Kulak Burun Boğaz Randevusu
Kızılırmak Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. Protokol Plaza No:39/138 Kat:21 Çukurambar, Ankara
Apse Insizyonu Ve Drenajı
Otoplasti
Paratiroidektomi
Radyofrekans Uygulamaları
Op.Dr Ercan Kurt Muayenehanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septum Perforasyon Onarımı
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Yüz Dolgusu
fa...
Revizyon rinoplasti için hocama başvurdum gerçekten süreç çok rahat geçti ağrı acı olmadı sonuç beklediğimden de güzel çokta rahat nefes alabiliyorum artık aşırı ilgili ve güleryüzlu iyiki tercih etmişiz önce insan sonra doktor kendisi diğerleri gibi para ya bakmıyor hocama güvenip ilk kez dolgu ve botoks ta yaptırdım herseyden memnunum gitmek isteyen hiç düşünmesin
dö...
Bu devirde vicdanlı ve ticari düşünmeyen doktor bulmak çok zor. Ercan hocamla tanıdık aracılığıyla görüşmeye gittik, işine ve hastaya verdiği önem daha ilk günden kendini belli ediyor. Sorduğunuz sorulara samimi bir şekilde cevap verip kendisine güvenmenizi sağlıyor. Kulak zarı ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. Elinize, emeğinize sağlık hocam
Ercan Bey burun estetiği ameliyatımı gerçekleştirdi. Çok güzel istediğim gibi bir burun oldu. Kendisi çok da ilgili bir doktor. Anlatıldığı şekilde olabilecek olan şeyleri yapıyor. Gayet iyiyim. Kendisinden memnunum.
z...
Dr. Ercan Bey ile aile dostumuz sayesinde iletişime geçtik. Nefes problemi ve kalp ağrısı yaşadığım ve burun sorunlarıyla da karşı karşıya kaldığım bir durumdaydım. Tek bir ameliyatla hepsini çözdü ve ben çok memnun kaldım. Doktorum son derece kibar ve başarılı bir hekim. Kesinlikle tavsiye ederim.
s...
Op. Dr. Ercan Kurt'a referans üzerine ulaştım. Rinoplasti rahatsızlığım için kendisiyle iletişime geçtim. Tedavim planlandığı gibi başarılı bir şekilde gerçekleşti ve sonucundan memnun kaldım. Dr. Ercan Bey çok ilgili ve hastasıyla yakından ilgileniyor. Kendisinden çok memnun kaldım ve diğer kişilere de tavsiye ederim.
b....k
Dolgu için geldim çok memnun kaldım çok ilgili iyi bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum kendisine çok teşekkür ederim. Güler yüzlü kaliteli bir ortamdı.Tüm işlemler için uğrak adresim olacak
ö.....
Şahsım adına Ercan Bey'den çok memnun kaldım. Kendisi insan olarak çok merhametli bir hocaydı. Rinoplasti ameliyatımı gerçekleştirdi. Operasyon için diyecek lafım yok kendisi kesinlikle işinin ehlidir. Ercan Bey'den geçirdiğim operasyondan, cerrah ve insan olarak çok memnun kaldım.
g.....
Doktorumdan çok memnunum. Ercan Bey çok iyi doktor, cerrah. Hem kulak için aynı zamanda dudağımdaki kist için kendisine muayene oldum. Daha öncesinde dermatologlara muayene olmuştum ama çözüm üretemediler, tekrarladı. Ercan Bey'le tanıştıktan sonra estetik çözümle dudağımdaki kisti aldı, çok memnun kaldım. Aynı şekilde çocuklarımda kendisi doktoru. Çocuğumun ameliyatına girdi. Ercan Bey işini çok iyi yapan bir doktor. Kendisini herkese tavsiye ederim. Ercan Bey hasta psikolojisinden çok iyi anlıyor. Kendisinin hastasıyla olan iletişiminden çok memnunum.
e....
Ercan Bey çok kalender bir insan. Kişiliği, bilgisinden çok memnun kaldık. kendisi naif, nezaketli birisi. 4-4'lük bir şekilde muamele gördük, onur duydum. Ercan Bey annemin rinoplasti ameliyatını gerçekleştirdi. Aynı zamanda kulak zarı patlaktı yama yaptı. Ameliyatlarını ayrı ayrı zamanlarda yaptı ve çok memnun kaldık. Kulak zarındaki yama daha öncesinde geçirdiği ameliyatla tutmamıştı ama Ercan Bey'in ameliyatından sonra tuttu, problemimiz yok. Allah ondan razı olsun. Kendisi bize yardımcı oldu.
ö.....
Ercan Bey 4-4lük bir doktor. Muayenelerinden memnunuz. Kendisini diğer hastalara tavsiye ederiz. Burnumdan nefes alamama ve kulaklarımda problem olduğunda muayene olduğumda yardımcı oldum. Çocuğum içinde Ercan Bey'den hizmet aldık. Kendisi belirli bir tedavi uyguladı, tedavilerden memnun kaldım.
Ercan Kurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ercan Kurt, Kulak Burun Boğaz. Size Ercan Kurt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu, Burun Estetiği, Geniz Eti Ameliyatı, Bademcik Ameliyatı, Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Kulak Tüpü Takılması, Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı), Kulak Estetiği, Otoplasti, Radyofrekans Uygulamaları.
Ercan Kurt adresi nerede?Ercan Kurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. Protokol Plaza No:39/138 Kat:21 Çukurambar Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ercan Kurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ercan Kurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ercan Kurt isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ercan Kurt, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ercan Kurt hangi dilleri konuşuyor?Ercan Kurt ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Ercan Kurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ercan Kurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ercan Kurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ercan Kurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Ercan Kurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ercan Kurt hangi sigortaları kabul ediyor?Ercan Kurt tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları