Böbrek Ultrasonu
Prostat Biyopsisi
Prostatektomi
Sistoskopi Ve Üreteroskopi
Medipol Üniversitesi Pendik Hastanesi
Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP)
Medipol Üniversitesi Pendik Hastanesi
Çok değerli Opr.Dr.Engin Evci hocama Prostat rahatsızlığım için muayene oldum.Tek kelimeyle işinin ehli diyebilirim.Bana önerilerini ve tetkiklerini yaptı ve tedaviye başlattı.Hocam tedavideki bütün aşamaları bizzat takip edip gerekli ikazları yaparak benle ilgilendi vede ilgilenmeye devam ediyor.Engin hocamı tanıdığım için çok memnunum.Adeta bir baba şevkatiyle hastasına yaklaşıyor.Böyle bir hocayla karşılaştığım için çok mutlu ve şanslıyım.Rabbim Engin Hocamın yolunu açık etsin.Allah bin kere razı olsun.
Hamileliğimin 27. haftasında böbrek taşı düşürmem vesilesiyle tanıştık kendisiyle. Hamileliğimin etkisiyle ilaç vs alımım çok sıkıntılıydı, bu yüzden zor bir süreç geçirdim ama bu süreçte Engin Bey ile tanışmak benim için bir şans oldu. Güler yüzü, detaylı açıklamaları, hasta ile kurduğu empati ve verdiği güven sayesinde içimizi rahatlattı kendisi. Çok çok teşekkür ediyoruz kendisine.
ÜRETRA ameliyatı için ADATIP Hastahanesinde yattım.Sayın DR Engin Bey bana ameliyat sonrasında çok yardımcı oldu.Engin tecrübesi.mesleki bilgi ve hijyen kurallarına uyan en önemliside insani duyguları çok gelişmiş başarılı ve sevecen bir hekimdir.Kendisine müteşekkirim.Sağ olsun,var olsun.
al...e
kesinlikle mükemmel bir doktor son derece ilgili ve güler yüzlü ayrıca işinde çok titiz.ameliyat esnasındada tüm korkularımı unuttum .herkese tavsiye ederim.
ba...r
İşini sevgi ve titizlikle yapan bir doktor. Sadece doktor değil aynıı zamanda bir abi bir arkadaş gibi. Dakik , kendi işini kendisi yapan , hastalarıyla son derece ilgili , mükemmel bir doktor.
ba...k
son derece başarılı bir doktorsunuz,başarılarınızzın devamını diliyorum,hastalarına son derecede hassas davranan bir doktorsunuz.uzun süren ve çözüm bulunamayn rahatsızlıklarım kısa sürede sonlandı.tekrardan teşekkür ediyorum size
ze...u
İyi bir doktor ama fazla ciddi. Böbrek taşı için gitmiştim. Taşımı düşürdüm sağolsun ama rapor verirken cimri davrandı
mu...a
Doktorum okuyorsa teşekkür ona burdan teşekür ediyorum. Sivastan geldim İstanbula. Bana kapalı ameliyat yaptı. 2 aydır çektiğm ağrılar 1 günde bitti. taşımdan kurtuldum. Herkese tavsiye ediyorum.Muharrem Özata
me...k
Varikosel ameliyatı sonrası çocuğumuz oldu. Doktoruma teşekkür ederim. Allah ondan razı olsun.
Engin Evci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Engin Evci, Üroloji. Size Engin Evci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP), Sistoskopi Ve Üreteroskopi, Prostat Biyopsisi, Laparoskopik Cerrahi, Prostatektomi, Nefrektomi, Flexible Üreteroskopi, Penil Protez, Böbrek Ultrasonu.
Engin Evci adresi nerede?Engin Evci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mah.Adnan Menderes Bulvarı.No:31-33 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Engin Evci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Engin Evci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Engin Evci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Engin Evci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Engin Evci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Engin Evci hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Engin Evci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Engin Evci hangi sigortaları kabul ediyor?Engin Evci tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar