Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Otoskleroz Cerrahisi
Preoperatif Değerlendirme
Revizyon Burun Estetiği
Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Ses Cerrahisi (Fonocerrahi)
Sinüzit cerrahisi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Tiroid Cerrahisi
Çene Estetiği
s....d
Burun ameliyatı için başvurdum. Ameliyatım çok güzel geçti. Tedavi öncesinde ve sonrasında her türlü açıklamaları yapıyor. Çok ilgilendi. Arkadaşıma da tavsiye ettim. İyi bir doktor. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Hasta takibi de güzel.
n....)
Kızımın bademcikleri vardı, bu sebepten dolayı başvurduk. Ameliyatı çok konforlu geçti, süreci kolay atlattı. Çok ağrısı olmadı. Tedavi öncesinde ve sonrasında her türlü açıklamalarını yapıyor. Her şey dediği gibi oldu. Memnunuz kendisinden. Kontrole de gittik, hiçbir sorun olmadığını söyledi.
mu...
Sahibinden ve bağımlısından satılık burun spreyleri. Bu yorumu yazmak için epey bekledim. Anlayacağınız üzere ben doktorların 5 günden fazla kullanmayın dediği bu burun spreylerine bağımlı yıllarca sürekli kullanan bir hastaydım. İlk başlar da idare ediyordum fakat son zamanlarda artık uykudan uyanıp sprey sıkar hale geldim. Burnumda kemik eğriliği vardı daha önce çok da başarılı olmayan bir ameliyat geçirmiştim fakat çok fayda görmediğimden ameliyattan da kesin sonuç vermeyeceğinden de çok korkuyordum. Fakat Ercan hocama gidince herşeyi açık net anlattım ve kendisi sadece ilaç tedavisi ile benim derdimi çözdü. O zamana kadar gitmediğim yıllarıma acıdım. Verdiği ilaçları düzenli kullandım ve ilaçlarım bitti birkaç hafta da geçti artık spreye veya herhangi bir ilaca bağlı olmadan nefes alıyorum. Dünya varmış. KBB den kimin şikayeti varsa hocamı mutlaka tavsiye ederim. Her güzel nefes alışımda hocama dua ediyorum. Allah razı olsun
he...i
19.01.2024 tarihinde Ercan Bey rinoplasti ameliyatımı yaptı. Ameliyat öncesi ve sonrası iletişim ve ilgisi çok iyiydi. Her sorduğum soruya sosyal medyadan bile cevap verdi. Aynı şekilde sekreteri de bu süreçte çok yardımcı oldu. Doğal bir burun rica etmiştim kendisinden tam istediğim gibi oldu. Hastasını dinleyenen, işinin ehli, sakin ve profesyonel bir doktor. Burun estetiğiyle ilgili şüpheleriniz ve korkularınız varsa Ercan Bey kesinlikle bu konuda uzman. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
Doktor beye kulaklarimdaki kasinti icin gitmistim. Benim icin cok olumlu bir deneyim olmadi. Kendisine sormasam hastaligimi sebebini soylemeden cikiyordum elimde receteyle. Toplam 2 dk fln surdu muayene olup cikmam. Hastayi bilgilendirici bir yaklasimi yok. Hic memnun kalmadim.
az...z
İyiydi ilgiliydi kulak için gittim temizledi ilaç yazdı çıktım
Hasta
Ercan Bey ilgi alakandan ve yapmış olduğun burun ameliyatından son derece memnun kaldım tavsiye üzerine geldim ve iyiki sizi tercih etmişim çok teşekkür ederim.
o....
Kendisi çok efendi ve iyi birisi oğlumuzun geniz eti ameliyatı oldu şükür çok güzel nefes alıyor şimdi hocamız sağolsun çok güzel bir ameliyat yapmış bundan sonra sürekli kendisine gideceğim gidecek arkadaşlara öneriyorum
gö...l
Yıllarca nefes alma problemi yaşadım.sağlık personeli olmama rağmen bir çok Hastane ve doktor gezdim fakat bir türlü ameliyat olamadım.korkularım vardı.İstanbul 'dan Bursa'ya gittim.Dr.Ercan bey'i tanıdıktan sonra ameliyat olmaya karar verdim.14.02.2023 tarihinde Rinoplasti ameliyatı oldum.aynı günün akşamı normal hayatıma devam ettim.çok rahat geçti.ikinci haftada ise işimin başına geri döndüm.bu kadar kolay olacağını bilseydim.keşke çokk önceden Dr.Ercan Gündoğdu bey'i tanıma fırsatım olsaydı.cok iyi biri ve Doktor olarakta alanında uzman.Başarılarınızın devamını dilerim.elinize emeğinize sağlık.
be...r
Sağlıkçı bir tanıdığım sayesinde Dr Ercan Bey ile tanışma fırsatım oldu. O tanıdık benden 1 ay önce rinoplasti ameliyatı olmuştu onu gördükçe yüzündeki değişim beni çok heveslendirdi fakat korkularım vardı. Karar verdim ve bende 18.04.2023 tarihinde Burun ameliyatı oldum bu benim için çok zor bir karardı çünkü bir kez ameliyat oldum o da doğum içindi doğumda bile tam narkoz alarak ameliyat olmuş biriyim. Ne kadar korktuğumu siz düşünün ayrıca ağrı eşiğim çok düşüktür Çok konforlu acısız ağrısız bir ameliyat süreci geçirdim. Ne kadar doğumdan zor ,burun ameliyatı çok zordur deselerde Çok net söylüyorum doğumdan çok rahat ve kolay oldu. 2 hafta geçti yüzümdeki değişim ile çok mutluyum Dr Ercan Bey in tecrübesi , hekimlik bilgisi, ilgisi için ne söylesem az kalır. Ameliyat kelimesi o kadar kolay oldu nazarımda onun sayesinde .Ayrıca ameliyat sonrası akşam normal hayatıma dönüştüm kanama vs olmadı evimle çocuğumla rahatça ilgilendim.
Ercan Gündoğdu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ercan Gündoğdu, Kulak Burun Boğaz. Size Ercan Gündoğdu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Laserasyon Onarımı.
Ercan Gündoğdu adresi nerede?Ercan Gündoğdu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ulu Mahalle, Ulubatlı Hasan Blv. No:48 D:62 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ercan Gündoğdu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ercan Gündoğdu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ercan Gündoğdu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ercan Gündoğdu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ercan Gündoğdu hangi dilleri konuşuyor?Ercan Gündoğdu ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Ercan Gündoğdu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ercan Gündoğdu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ercan Gündoğdu hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Ercan Gündoğdu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ercan Gündoğdu hangi sigortaları kabul ediyor?Ercan Gündoğdu, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Ercan Gündoğdu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları