Uzm. Dr.
Ozon Terapi,
Proloterapi
İstanbul 1 adres
Ozon Terapi Randevusu
Teşvikiye mah. Hakkı Yeten cad. No:13 Terrace Fulya Center 2 Kat:16 D:108, İstanbul
Akciğer Hastalıklarında Ozon Terapi
Proloterapi
PRP
Radyofrekans Uygulamaları
Terrace Fulya 2
Uzmanlık eğitimi sırasında Ağrı Tedavileri ile ilgilenmeye başladı. GATA Haydarpaşa Ağrı Polikliniği'nin kurulmasında ve çalışmasında görev aldı ve binlerce hasta tecrübesi oldu. Uzmanlık eğitimi sırasında Ozon Tedavisi üzerine çalıştı ve uzmanlık tezini "Deneysel sepsis modelinde ozon tedavisinin kan sitokin düzeylerine
etkisi" konulu deneysel çalışmasıyla tamamladı.
2013 yılından itibaren özel sektörde çalışmaya başladı ve geçen sürede Proloterapi ve Nöral Terapi eğitimleri alarak ağrı tedavileriyle ilgili çalışmalarına devam etti. 2015 yılından itibaren kendi özel kliniğini açarak hastalarına Ağrı Tedavi Merkezi hizmet vermeye başladı.
Uzm. Dr. Enis BİÇERER evlidir ve ingilizce bilmektedir.
me...
Merhabalar,uzun zamandır çektiğim bel ve bacak ağrılarım vardı,birçok doktora gittim lakin pek işe yaramadı,başka hastalarla görüştüğümde Enis beyi önerdiler, şuan ağrılarımdan kurtuldum gerçekten de ilinin ehli bir doktor.
be...
Şiddetli kalça ve bel ağrılarım vardı. Detaylı ve titiz araştırmalarım sonucunda Enis hocayı buldum. Bana detaylı bilgi aktarımları ve muayeneleri sonucu proloterapi ve nokta tetik atışı tedavilerini uyguladı. 3 aylık periyodik tedavi sürecim sonucunda tüm ağrılarım tamamen geçti. İyileştim :) Güvenle kendisine tedavi olmaya gidebilirsiniz. Tespitleri doğrultusunda doğru tedavi yöntemi ya da yöntemleri ile sizi ameliyat gerekmiyorsa doğru tedavi yöntemini uygulayarak iyileştirebilir, deneyimledim. Ağrılarınız varsa Enis hocaya muayene olmadan ameliyat olmayın, ya da başka tedavi yöntemi araştırmayın çünkü Enis hoca size yardımcı olacaktır. Şiddetle tavsiyemdir.
i̇...r
Haftada 2-3 defa yaşadığım migren ağrıları sebebiyle Enis Bey’e başvurdum. Bu sıklıkta seyreden migren ağrıları hayat kalitemi çok ciddi şekilde etkiliyordu. 4 seanslık bir tedavi uyguladık. İlk seanstan itibaren ağrılarımda gözle görülür bir azalma oldu ve 4. Seanstan sonra migren ağrılarından neredeyse tamamen kurtuldum. 2-3 ayda bir hafif şiddette ağrılar olabiliyor. Bu kadar baş ağrısı hemen hemen herkeste oluyordur. Migren ağrısı olan herkese kesinlikle tavsiye ediyorum. Çok önemli bir problemden kurtulmuş oldum.
el...
Merhabalar belimde 2 senedir fıtıgım vardı .önceki doktorlarım kilo ver diyip gönderdi emara bakıp daha sorna ağrılarım sıklaştı ansızın kitlenmelerim basladı .tekrar doktora gittiğimde ameliyat dedi .sonrasında enes hocama denk geldim emarıma baktı ve bu fıtıktan kaynaklı deyil dedi ve muayene etti bel tentonlarinda kalça kaslarında zayıflama var dedi.iyne tedavisine başladı . çok iyi geldi bana ağrılarım bitti .piskolojik olarak çok etkiledi ağrılarım. Şuan çok iyiyim iyiki enes hocaya denk geldim .emeyine ellerine sağlık gitmenizi tavsiye ederim .tüm çalışma arkadaşlarına şükranlarımı sunarım.
b....a
Yaklaşık 3 ay kadar süren şiddetli baş ağrılarım vardı, bir çok doktor ziyaret ettim, ağrılarım devam etti. Kendisini tavsiye doğrultusunda ziyaret ettim. 5 seans tedavi protokolü sonrası, ağrılarım neredeyse tamamen bitti, öncelikle sorunun menşeisini tespit edip, o doğrultuda size özel tedavinizi programlıyor. Hayatımı tekrar bana veren doktoruma şükranlarımı sunarım.
e....g
Koronadan sonra kalan sırt ve göğüs ağrılarım günlük hayatımı olumsuz yönde etkiliyordu.Tavsiye üzerine Enis hocayla tanışma fırsatı buldum.Gerek tedavi başlangıcında gerek tedavi aşamalarında gösterdiği güleryüz ve emeklerinden dolayı Enis hocama ve ekibine teşekkür ederim.
c.....
Huzursuz ayak sendromu ile uyku diye bişey kalmamıştı uzun araştırmalar sonucunda Enis beyle tanıştım önce hiç umudum yoktu çünkü tedavisi olmayan ağrılarla savaşıyorumdum şimdi iyi ki Enis beyi tanımışım ağrılarım dindi çok iyim Enis beye ve asistanı Nilay hanıma ilgi ve Güler yüzlülüğünden dolayı çok teşekkür ederim bu gibi şikayetleriniz varsa tereddüt etmeden zaman kaybetmeden gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz
b....g
Belimde, kalçamda ve dizimde oluşan ağrılardan dolayı 7 senedir günlük hayatım oldukça kötü durumdaydı. Yürümem, oturmam, fiziksel olarak yorulduktan sonra bacağımda güçsüzlük oluşması bunların hepsini Enis Hoca iki seansta sonlandırdı ona çok teşekkür ederim. İşini hakkıyla yapması ve sorunlarınızı dikkatli dinleyerek nedenleri ile beraber detaylı anlatması beni olabilecek sonraki ağrılarımda da Enis hocaya getirmeye ikna etti. Kendisine başarılarının devamını dilerim.
Bel ağrılarım yüzünden artık gündelik hayatıma devam edemiyor işe bile gidemiyordum. Göründüğüm 4 farklı doktorda ameliyattan baş ka çarem olmadığını söylemişti. Ameliyat olmaktan korktuğum için alternatif yolları ararken internette Enis beyi gördüm. Kendisi iki seansta ağrılarımı geçirdi. Tedaviye bırakmadım ve toplamda 6 seansta hiç bel fıtığı yaşamamış gibiyim. Çok iyi bir doktor ve düzgün bir insan. Herkese tavsiye ediyorum edeceğim.
c....t
Birkaç doktora gittim ama kimse kalçamda ağrı olduğunu anlamadı. Enis Bey muayene etmesiyle durumumu fark etti. Fizyoterapi yöntemi ile artık daha rahat hareket ediyorum. Yürümem düzeldi. Çok telekkür ederim değerli hocama.
Enis Biçerer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Enis Biçerer, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon, Ozon Terapi, Proloterapi. Size Enis Biçerer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Proloterapi, Epidural Steroid Enjeksiyonu, Ozon Tedavisi, PRP, Bel Fıtığı Tedavisi, Ağrı Tedavisi, Migren Tedavisi, Randevu, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Algoloji Randevusu.
Enis Biçerer adresi nerede?Enis Biçerer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Teşvikiye mah. Hakkı Yeten cad. No:13 Terrace Fulya Center 2 Kat:16 D:108 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Enis Biçerer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Enis Biçerer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Enis Biçerer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Enis Biçerer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Enis Biçerer hangi dilleri konuşuyor?Enis Biçerer ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Enis Biçerer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Enis Biçerer tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Enis Biçerer hakkında ne düşünüyor?Toplam 107 hasta / danışan, Enis Biçerer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Enis Biçerer hangi sigortaları kabul ediyor?Enis Biçerer tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Mapfre Sigorta, Anadolu Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar