Artroplasti
Artroskopik Cerrahi
Özel Epc Hastanesi
Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif)
Diz Artroplastisi
Total Kalça Replasmanı
Total Uyluk Protezi Ameliyatı
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
sa...i
5 yıl önce Adana demirspor klüp doktoru tarafından tavsiye üzerine gitmiştim kililik ve bilgi bakımından hastası ile ilgilenmesinden çok memnun kaldım her gittiğim doktor bana dizimden ameliyat derken Ercan bey sağolsun bir bisiklet sürme tavsiyesi ile bu işi çözdü şimdi ne ağrım kaldı nede şişlik her işe önce çözüm yolu arayan bir doktor önce insana değer verip sonra cerrahi işleri düşünen birisi gitmek isteyene tavsiye ediyorum ben daha önce sigorta hastanesinde iken tanıdım hocamızı Allah sağlıkla huzurlu ömürler versin inşallah.
Tavsiye üzerine gittik.Babaannemin yıllardır doktoru.Çok ilgili,güler yüzlü olduklarından babaannem çok memnun.Tedaviden ve süreçten memnun kaldı babaannem sayesinde sağlığına kavuştu.
Ercan Bey'i uzun zamandır tanıyorum.Diz ağrılarım için tercih ettim.Tedaviden süreçten ve Ercan Bey'den çok memnun kaldım.Bu alanda tercih ettiğim bir hekim.
Tesadüfen gittim.Annem psikolojik olarak doktara güveni kalmamıştı.Ercan Bey annemi konuşmalarıyla motive edip güvenini sağladı.Annemde kalça kemiğinde çüreme vardı.Ercan Bey'e ameliyat oldu.Platin takıldı.Ameliyat sonrası annemle ilgilenmesinden çok memnun kaldım.Şuanda 3 ay oldu ameliyat olalı.Herhangi bir sorunumuz yok .Yürüme aşamasında şuan platin takıldığından psikolojik olarak biraz tedirgin olduğundan yürümekte zorlanıyor.Sorduğumda anne eski, ağrıların var mı dediğimde yok diyor.Öncesinde ayağının üzerine basamıyordu.Bastığında dahi çok açı çekiyordu.Yüz idafesi dahi çok farklıydı.Çok şükür şuan iyi.Biz çok memnun kaldık Ercan Bey'den.Hatta annem bana memnuniyetimden dolayı en kısa zamanda hediye götürmemi istedi.İhtiyacı bir çok yakınımı da Ercan Bey'e yönlendiriyorum.
Tavsiye üzerine gittim.2 kez diz ameliyatı yaptı anneme Ercan Bey.Hastamızın sağlığı açısından ve anneme karşı olan ilgi alakalarından memnun kaldık.Tedaviden ve süreçten memnun kaldık.
e...
Annemin koluna platin takıldı.Araştırarak gittim.Daha önceden de babamın diz ameliyatını gerçekleştirrdi.Memnun kaldık.Tekrardan annem için Ercan Bey'i tercih ettik.Annemin ameliyatından da memnun kaldık.İhtiyaç duyduğumuz ilk adımda Ercan Bey tekrardan tercih edeceğiz.Tedaviden ve süreçten memnun kaldım.Düzenli olarak kontrollere gittik.1 ay fizik tedaviye gitmemizi söyledi.1 ay fizik tedaviye gidip tedavimizi olduk.Annemin şikayetleri kalmadı.
se....
28.08.16tarihinde Epc hastanesinde annem sol diz protez ameliyatı oldu doktor bey cok ilgili cok güler yüzlü .iyi ki onu tanımışız annem onun sayesinde cok saglıklı cok rahat hareketlerini yapabiliyor. iyi ki varsınız hocam size ne desek az. cok teşekkürler herşey için..
Ercan Atalay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ercan Atalay, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Ercan Atalay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kırık Cerrahisi, Artroskopik Cerrahi, Diz Artroplastisi, Total Kalça Replasmanı, Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Artroplasti, Halluks Valgus Onarımı, Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı, Randevu, Total Diz Ameliyatı.
Ercan Atalay adresi nerede?Ercan Atalay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 100. Yıl Mahallesi Carrefoursa Avm Yanı 85019 Sokak No : 8 Çukurova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ercan Atalay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ercan Atalay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ercan Atalay hangi dilleri konuşuyor?Ercan Atalay ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ercan Atalay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ercan Atalay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ercan Atalay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ercan Atalay hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Ercan Atalay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ercan Atalay hangi sigortaları kabul ediyor?Ercan Atalay tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Ak Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Ziraat Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Seyhan Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tarsus Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Mersin Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ceyhan Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sarıçam Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (2)Çukurova bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çukurova bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çukurova bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çukurova bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çukurova bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çukurova bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çukurova bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çukurova bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çukurova bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çukurova bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çukurova bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çukurova bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çukurova bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çukurova bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çukurova bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları