Dermatoloji Randevusu
Terleme tedavisi
Tıraş Biyopsi
Yanık Debrimanı
Prof. Dr. Engin Sezer Muayenehanesi
Avrupa Dermatoloji Board Diploması (UEMS, Frankfurt, 2016) ve Avrupa Dermatopatoloji Board Diplomasını (UEMS, Frankfurt, 2010) birarada bulunduran Prof. Sezer, uluslararası dermatoloji dergilerinde ilk isim yazar olarak yayımladığı 22 makale ile bu alanda, branşında ülkemizin önde gelen bilim insanlarındandır.
Önceden çokça denemeye rağmen tespit edilemeyen, 2 yıldır morfea şüphesi ile gezdiğim. Biopsi(4) ve test sonuçlarında çıkmayan hastalığımın aslında deri altında spesifik bir bakterinin
yaptığını hocam daha ilk muayenesinde klinik olarak tespit etti. Sonrasında hocamın test merkezini özel yönlendirmesi ile yapılan biopsi'de sonuç ortaya çıktı ve teşhis koyuldu.
Kliniğinde olan ekipmanlar ile tedaviye başlandı ve 2 ay içerisinde cildimdeki beyaz lekelerin %90'ı geçti. Şimdi dinlenme aşamasındayız.
Hocamın teşhis koyma konusundaki bilgi, deneyim, tecrübesinin yanında şahsi özel yeteneğinden dolayı minnettarım. İşini titizlikle kılı kırk yararcasına , içtenlikle yapan başta hocama ve ekibine şükranlarımı sunarım.
me...
Bir arkadas onerisiyle gittim. Öncelikle dinlemeyi iyi bilen hastasina moral veren doktorlugun yaninda insani olarak moral veren bir hekim. Hikayemi sonuna kadar sıkılmadan dinledikten sonra saçımı inceledi. Kesin tanı koymak icin sac derimi inceledi. Onun haricinde kepeklenme sorunum icin karışım ilaç verdi ve sampuan ve banyo sonrari icin losyon verdi 3 hafta sonra kontrol verdi ve ilk hafta sonunda kepeklerden eser kalmadı kendisi ve ekibi güler yüzlü ve ilgililer.
e ...ö
Engın beye vıtılıgo tedavısı için gıttım melazma oldugumu öğrendım.inanılmaz harıka bır doktor öncelıkle hıkayenı dınlıyor tam teshıs için gereklı ıncelemerı yapıyor detaylı acıklama yapıyor benı en çok memnun eden empatı yapması ve rahat ve guvende oldugunuz hıssını vermesı engın beye muayene olup sonuc aldıgım için şanslıyım
t....ş
Annemin cilt problemleri için gittik, doktor bey muayene sonunda kendisine ayrıntılı bilgi verdi, bazı önerilerde bulundu ve reçetesini yazdı. İlgili, sabırlı ve güleryüzlü bir doktor.Çok memnun kaldık . Herkese tavsiye ederim
Yıllarca çözüm bulamadığım cilt problemlerini değerli hocamız 1 ay içerisinde tedavi etti. Kendisi gerçekten bilgili ve çok çok ilgili bir doktor.
se...k
Engin Bey’e kaşıntı, döküntü ve kızarıklık şikayetleri ile gittim. Çok dikkatli bir biçimde hikayemi dinledikten sonra detaylı muayenemi yaptı. Tedaviye yönelik adımları ve uygulamaları tek tek açıklayıp etki süreleri ve ilgili çalışmaları aktardıktan sonra tedavime başladı. Doktor bey nadir görülen kronik hastalığımla ilgili de oldukça bilinçliydi, ilaç ve tedavide durumumu göz önünde bulundurdu. Ense bölgemde ciddi kaşıntı birkaç saat içinde sona erdi. Tedavide ilerledikçe daha iyi olacağıma inanıyorum.
pe...z
Ben dr umu buldum uzun süren akne problemimi birçok uzmana göstermeme rağmen sonuç alamamıştım Engin bey sorunun kaynağını saptadı tedaviye başladık çok tşk doktoruma
tu...
Merhaba , öncelıkle doktor beyin ilgisi için tşk ederim , botoks işlemı ve altın iğne yaptırdım . Botoks işleminden çok memnun kaldım . Bugün botoks kontrolüme gittim , gerçekten alanında çok profesyonel ilgili , altın iğne ilk seansımı aldım inanıyorum kı saçlarımda eski sağlığına kısa sürede ulaşacak , teşekkürler
p.....
Doktor Bey’e 12 yaşındaki oğlumun sivilce problemi benim için de botox işlemi için başvurdum. Detaylı açıklamaları ve yaklaşımından çok memnun kaldım. Bugüne kadar bir çok yerde botox uygulaması yaptırdım. Engin Bey gibi doğal yapanı olmamıştı. Kendisine mezoterapi için de gideceğim. Konusuna ne kadar hakim olduğunu muayene sırasında anlıyorsunuz zaten. Doktorumuza ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum.
s....a
Engin hocam, uzun yıllardır var olan dermatolojik sorunuma doğru teşhisi koyarak verdiği tedaviyle sorunun çözümünü sağladı. Çok değerli ve etik değerleri olan bir hekim. Elleriniz dert görmesin değerli hocam
Engin Sezer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Engin Sezer, Dermatoloji. Size Engin Sezer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dermatoloji Randevusu, Normal Randevu, Hemaferez, Botoks, PRP, Fototerapi, Kontrol Randevusu, Diyabetik Ayak Tedavileri, Mohs Cerrahisi.
Engin Sezer adresi nerede?Engin Sezer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 1434. Sk. No:2 D:9 Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Engin Sezer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Engin Sezer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Engin Sezer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Engin Sezer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Engin Sezer hangi dilleri konuşuyor?Engin Sezer ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Engin Sezer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Engin Sezer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Engin Sezer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Engin Sezer hakkında ne düşünüyor?Toplam 97 hasta / danışan, Engin Sezer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Engin Sezer hangi sigortaları kabul ediyor?Engin Sezer tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar