20'lik Diş Çekimi
Enis Erbar Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
İmplant
Üye Olduğu Dernekler :
• Diş Tabibleri Birliği
be...
Enis hocam sayesinde dişçi korkumu yendiğimi rahatlıkla ifade edebilirim. Hem tedavi sürecimi iyi şekilde ilerlettik hem de psikolojik açıdan çok iyi geldi bu ilerleme süreci. Diş problemlerini geciktirmemek ve diş temizliğini sıklıkla yaptırmak çok önem kaydediyor. Hepimiz bunları biliyoruz ama rahatlıkla gidemiyoruz. Ben Enis hocama gitmenizi tavsiye eder, sağlıkla ilgili hiçbir konuyu ertelememenizi naçizhane tavsiye ederim. Sağlıklı günler.
r....r
Bugun genel dis muayinesi ve dis çekimi icin gittim. O kadar çok korkuyordum ki 1 yildir sürekli agriyan disle yasiyordum. Yorumlari okuyarak gittim Enis hocanin yanına. Iyiki de gitmisim. Agrisiz acisiz hemen cekti disimi. Sonunda kurtuldum. Daha diğer dislerim için tedavi surecim devam edecek en kısa zamanda tekrar gorusecegiz. Ama bu sefer sifir korku
g....ü
Ailemin tavsiyesi üzerine Enis Beye gittim.İmplant ve dolgu uygulaması yapıldı.Ağrısız,acısız ve yorucu olmayan bir tedavi süreci yaşadım ve sonuç kendi dişimden ayırt edilemeyen yeni bir dişim var.Güvenilir bir diş hekimi arayışında olan hastalara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Özel durumumdan dolayı acil çekilmesi gereken bir 20lik dişim için internet yorumlarına bakarak Enis Beyi tercih ettim. İyi ki diyorum çünkü her doktor gibi yoğun olmasına rağmen ağrıyla bekletmemek için ulaşım sağladığım gün içerisinde müdahale etti kendisi. Çalışma arkadaşları ve kendisi çok nazik her süreci açıklayan yardımcı olup sonuç odaklı çalışan insanlar. Minnettarım...
e....ç
Enis Bey çok kibar bir doktor, 20’lik diş çekimi sürecinde tedavimizi kendisi yürüttü çekim sırasında çok nazik ve empatisi yüksekti sürekli bilgilendirdi, çok zor bir çekim olmasına rağmen çok sıkıntısız bir şekilde atlattım. Herkese tavsiye edebilirim
a....y
Enis bey inanılmaz ilgili detaycı ve konuşmalarıyla rahatlatıyor dişçi fobiniz varsa bu konuda en iyisi işinin ehli implant yaptırdım hiç bir problem yaşamadım çok memnunum
h....ü
Enis bey çok güler yüzlü, hastalarıyla güzel ilişki kuran mükemmel bir insan. Daha önceden kanal tedavisi yaptırmıştım, şimdi tekrardan kanal tedavisi ve protez yaptırdım. Gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz bir hekim.
Enis Erbar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Enis Erbar, Diş Hekimi. Size Enis Erbar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik.
Enis Erbar adresi nerede?Enis Erbar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- hoşnudiye mahallesi ismet inönü 1 caddesi 732. sk 28/14 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Enis Erbar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Enis Erbar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Enis Erbar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Enis Erbar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Enis Erbar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Enis Erbar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Enis Erbar hakkında ne düşünüyor?Toplam 56 hasta / danışan, Enis Erbar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Eskişehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri