üm...z
DR.ERBİL ULUS DUMAN BEY;ŞİMDİKI DOKTORLARA GÖRE"ANORMAL DOKTOR" NEDENİ ; DEOTOLOJİ KURALLARINA UYAN(ÖNCE HASTA!....) DİYEN,"TÜCCAR DOKTOR OLMIYAN(bazı hastane patronları duymasın!...)BAŞARILI,İLGİLİ,İDEALİST BİR DOKTOR!...,ben de doktorum,KATARAKT AMELİYATİ OLDUM,ÇOK BAŞARİLİYDİ!...kendisini tesadüfen buldum!...TEŞEKKÜR EDİYOR!...PİYASAYA GÖRE "ANORMAL DOKTOR" OLDUGU İCİN ÖNÜNDE ŞAPKA CİKARTİYORUM!......yorum:DR. UMİT SÖNMEZ
gü...z
Merhaba, ben yaklaşık iki senedir katarakt hastasıydım.gözlerimde aynı zamanda yüksek derece miyop da vardı.Geçirdiğim ameliyatla görüşüm çok iyi hale geldi.Burdan Dr.Erbil bey'e çok teşekkür ediyorum.Bütün hastalar kendisine, gözlerini gözü kapalı emanet edebilirler diyorum.tüm hastalara acil şifalar diliyorum.
Erbil Ulus Duman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erbil Ulus Duman, Göz Hastalıkları.
Erbil Ulus Duman adresi nerede?Erbil Ulus Duman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altunizade Mahallesi Yurtcan Sokak No:1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erbil Ulus Duman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erbil Ulus Duman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erbil Ulus Duman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erbil Ulus Duman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Erbil Ulus Duman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erbil Ulus Duman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erbil Ulus Duman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erbil Ulus Duman hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Erbil Ulus Duman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Erbil Ulus Duman hangi sigortaları kabul ediyor?Erbil Ulus Duman tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları