na...n
Ben böyle hastalara sıcak davranan güleryüzlu bir doktor daha görmedim bebek sahibi olabilmek icin tedavi goruyorum ve bazen tedavimde yumurtalarım gelismiyo ama bunu çok guzel bi sekilde anlatip insana moral veriyor eşi berna hanima da muayene oldum eşide öyle çok iyi bir doktor allah ikisininde gönlune göre versin
ze...t
COK RAHATLIKLA ONERİLEBİLECEK BIR DOKTOR ERCAN BEY.BİR COK HASTANEYE VE OZALE GITTIM ERCAN BEY GIBI DETAYLI ANLATAN VE HASTALIK KONUSUNDA RAHATLATAN BAŞKA DOKTOR GÖRMEDİM. ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN KENDİSİNDEN ARANILIPTA BULUNAMAYAN TRABZONDAKI COK NADİR DOKTORLARIMIZDAN İNŞ EN YAKIN ZAMANDA KENDİSİNE BAZI SIKINTILARIM ICIN UGRAYACAGIM. BEN GÖNÜL RAHATLIGIYLA DOKTOR ARAYAN ARKADAŞLARIMA ONERIRIM
se...n
çok memnun kaldık.çok ilgili, çok ılıman, insnı rahataltan bir doktor.herşeyi cok güzel ayrıtnıları ile anlatıyor.korkabilecek bir sürü ayrıntıya rağmen herşeyin cok rahat olacağına dair güven veriyor.çok memnun kaldık.kesinlikle öneririm..
Ercan Aydemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ercan Aydemir, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Ercan Aydemir adresi nerede?Ercan Aydemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sahip Molla Cad.No:1 Beykoz İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ercan Aydemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ercan Aydemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ercan Aydemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ercan Aydemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ercan Aydemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ercan Aydemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ercan Aydemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları