Diyetisyen Randevusu
Çölyak Hastalığında Beslenme
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
mu...
Fazla kilolarımdan kurtulma sürecinde gösterdiğiniz ilgi alaka ve ayrıca yetkinliğinize hayran kaldım bu zor süreci çabuk atlattım minnettarım. Başarılar..
Obezite sorunu çeken bir insandım ve kontrolsüz yemek yiyordum. Kendisi bu konuda bana çok yardımcı oldu. Kendisi uyguladığı takvimler, desteği, anlatacağı şeylerle çok fazla karışıklığa yer vermeden ne yapmam ve egzersiz yapmam gerektiğini hakkında olumlu şeyler söyleyerek motivasyonumu diri tutarak yardımcı oldu. Çok sağlıklı gelişmeler kaydediyorum. Diyet listelerimi bana özel olarak hazırlıyor. Ekonomik anlamda çok ağır olmayan, lüks egzotik meyveleri yazmıyor. Enise Hanım'ın verdiği diyet listeleri hem sağlığıma hem de ekonomime uygun diyet listeleri oluyor.
o.....
Enise Hanım çok ilgili bir uzman. Verdiği diyet listeleri bana özel olarak, maddi durumumu göz önünde bulundurarak hazırlıyor, uygularken zorluk yaşamıyorum. 6 seans görüşme sağladık ve devam ediyorum. 12 kilo verdim ve faydasını görüyorum. Enise Hanım'dan aldığım danışmanlık hizmetinden memnun kaldım.
Kendisinden çok memnunum. Şu anda aktif bir şekilde çalışıyoruz. Enise Hanım'ın hazırladığı diyet programları çok faydalı oldu. Kendisi sürekli olarak benimle iletişim halinde, beni asla boşlamıyor. Kilomu kontrol ediyor. Kendisi diyet listelerimi kan tahlillerime bakarak hazırlıyor. Enise Hanım çok profesyonel birisi. Kendisinden çok memnunum. İyi ki kendisini tanımışım. Enise Hanım'la hedeflediğim kiloya ulaşmaya çalışıyorum. Kendisiyle başladığımızda 78 kiloları görmüştüm şimdi 60 kiloya kadar düştüm. Benim için çok faydalı oluyor.
Enise Andı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Enise Andı, Diyetisyen. Size Enise Andı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Sağlıklı Beslenme, Gut Hastalığı ve Beslenme, Kilo Verme Diyetleri.
Enise Andı adresi nerede?Enise Andı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şehitkamil Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Enise Andı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Enise Andı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Enise Andı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Enise Andı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Enise Andı hangi dilleri konuşuyor?Enise Andı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Enise Andı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Enise Andı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Enise Andı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Enise Andı hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Enise Andı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Enise Andı hangi sigortaları kabul ediyor?Enise Andı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Diyetisyenler