GASTRO EXPERT CLINIC
Adnan Kahveci Mah. Alemdağ Cad. No:2/1 Centro İş merkezi A Blok K:3 No:21 Beylikdüzü, Beylikdüzü, İstanbul

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Abdominal Parasentez

Abdominal Ultrasonografi

Gastroenteroloji Randevusu

İç Hastalıkları Randevusu

Adnan Kahveci Mah. Alemdağ Cad. No:2/1 Centro İş merkezi A Blok K:3 No:21 Beylikdüzü, İstanbul

1970 Artvin doğumluyum.
Evli ve 2 çocuk babasıyım.
2014'den beri Gastroenteroloji alanında hizmet vermekteyim.

Röportaj

Konum: GASTRO EXPERT CLINIC İç Hastalıkları Randevusu

Mide şişkinliği ve bir takım şikayetlerim dolayısıyla kendisinin görüşlerini almak için Sn. Dr. Enver Bey ve ekibine gitme kararı aldık. Kibarlığı ve muayene sırasında detaylı ve güven verici açıklamaları ile bize hastalığımız hakkinda bilgi verdiler ve destek oldular. Hastaların ihtiyaçlarına gösterdikleri özen ve dikkat gerçekten takdire şayan. Kendisine ve yanında çalışan arkadaşlara sonsuz saygılar.

Konum: GASTRO EXPERT CLINIC Gastroenteroloji Randevusu

İki gün önce ishal ve bulantı Şikayetleriyle gitmiştim. 2.-3 aydır bu şikayetlerin vardı daha önce gittiğim doktorlardan tedaviden yanıt alamadım. İnternetten yorumlara bakarak gittim. karın us ile muayene etti,gerçekten çok güler yüzlü bilgili bir doktor ve detaylı size her şeyi açıklıyor.Yanındaki hemşire de çok ilgili.Tedaviye başladım,sonuçlarınında güzel olacağına eminim.

Konum: GASTRO EXPERT CLINIC Endoskopi

Enver hocaya bir türlü bulunmayan sorunumuzla ilgili klonoskopi ve endoskopi için Kırklarelinden gittik başta tedirgindik ancak hocam gerek bilgisi üslubu ve açıklamalarıyla gerekse işlemleriyle gayet içimizi rahatlattı. Güleryüzlü hocamız ve ekibi ile tanımız kondu ve tedavi sürecimize başlamış olduk ve gayet iyi gidiyoruz iyileşme başladı öneririm

I
Konum: GASTRO EXPERT CLINIC Endoskopi

Enver bey ve ekibi oldukça profesyonel insanlardı.Klinik oldukça temizdi.Endoskopi öncesi bana her türlü detaylı bilgi verildi ve başarılı bir şekilde işlem gerçekleştirildi.Enver bey kesinlikle hastasını önemseyen biri.Hemşireler de çok güleryüzlü işini önemseyen insanlardı.Herkese tavsiye ederim.

Konum: GASTRO EXPERT CLINIC Gastroenteroloji Randevusu

Je suis très heureux davoir decouvrir le clinic de Dr. ANVER Akbaş qui est une personnalité reconnaissante, souriante envers ces patients, j'ai consulté plusieurs fois d'autre hôpital mais j'ai santé pas à laisse, et quand j'ai rencontré Dr Enver Akbaş m'a demandé avec une âme reconnaissance si j'ai fait de texte et d endescopie avant, je l'ai présenté tout les documents en suit m'a prescrit de médicament et mon état actuel alhmdulilah.
Je recommande fortement.

Konum: GASTRO EXPERT CLINIC Endoskopi

Kendisi çok net ve düz birisi.Kendisine iba rahatsızlığımı kontrol için gittim kolonoskopi oldum önceden girilemeyen bir bölgeye kendisi girdi ağrı va olmadı herşey iyidi.Tedavinin etkisini göstermesi uzun sürüyor bazen ilaçların etkisini zamanla göreceğiz.

Konum: GASTRO EXPERT CLINIC İç Hastalıkları Randevusu

Bir doktora gitmeden önce çok araştırırım ve yorumları dikkatle okurum. Enver hocamda dikkatımı çekti, kendisi iç hastalıklar uzmanı doktorumuz. Daha önce kalın barsakta sorun yaşamıştım o yüzden kolonoskop yaptırmam şarttı. Bugün da muayene oldum hemde kolonoskop yaptırdım. Sonuclara gelirsem, her şey iyi çıktı,şükür. Sonuçları üşenmeden detayla anlattı ve her sorumada cevap aldım. Iyiki varsınız hocam)) Ekibinize da çok minnettarım))

Z
Konum: GASTRO EXPERT CLINIC Gastroenteroloji Randevusu

Ben 4aylık ishal şikayetinden dolayı enver hocaya başvurdum aynı zamanda hamile olduğum için çoğu tetkik yapılamadı fakat ultrasyon olsun diğer testler olsun çok ilgilendiler antibiyotik ilaç tedavisi başladı fakat daha kullanmadığım için etkili oldu diyemiyceğim kullandıktan sonra detaylı bir şekilde görüşümü tekrardan eklerim sonuçlarım çıkınca telefon üzerinden konuşucağız. Telefon üzerinden sonuçları konuşması bizi çok mutlu etti açıkçası Ben genel olarak memnun kaldım Tavsiye ederim

Konum: GASTRO EXPERT CLINIC İç Hastalıkları Randevusu

Düzenli alt karın ağrısı şikayetiyle gittim. Endoskopi işlemi yapıldı.
Doktorun iletişimi, samimiyeti, açıklamalarımı sabırla dinlemesi ve sorularıma özenli bir şekilde cevap vermesi. Kısacası gittiğinizde kendinizi rahat hissettiğiniz çok temiz bir klinik.

Konum: GASTRO EXPERT CLINIC Endoskopi

Merhaba bugün Enver hocaya gittim uzun süredir migde ve bağırsak hastayım saolsunn hocam herşeyi detaylı anlattı tüm batım ultrasonu çekti endoskopi ve kolonoskopiye girdim ve hiçbirşey hissetmedim çok rahat geçti tedaviye başladık inşallh tedavim sonuç verir Enver hocaya çok ama çok teşekkür ederim .. tane tane sizi dinliyor en ince ayrıntısına kadar herşeyi size anlatıyor şiddetle tavsiye ediyorum düzenli olarakta kontrollerime gideceğim teşekkürler hocam..