Aşılama Yöntemi
Normal (Vajinal) Doğum
Rahim Filmi
Sezeryan Doğum
se...a
Benim harika doktorum, ikinci bebegimin hamilelik surecinde bilgisiyle, uzmanligiyla, sakin olusu ve hastaya yaklasimiyla bana keske daha once karsilassaydik dedirtti. Erken dogum olmamasi icin elinden geleni yapti ayrica verdigi ilaclarla kansizligim duzeldi ve dogumu geciktirsekte 35. Haftada bebegimi daha fazla tutamadik ve kucagima aldim.Benim icin gece kosa kosa hastaneye gelisi, dogum sonrasi ilgisi, hasta takibi vs. Daha bir cok sey icin kendisine minnettarim. IYI KI VARSINIZ ERAY BALCAN
di...a
Eray Bey in ilgisi ve başarısını tavsiye üzerine öğrendim ve gittim şuan 20. Haftamızın içerisindeyiz her gittiğimde ilgisi sakinliği ve bilgilendirmeleriyle beni rahatlatan harika bir doktor kendisinin oldukça donanımlı ve başarılı olduğuna inanıyorum
kendisini daha donanımlı bir hastanede görmeyi çok isterdim
sa...9
sakin ve düzgün telaffuzlu sanırım buda insanlara güven veriyor.kaldıki sezeryan ameliyatımdanda çok memnun kaldım.
mi...r
eray bey iyiki düzceye gelmiş bende tesadüfü bu doktoruma başvurdum gerçekten hastasıyla ilgilenen biri kendisine teşekkür ederim.
Eray Balcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eray Balcan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Eray Balcan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Histerosalpingografi (HSG), Rahim Filmi, Normal (Vajinal) Doğum, Sezeryan Doğum, Doğum Kontrol, Laparoskopi, Aşılama Yöntemi, Histerektomi, Dilatasyon Ve Kürtaj.
Eray Balcan adresi nerede?Eray Balcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hürriyet Mahallesi Atatürk Caddesi No:45 Bağcılar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eray Balcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Eray Balcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Eray Balcan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Eray Balcan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Eray Balcan hangi dilleri konuşuyor?Eray Balcan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Eray Balcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eray Balcan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Eray Balcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Eray Balcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Eray Balcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenler Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beykoz Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Bağcılar bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bağcılar bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları