Hamidiye Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi No:17/A, Çanakkale
de...
Tibia kırığıma platin taktı 1 senedir ayağımın üstüne basamıyorum. 2. Ameliyat ile üst platin vidalarıni çıkarttı ve sorun yok yürüyeceksin demesine rağmen degneklerden kurtulamadım. Tavsiye üzerine başka Dr gidip 3.ameliyati oldum ve aradan 1 ay geçti son Dr sayesinde sağlima kavuştum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
tc...
ÇANAKKALE DEVLET YENİ DEVLET HASTANESİ DOKTOR ENİS ÖZCANA AYAĞİMDA OLUŞAN TOPUK DİKENİNDEN YADYOTERAPİ YAPARAK BENİ ACISIZ GÜNLERİME KAVUŞTURDUĞU İÇİN İSMİNİ BİLMEDİĞİM DİĞER MESLEKTASIYLA BİRLİKTE TEŞEKKÜR EDİYORUM ALLAH BİNLERCE KERE RAZI OLSUN
Ameliyatı lokal yapmasına rağmen hiç bir acı hissetmeden mükemmel bir ameliyat yaptı kendisinden son derece memnunum, başarılı bir cerrah.
fa...2
Arkadaşlar kolumdaki platinin çıkarılması gerekliydi çok basit olduğunun hemen halledeceğini söyledi ama ameliyatta 6 vida vardı bozuk torna vidayla 2 sini yalama yaptı ve ameliyat sırasında babama yeni tornavida aldırarak 4 tasini çıkardı ama sonuç çektiğim acı sakın güvenmeyin..
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
se...a
tedavimden çok memnun kaldım allah razı olsun
Enis Özcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Enis Özcan, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Enis Özcan adresi nerede?Enis Özcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hamidiye Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi No:17/A Çanakkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan Enis Özcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Enis Özcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Enis Özcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Enis Özcan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Enis Özcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Enis Özcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Enis Özcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.