Gaziantep Yolu 14. Km. Karacasu Mevkii, Kahramanmaraş
Arkadaşın tavsiyesi ile gittim,sancidan duramıyordum,ve taş kirdirmaktan çok korkuyordum,Enver hocamdan Allah razı olsun 5 dk taşı aldı operasyon narkoza oldu hepsi yarım saat sürdü,herkese tavsiye ederim.Çok memnun kaldım ve yarim saat sonra taburcu oldum,Enver hocam çok ilgili bir doktor teşekkürler
Enver Doboğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Enver Doboğlu, Üroloji.
Enver Doboğlu adresi nerede?Enver Doboğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziantep Yolu 14. Km. Karacasu Mevkii Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Enver Doboğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Enver Doboğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Enver Doboğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Enver Doboğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Enver Doboğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Enver Doboğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Enver Doboğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Kahramanmaraş İnterstisyel Sistit
Kahramanmaraş Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklar
Kahramanmaraş İdrar Yolu Enfeksiyonu
Kahramanmaraş Üriner Enfeksiyon
Kahramanmaraş Safra Kesesi Taşları
Kahramanmaraş Böbrek Hastalıkları
Kahramanmaraş İdrar Torbası İltihabı
Kahramanmaraş İdrar Yolları İltihabı
Kahramanmaraş Hidronefroz (Böbrek Büyümesi)
Kahramanmaraş Prostat Büyümesi
Kahramanmaraş Prostat Yangılanması