; İlgisi ve yaklaşımı da süperdi.
z_...4
Doktoruma ameliyat olmaya iki yıllık sosyal media takibi sonrasında karar verdim. Yaptığı ameliyatlar o kadar başarılı idi ki dedim "iste bu!" Yıllardır korkudan ve plastik cerrah mı kbb mi diye emin olamadığım burun ameliyatı konusunda bütün kaygılarımı gideren harika bir doktor. Ciddi fonksiyonel sorunlar (eğrilik et kemik vs)ile gittiğim doktorum hem tek seferde bu sıkıntımı gidermekle kalmadı (inşallah ileride bir revizyona gerek duymayacağım) hem de kimsenin anlayamadığı estetik cerrahlara taş çıkartacak güzellikte ve doğallıkta şekil verdi. Yüzüme bakan herkes bir değişiklik var güzelleşmişsin diyor ama ben söylemesem ne olduğunu bulamıyor :)) İyi ki tavsiye ettiler iyi ki tanıdım, tercih ettim, çok başarılı bir doktor asla korktuğum gibi de değilmiş gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz
da....
Cok uzun zamandir korktugum icin olamadigim burum ameliyatima beni ikna edebilen tek doktor olma özelliginin yanisira,güler yüzlü ,nazik inanilmaz anlayisli ve rinoplasti konusunda da cok basarili bir doktor.iyi ki allah karsimiza cikarmis denilen insanlardandir kendisi.iyi ki de benim doktorum engin bey.şiddetle tavsiye ediyorum etrafimdaki herkese...
Engin Erkal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Engin Erkal, Kulak Burun Boğaz. Size Engin Erkal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Beyin Sapı Odyometrisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Tam Kan Sayımı-Hemogram, Tonsillektomi, Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi), Preoperatif Değerlendirme, Robot Destekli Cerrahi, Nazal Valv Cerrahisi, Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Kulak Estetiği.
Engin Erkal adresi nerede?Engin Erkal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- VYeşilbahçe Mah. Metin Kasapoğlı Cad. Gökhan İş Mrk. A Blok Kat:1 D:3 Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Engin Erkal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Engin Erkal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Engin Erkal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Engin Erkal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Engin Erkal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Engin Erkal hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Engin Erkal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muratpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Muratpaşa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Muratpaşa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Muratpaşa bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Muratpaşa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Muratpaşa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Muratpaşa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Muratpaşa bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları