Zeytinlik Mah. Yakut Sok.No:19, Bakırköy
Değerli Enver Bey, umarım vakit bulup bu yazıları okursunuz! Çünkü zamanınızı ne kadar önemli olduğunu bizzat gördüm. Kolaylıklar dilerim. Gerek Kızılay Bakırköy'de gerekse damar stenti aşamasında Bahçelievler Medical Park'ta göstermiş olduğunuz yakın ve sıcak ilgi, bilgi ve tecrübenizin yansıması yaklaşımınızdan dolayı çok teşekkür ederim.
Ellerinize sağlık, size ve tüm ekibinize ömür boyu sağlık ve mutluluklar dilerim.
k.....
Damar tıkanıklığı nedeni ile kayınvalidemi götürdük. Kendisi çok ilgili ve yardımsever bir yaklaşımla sorunumuzu çözdü.Bu konuda kafasında soru işareti olan, rahatsızlığı olan herkese tavsiye ederim.Gayet kibar, efendi, hastaya saygılı,anlayışlı, hastayı dinleyen, muhteşem bir doktor.Biz çok memnun kaldik umarim sizin de derdinize derman olur. Çok memnunuz böyle bir doktorla karşılaştığımız için.
on....
Enver hoca sizin abiniz, kardeşiniz gibidir. Çok samimi, çok dürüst biridir. Tanıdığınızda anlarsınız. Sanki onun oğluymuşsunuz gibi sizinle ilgilenir. Bilgi ve tecrübesi kelimelere sığmaz. Annemin %90 tıkalı damarını balon ile açtı. Kendisine allah uzun ömür versin. Sizi kaybetmeyeceğiz Enver hocam, bir tanesiniz.
ni...ı
enver hocayı komşumuz hatice hanım tavsiye etti. eşimi götürdüm .başka doktora kalsa 1 ay içinde 3 kez anjiyo yapılacaktı .allah razı olsun ondan .samimi , sıcak ,insanı konuşmasıyla tedavi ediyor zaten .biz de ,bir başka arkadaşımızı yolladık çok memnun kaldı .allah böyle hocaların sayısını arttırsın .o bizim aile doktorumuz artık.herkeze tavsiye ediyorum.
20...5
Anjiyo ve stent konusunda istanbulun en iyi doktoru olduğunu düşündüğüm doktordur. Güler yüzü ve biz hastalara tatmin edici bilgiler vermesi konusunda da çok iyidir.
se...a
hem kibar hem guler yuzlu ve ustelik anlaya bilecigimiz dilde bize detayli anlatimi icin enver hicaya sonsuz teşekkürler. .
te...r
Aslında Enver Hocam annemim doktoru kalp krizi sonucu kendisine anjiyo yaptı,sonsuz teşekkürler ediyorum bize her konuda çok yardımcı oldu.Allah kendisinden binlerce kez razı olsun...
Enver Dağlar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Enver Dağlar, Kardiyoloji.
Enver Dağlar adresi nerede?Enver Dağlar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zeytinlik Mah. Yakut Sok.No:19 Bakırköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Enver Dağlar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Enver Dağlar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Enver Dağlar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Enver Dağlar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Enver Dağlar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Enver Dağlar hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Enver Dağlar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bakırköy Derin Ven Trombozu (DVT)
Bakırköy Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
Bakırköy Koroner Arter Hastalığı
Bakırköy Kalp Kapağı Problemleri
Bakırköy Aort Genişlemesi (Anevrizması)
Bakırköy Miyokard Enfarktüsü (Kalp Krizi)
Bakırköy İskemik Kalp Hastalığı
Bakırköy Ventriküler Septal Defekt (VSD)
Daha fazla (15)Bakırköy bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
Bakırköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar