Uzm. Dkt. Enver Balcı,Sofya Üniversitesi'nde Dil ve Konuşma Bozuklukları Terapisi yüksek lisans programında Expresiv Dil Bozuklukları araştırması yaparak eğitimini tamamlamış olup,Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesine bağlı DİLKOM 'da klinik uygulamaları tamamlamış olup YÖK'ten denklik almıştır.Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Dil ve Konuşma terapisi ABD Doktora programını sürdürmektedir.Şu an danışanlarına İstanbul Bahçeşehir'de yer alan kurucusu olduğu Alali Dil ve Konuşma Bozuklukları Danışmanlık Merkezinde hizmet vermektedir.

Uzm. Dkt. Enver Balcı Alali Dil ve Konuşma Bozuklukları Danışmanlık Merkezi
BAHÇEŞEHİR 2. KISIM, ŞEHİT POLİS GAFFAR OKKAN CADDESİ, KC B2-12 BLOK D-11, Başakşehir, İstanbul

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi

Aprakside Konuşma Terapisi

Artikülasyon Bozukluğu Terapisi

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

BAHÇEŞEHİR 2. KISIM, ŞEHİT POLİS GAFFAR OKKAN CADDESİ, KC B2-12 BLOK D-11, İstanbul

Uzm. Dkt. Enver Balcı Alali Dil ve Konuşma Bozuklukları Danışmanlık Merkezi

Konum: Uzm. Dkt. Enver Balcı Alali Dil ve Konuşma Bozuklukları Danışmanlık Merkezi Randevu

Oğlumun hiçbir dediği anlaşılmıyodu. Kısacası konusamıyodu. Enver bey e o yüzden başvurduk.bir buçuk sene de o kadar çok yol aldıkki. Enver hocama minnettarım. İşin de çok mükemmel bir hoca ilgi alakası süper. Oğlum çok seviyo Enver beyi.Benim bugün oğlum konuşabiliyosa karşı taraf dediği ni anlıyorsa hep sizin sayenizde enver hocam.

Kendisinden çok memnunuz. İlgili ve alakalı bir uzman. Oğlum için başvurduk. Seansların yararlarını görüyoruz. Kekemelik ve takılma problemi vardı. Şu an daha iyi bir durumda. 5 aydır beraberiz. Sürecimiz devam ediyor.

Çocuğumda konuşma gecikmesi vardı. Bu nedenle başvurdum. 9 aydır gidiyoruz. Seanslar sayesinde gözle görülür bir değişim var. Sürecimiz iyi gidiyor. Enver Bey çok sıcakkanlı birisi. Çocuğuma çok güzel davranıyor. Çok memnunuz kendisinden. Tavsiye üzerine gittik kendisine. İyi ki de gitmişiz.

Çocuğum hiç konuşamıyordu. Bu sebepten dolayı başvurduk. Şimdi çocuğum çok iyi bir şekilde konuşmaya başladı. 5 aydır gidiyoruz. Çok iyi bir uzman. Çocuğumla iyi ilgileniyor. Hiçbir sorun yaşamadık. Her zaman ulaşabiliyoruz kendisine.

Artikülasyon bozukluğu için başvurdum. İnternetten araştırıp buldum. 6-7 aydır beraberiz. Sürecimiz güzel geçiyor, verim alıyoruz. Her zaman telefon üzerinden de kendisine ulaşabiliyorum. Enver Bey konu ile ilgili çok güzel destek oluyor. Çocuğumda eksik olan durumları bana ayrıntılı bir şekilde söylüyor ve yönlendiriyor. Memnunuz kendisinden.

2 çocuğum için başvurdum. Birinde kekemelik, diğerinde konuşma gecikmesi vardı. Kekeme olan çocuğum baya toparlandı. Baya uzmana gittik, fayda göremedik. Oğlumun özgüveni yerine geldi. Diğer çocuğumda ikili cümlelere geçti. Süreç çok iyi ilerliyor ve verim alıyoruz. Enver Bey ince motor ve kaba motor gelişimi içinde değerlendiriyor. Tüm durumuyla ilgileniyor. 7 - 8 senedir kat edemediğimiz yolu 1 senede Enver Bey ile kat ettik.

Çocuğum bazı harfleri çıkartamıyor. Bu sebepten dolayı başvurduk. 20 seanstır beraberiz. Seanslar sayesinde çocuğum harfleri çıkartmaya başladı. Sürecimiz olumlu ilerliyor. Enver Bey alanında süper bir uzman. Mükemmel bir insan. Çocukla diyaloğu çok iyi. Seansa değil de yakınımızın yanına gidiyormuşuz gibi bir hissiyat veriyor. Çok memnunuz kendisinden.

Konum: başka bir yer Diğer

Kızımın artikülasyon sorunu vardı onun üzerine terapilere başlamıştık kızımın durumu çok çok iyi ilerledi konuşması anlaşılır oldu ve düzeldi alanında çok uzman bir dil terapistidir, tanıştığımız için çok mutluyum terapi süresi boyunca göstermiş olduğu ilgi ve alakadan da çok memnun kaldık

Uzm. Dkt. Enver Balcı

Yorumunuz bizi mutlu etti. Teşekkürler. İleride, çok daha güzel günlerde A****'nın başarılarını mutlulukla paylaşmak üzere.

İnternetten ulaştım.
Çocuğumda yutma bozukluğu ve dil konuşma bozukluğu mevcut. Bununla ilgili başvuru yaptım.
Yaklaşık olarak iki ay boyunca toplam 10 seans terapi aldık ve yutma tedavisi ve dil konuşmada kademe atlattık. Online olarak devam edeceğiz.
İhtiyacı olan herkese tavsiye edeceğiz.

Uzm. Dkt. Enver Balcı

Yorumunuza ve bize güveninize çok teşekkür ederiz. Azminizin, çabanızın, çocuğunuza katkı sağlamak için gösterdiğiniz olağanüstü gayretin meyvesini alacaksınız. S***'yi biz de çok sevdik, sağlıklı günlerde görüşmek üzere.

Konum: Uzm. Dkt. Enver Balcı Alali Dil ve Konuşma Bozuklukları Danışmanlık Merkezi Yutma Terapisi

Enver bey işinde uzman olduğunu her hali ile ortaya koyuyor Elazığ’dan yanına geldik iki ay boyunca eğitim aldık özellikle yutma ve konuşma bozuklukları olan kızımda iki ayda mükemmel ilerleme oldu Kurum olarak mükemmeller en kısa sürede tekrar ziyaret edeceğiz

Memnuniyetiniz bizi motive ediyor. Teşekkürler