07 Ekim 1981, Afyonkarahisar doğumlu olan Doç.Dr. Engin KORKMAZER, tıp fakültesi eğitimini Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde (1998-2005) tamamladıktan sonra ihtisasını Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde (2006-2011) yapmıştır. Sonrasında Bursa Zübeyde Hanım Doğumevi’nde (2011-2013)(Uzman Doktor), Şırnak Devlet Hastanesi’nde (2013-2013) (Uzman Doktor), Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde (2013-2014) (Yardımcı Doçent), Özel Medical Park Hastanesi’nde (2014-2015) (Uzman Doktor), Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (2015-2019) (Başasistan) çalışmıştır.

Yurtdışı Deneyimi
- Jinekolojik Onkoloji : University College Hospital, Londra, Prof. J.A. LEDERMANN
- Yüksek Riskli Gebelik : King’s College Hospital, Harris Birthright Research Centre for Fetal Medicine, Londra, Prof. K. NICOLAIDES
- Fetal Ekokardiyografi : King’s College Hospital, Harris Birthright Research Centre for Fetal Medicine, Londra, Prof. L. ALLEN
- Laparoskopik Cerrahi : University of Foggia, Foggia, Prof. L. NAPPI
- Ürojinekoloji : King’s College Hospital, Urogyneacology Unit, Londra, Prof. L. CARDOZO
- Robotik Cerrahi : World Laparoscopy Hospital, Yeni Delhi, Prof. R.K. MISHRA
Bilimsel Toplantılarda Yapılan Canlı Cerrahiler
- Laparoskopik Sakrohisteropeksi, Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği Bursa Şubesi, Jinekolojik Laparoskopik Cerrahi Sempozyumu, Bursa, 2017
- Laparoskopik Myomektomi, Jinekolojik Endoskopi Derneği Bursa Bölgesel Toplantısı, Bursa, 2019

Kongre ve Sempozyum Konuşmaları
- Adölesanlarda Kontrasepsiyon, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gençlerin Üreme Sağlığında Genç Dostu Merkezlerin Önemi Konferansı, Çanakkale, 2010
- Obstetrikte Doppler, Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği Bursa Şubesi Aylık Bilimsel Toplantısı, Bursa, 2016
- Perine Nasıl Korunur? Obstetrik Perineal Travma Önlenebilir Mi? 14. Türk Jinekoloji ve Obstetrik Kongresi, Antalya, 2016
- Günlük Pratiğimizde Doppler Kullanımı, Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği Bursa Şubesi Aylık Bilimsel Toplantısı, Bursa, 2016
- Laparoskopide Uygun Hasta Seçimi, Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği Bursa Şubesi, Jinekolojik Laparoskopik Cerrahi Sempozyumu, Bursa, 2017
- Histeroskopik Myomektomide Güvenli Cerrahi, 25. Avrupa Jinekoloji ve Obstetrik Kongresi ve 15. Türk Jinekoloji ve Obstetrik Kongresi, Antalya, 2017
- Laparoskopik Sütür Kursunda Eğitmenlik, 25. Avrupa Jinekoloji ve Obstetrik Kongresi ve 15. Türk Jinekoloji ve Obstetrik Kongresi, Antalya, 2017
- TJOD Postpartum Kanamalar Toplantısı, Postpartum Kanamada Bursa Yüksek İhtisas EAH Deneyimi, Bursa, 2017
- Obstetrikde Doppler Kullanımı, 11. TJOD Asistan Okulu, Samsun, 2018
- Menopozdaki Olguların Takibi ve Yönetimi, 12. TJOD Asistan Okulu, Bursa, 2018
- Obstetrikde Doppler Kullanımı, 16. Ulusal Jinekoloji ve Obstetrik Kongresi, Antalya, 2018
- Obstetrikde Doppler Kullanımı, 13. TJOD Asistan Okulu, Kıbrıs, 2018
- 2. TJOD Sempozyumu, Ankara, 2018
- Bilimsel Makale Yazarken Kullanılacak Dil Nasıl Olmalıdır?, TJOD Genç Uzman ve Asistan Organizasyonu, İstanbul, 2018
- Doğum Sonu Kanamalara Yaklaşım, Sağlık Bakanlığı Güney Marmara Bölgesi Acil Obstetrik Bakım Eğitimi, Bursa, 2018
- Laparoskopik Batına Giriş Teknikleri, Jinekolojik Endoskopi Derneği Bursa Bölgesel Toplantısı, Bursa, 2019
- Laparoskopik Batına Giriş Teknikleri, Jinekolojik Endoskopi Derneği Konya Bölgesel Toplantısı, Konya, 2019
- Adölesan Çağının Jinekolojik Sorunları, 14. TJOD Asistan Okulu, Eskişehir, 2019
- Laparoscopic Surgery in Obese Patients, Middle East Society of Gynecologic Endoscopy, Antalya, 2019
- Gebelikte Vitamin ve Omega 3 Kullanımı, Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği Bursa Şubesi Aylık Bilimsel Toplantısı, Bursa, 2019
- Plasental İnvazyon Anomalilerinde Ultrasonun Yeri, 17. Ulusal Jinekoloji ve Obstetrik Kongresi, Antalya, 2019
- Laparoskopik Batına Giriş Teknikleri, Jinekolojik Laparoskopi Kadavra Kursu, İstanbul, 2019

Özel Medicabil Hastanesi
Mudanya Yolu Fethiye Mah. Küre Sk. No: 1, Nilüfer

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Röportaj

Konum: başka bir yer Diğer

İstanbul'da yaşıyorum kuzenimin komplike bir ameliyatını başarıyla yaptığını biliyordum en büyük referansım o olduğu için kalkıp geldim. İstanbul da gittiğim hiç bir doktor sorunları çözemedl ama Engin bey nokta atışı ile şöyle olursa böyle anlatımı ile çözüme ulaştım. Ameliyat oldum rahim alındı çok hızlı toparlandım iyileşme sürecini nasıl anlattıysa öyle oldu minnettarım. Bundan sonra doktorum kendisidir o nereye biz oraya. Güleryüzü anlaşılabilir ve yeniliyorum, nokta atışları ile alanında kesinlikle muhteşem bir doktor iyi ki var. Semiha Civcioğlu

Ö
Konum: Özel MEDICABIL Yıldırım Cerrahi Tıp Merkezi Randevu

Engin bey, annemi rahim tümöründen ameliyat etti. Ameliyat sürecinde son derecede güleryüzlü, moral verici konuşmaları ile bizi rahatlattı ve bir yıllık süreç içerisinde herhangi bir kötü sonuç belirmedi. İnanılmaz bir doktor, cumartesi pazar günleri dahi gelip hastamızın kontrollerini gerçekleştirdi. Son derecede memnun kaldık. Allah böyle doktorları başımızdan eksik etmesin.

Konum: Özel MEDICABIL Yıldırım Cerrahi Tıp Merkezi Diğer

Sayın hocama minnet borçluyum yaklaşık 14 senedir muzdarip olduğum endometriozis hastalığı korku ve endiselerime rağmen büyük bir özveri sabır ve anlayışıyla zorlu bir ameliyat ile beni iyileştirdi elleri dert görmesin Allah razı olsun kendisine şükranlarımı sunuyorum

Y
Konum: başka bir yer Diğer

Mayıs 2023’te, myomlarımın toplam 16cm ye ulaştığı ve açık ameliyat olmam gerektiğini öğrendim. Doç. Dr. Engin Korkmazer, konudaki uzmanlığı ve müthiş doktorluğu sayesinde kapalı ameliyat ile myomlarımdan kurtulmamı sağladı. Ameliyat öncesi ve sonrasındaki açıklığı, ilgisi ve profesyonelliği ile de hem psikolojik hem de fiziksel olarak çok hızlı bir şekilde eski sağlığıma kavuşmamı sağladı. İyi ki Engin Bey ile yollarımız kesişmiş.

Konum: Nev Fsm Hastanesi Robotik Cerrahi

Annemin çok zordu bir ameliyatını kolaylikagerçekleştirdiği ve sağlığına kavuşturduğu için Engin Hocam minnettarız

Konum: Nev Fsm Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Tşkr ederim deneyimlerini paylaşan yol haritası çizen size doğum sürecinde liderlik eden bir doktor herkese tavsiye ederim

Konum: Nev Fsm Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Öncelikle Engin hocama ve ekibine çok teşekkür ediyorum.Kendisi çok güler yüzlü ve espirili bir doktor.Aklınıza takılan bütün soruları içtenlikle cevaplıyor.Tavsiye üzerine gittiğim Engin hocam rahim arkasında bulunan 9cmlik myomu laparoskopik yöntem ile aldı ve sağlığıma kısa sürede kavuştum.Hiç tereddüt etmeden gidebilirsiniz.Başarılarının devamını diliyorum Engin hocam iyi ki varsınız..

Konum: Nev Fsm Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Ağrılı regl şikayeti ile doktora gittim , rahim arkasında büyük bir miyom teşhisi kondu. Doktorum Bursada bu operasyonu yapabilecek 5-6 doktordan biridir diyerek Dr Engin beyi önerdi. Çok kararlı ve bilgili duruşu bana güven verdi. 25x30 cm büyüklüğünde miyom ameliyatımı gerçekleştireli 3 ay oldu şuana kadar herşey iyi. Öyle açıklayıcı bir doktor ki sizin birşey sormanıza gerek kalmıyor herşeyi kendisi anlatıyor bursalı hanımlar için bir şans kesinlikle tavsiye ediyorum . Beni onunla tanıştıran doktoruma da , Dr Engin Beye de çok teşekkür ederim.

Konum: Nev Fsm Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Dr. Engin bey hastalarına çok değer veren,hastalarının anlayabileceği gibi hastalarını aydınlatan,alçak gönüllü,iyi niyetli bir hekim. Miyomum olduğu için kendisine muayene oldum.10 cm olan miyomu rahmi koruyarak,kapalı yöntemle başarılı bir şekilde aldı.İşinde uzman ve tecrübeli bir doktor kendisine çok teşekkür ediyorum ve kadın hastalıkları konusunda şikayeti olan herkese Dr Engin beyi tavsiye ederim.

Konum: Nev Fsm Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Engin bey alanında uzman Bir doktor.2 senedir gittiğim doktorların bilemediği hatta üniversite hocasının bile bilemediği rahatsızlığımı ilk muayenede anladı ve tedavi etti.kendisine cok teşekkür ediyorum.benim için kadın doğum alanında Bursa'da tercih edilmesi gereken bir doktor.inşallah gebelik sürecimide engin bey ile geciririm.