bu...z
3.5 yaşıdaki Kızım Erva Eliz dünyaya geldiğinden beri Ercan hocamızdan destek alırız , Kızımızın doktoru değil Abisi oldu . En son rahatsızlığında ise klasik boğaz ağrısını, EBV virüsü olabilir diye şüphelenerek ona uygun tedavi uyguladı ve kısa sürede şifa bulmamızı sağladı , İlgili virüsün test sonucu geldiğinde Kızım çoktan sağlığına kavuşmuştu bile. Tecrübesine, Bilgisine ve en önemlisi insanlığına hayranız.Kayseride bu hizmeti alabildiğimiz için kendimizi şanslı hissediyoruz.Hem kendisi Hem hemişire hanımın yılalrdır kendisine olan yaklaşımından ve hoşsohbetinden dolayı Kızımız dr odasına girerken güle oynaya giriyor , Çocuğumun Dr psikolojisinin bu kadar iyi olabilmesi , farklı imkanlarla sağlanacak birşey değil.
Hem kendisine hem hemşire hanıma Çok Teşekkür Ederiz.
Kaytez Ailesi
gu...6
Cocugum hastalandiginda Ercan Bey'den başka doktora goturmuyorum.Teşhisi net ve doğru,gereksiz ilaç yazmaz.6 iğne ve aynı zamanda kullanacagı 2 antibiyotik surup yazmış doktorun elinden 1 surupla kurtardigini bilirim :) Allah razı olsun işinin ehli bir insan
en...8
Boyun fitigi nedeniyle kendisiyle tanistik...kendisine ne kadar tesekkur etsem az kalir...kesinlikle tavsiye ederim
es...a
Kızım 8 yaşında ve bugüne kadar nerdeyse beraber büyüttük mükemmel bir insan mükemmel bir doktor kızımın Ercan amcası iyiki varsın bizi kovana kadar seninleyiz ;)
f.....
İşinin uzmanı, tecrübeli ve ilgili bir doktor. Çocukları gereksiz ilaca boğmadan yerinde ve yeterince tedavisini uyguluyor. Anne babayı tedirgin etmeden durumu ortaya koyabiliyor.
ha...n
doktor bey alanında cok uzman gayet anneyi babayı rahatlatıyo. bilgisine cok guvenıyorum cocugumu gormesı yetıyo. ne oldugunu anlaması ıcın herkese tavsıye edrım
ha...e
çok iyi bir doktor. tavsiye ederim.
Ercan Genç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ercan Genç, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Ercan Genç adresi nerede?Ercan Genç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tacettin Veli Mahallesi Lalezade Caddesi No:46 Melikgazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ercan Genç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ercan Genç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ercan Genç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ercan Genç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ercan Genç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ercan Genç hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Ercan Genç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melikgazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Melikgazi bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Melikgazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Melikgazi bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Melikgazi bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Melikgazi bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Melikgazi bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Melikgazi bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Melikgazi bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Melikgazi bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Melikgazi bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Melikgazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Melikgazi bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Melikgazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Melikgazi bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Melikgazi bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Melikgazi bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Melikgazi bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Melikgazi bölgesinde Şeker Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla