GATA Askeri Tıp Fakültesinden mezun olan Prof. Dr. Ercan Çalışkan uzmanlığını ve akademik eğitimini aynı klinikte yapmıştır. AD. Başkanlığı ve Eğitim sorumluluğu yaptığı klinikten 2025 yılında emekli olmuştur.
Klinik pratiğinde; Hidradenitis supurativa, Psöriazis, Vitiligo, saç dökülmesi, deri kanserleri ve bazı nadir hastalıklar (tüberoskleroz, Lipoid proteinoz gibi) ile ilgilenmektedir. Bu hastalıkların medikal tedavilerinin yanında dermatolojik cerrahi, lazer uygulamaları, otolog yağ ve deri kaynaklı rejeneratif tedaviler de yapmaktadır.
Akademik yayınlarını ise yukarıdaki konuları ve estetik dermatolojiyi daha çok içerecek şekilde cerrahi yaklaşımlar, lazer uygulamaları ve hayvan deneyleri olarak yapmıştır.
Prof. Dr. Ercan ÇALIŞKAN halen Elos kliniğinde çalışmakta, muayene ve eğitimlerini aynı adreste vermektedir.
Özel Elos Polikliniği
Kabul edilen yaş grubu:
yetişkin
Nakit,
Kredi kartı
Alacaatlı Mahallesi 4750. Sokak No: 19 (Doktorlar Koleji Karşısı),
Özel Elos Polikliniği
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler içerisinde ara
Arkadaşım vasıtasıyla Dr.Ercan beyi tanıdım. Yıllardır saç dökülmesi sorunum vardı bir kaç aylık tedavi sonucunda kendisinin uygulamış olduğu tedavi sonucunda çok olumlu sonuçlar aldım.Saç ile ilgili herkese tavsiye ederim.Sevgiler...
Ercan Çalışkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ercan Çalışkan, Dermatoloji. Size Ercan Çalışkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Ercan Çalışkan adresi nerede?Ercan Çalışkan adresini belirtmedi. Ercan Çalışkan yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Ercan Çalışkan adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ercan Çalışkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ercan Çalışkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ercan Çalışkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ercan Çalışkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ercan Çalışkan hangi dilleri konuşuyor?Ercan Çalışkan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ercan Çalışkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ercan Çalışkan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ercan Çalışkan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ercan Çalışkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.