Ennur Gizem Kök Saral, 2022 yılında TED Üniversitesi Psikoloji Bölümü lisans programından “Yüksek Onur Öğrencisi” olarak mezun olmuştur. Lisans eğitimi sürecinde üniversite temsilciliği, yerel komite üyeliği ve ekip üyeliği gibi çeşitli pozisyonlarda gönüllü olarak görev almıştır. Buna ek olarak stajlarını klinik psikoloji alanında ve insan kaynakları bünyesinde tamamlamıştır.

Mezuniyetini takip eden dönemde bir anaokulunda psikolog olarak görev almıştır. Ennur Gizem Kök Saral, Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programından mezun olmuştur. Ayrıca TED Üniversitesi Duygu Laboratuvarı bünyesinde bir çalışma yürütmüştür. Şu anda Ankara Üniversitesi Kadın Çalışmaları Yüksek Lisansı yapmaktadır.

Stajları sırasında AGTE (Ankara Gelişim Tarama Envanteri), Gessel Gelişim Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi ve oyun terapisi gibi alanlarda birçok eğitim almıştır. 2021 yılında Türk Psikoterapistler Akademisi’nden Temel EMDR Uygulayıcı Eğitimi’ni, 2022 yılında ise MEB onaylı 464 saatlik Aile Danışmanlığı Eğitimi’ni tamamlamıştır. 2024 yılında ICCW onaylı Kişilerarası İlişkiler Grup Psikoterapisi Eğitimi’ni almıştır.

İz Eğitim ve Psikolojik Danışmanlık
İnönü Mahallesi 1729. Sokak No:96, Yenimahalle, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Günlük hayat işlevselliğimi kaybettiğimi düşündüğüm ve tüm sorunlarımı dışarda aradığım bir süreçte Gizem hocayla yollarımız kesişti. Empatik dinlemesi, sınırlarımı aşmaması, anlayışı ve seans sürecinde bana verdiği güvenle çeşitli farkındalıklar kazanmamı sağladı. Kazandığım farkındalıklar günlük yaşam ve uyum becerilerimi artırırken sorun çözme kapasitemi de oldukça geliştirdi.