Ercan Aktürk Muayenehanesi
Fığla Mahallesi Nazmi Hacı Kadiroğlu Caddesi Develioğlu Apt 1/1 (Devlet hastanesi Kavşağı), Alanya

Diş Beyazlatma

Diş Dolgusu +6 daha fazla

Estetik Porselen

Kök Kanal Tedavisi

Tam Diş Protezi

Ercan Aktürk Muayenehanesi

1993 yılında Gazi Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesinden mezun oldum. 13 yıl Aksaray'da serbest dişhekimi olarak çalıştım. 2006 yılından bu yana Alanya'da hizmet vermekteyim.

Konum: Ercan Aktürk Muayenehanesi protez yaptırmak

mesleğinin uzmanı,işini ciddi ve güzel yapan bir hekim.2005 yılında aksarayda protez yaptırdım çok memnunum,