Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
g ...ş
Telefon numarası doğrulandı
mükemmel bir klinik diş korkusu olan herkese şiddetle tavsiye ederim bulunduğu yer, iç mekan, Huzur ve Güven veren karşılama Tecrübe de cabası implant ve mezoterapi yaptırdım kullanılan ürünler olağan üstü her detay düşünülmüş
Engin Utkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Engin Utkan, Diş Hekimi.
Engin Utkan adresi nerede?Engin Utkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Valikonağı Cad. No: 129 Kat:1 D:5 Nişantaşı Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Engin Utkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Engin Utkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Engin Utkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Engin Utkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Engin Utkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Engin Utkan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Engin Utkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Şişli civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar