Dr. Ercan Mete Pehlivan Gülhane Askeri Tıp Akademisi 'nden mezun olmuş olup kendi özel kliniğinde hastalarına hizmet vermektedir. Aldığı eğitim ve katıldığı birçok seminer ile mesleğini severek sürdürmektedir.

Dr. Ercan Mete Pehlivan Kliniği
OASİS Avm Karşısı, Güney Çarşısı Cevat Şakir Mah. Kıbrıs Şehitleri Cad. 253/A Kat:2, Bodrum, Muğla

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Sertifikalı Medikal Estetik Uzmanı Randevusu +63 daha fazla

Ameliyatsız Göz Kapağı Estetiği

Ağız ve Çene-Yüz Estetiği

Ben Alma

Sertifikalı Medikal Estetik Uzmanı Randevusu

OASİS Avm Karşısı, Güney Çarşısı Cevat Şakir Mah. Kıbrıs Şehitleri Cad. 253/A Kat:2, Muğla

Makaleler

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Dr. Ercan Mete Pehlivan Kliniği Sertifikalı Medikal Estetik Uzmanı Randevusu

Ercan bey ile 12 senedir tanışıyoruz iyi ki tanımışım işinde çok iyi ve profesyonel.
Başka yerlerde yaptıranlar hep pişmanlıkla bahsetti botox ve dolgudan.
Kime tavsiye ettiysem çok meönun kaldı.
Doktorumuz hem güleryüzlü hem profesyonel hemde dürüst. iyi ki varsınız Ercan bey!

Randevu doğrulandı
Konum: Dr. Ercan Mete Pehlivan Kliniği Botoks

Ercan Bey ve ekibiyle ikinci randevumuzdu,kızımın kaşının istem dışı kalkması sebebiyle iki ay önce botoks tedavisi yapıldı,bu randevumuzda ise kontrol ve tavsiyelerimizi alıp yine iki ay sonrasında görüşmek üzere randevulaştık,son derece ilgili ve detaylı bilgilerle doktorumuzun merkezinden ayrıldık,kendisi ve ekibinin samimi ilgilerinden çok memnunuz

Konum: Dr. Ercan Mete Pehlivan Kliniği Botoks

Ben ilk botox deneyimini sevgili ercan beyle yaşadım hiç korktuğum gibi değildi beni rahatlatması ve sanki daha önceden tanıyormuşum gibi hissettirmesi muhteşemdi

Konum: Dr. Ercan Mete Pehlivan Kliniği Botoks

Botoks için gittim.Başka işlemlerle ilgili danıştım ve konuyla ilgili çok objektif ,ayrıntılı bilgi aldım doktor beyden

Konum: Dr. Ercan Mete Pehlivan Kliniği Botoks

Botoks için gittim, Dr. Ercan Mete bey'in açıklayıcı bilgiler vermesi güven vericiyidi.Botoksumu yaptirdim Eli hafifdi.Guleryuzu ve samimiyetiyle de bı dr.da olması gereken herşey vardı. Hasta memnuniyeti odaklı davrandi ve gönül rahatlığıyla ayrildim.Dr.Ercan Mete gibi hekilmlere ihtiyaç var, elinize emeğinize sağlık...

Telefon numarası doğrulandı

Dr Ercan Mete Pehlivan’a ilk defa yüzüm için gerekli işlemler için gittim. Kendisi benim yüzüme gerekli işlemin tavsiyesinde bulundu. Uygulayacağı işlemin benim için en uygun ve yeterli bir işlem olduğunu söyledi. Doktor beyin detaylı anlatımı ve samimi tavrı yüzüme işlem yapması için çok hızlı karar vermeme sebep oldu. Yüzüme uyguladığı botox ve ip askı dan oldukça memnun kaldım. İşlemin bir hafta ufak tefek iğne morlukları ve hafif ağrılar gibi rahatsızlıklarım oldu. Lakin bu rahatsızlıklar sürece dahil olduğu için sabırla iyileşme sürecimi bekledim. Ve doktorumun tavsiyelerine uydum. İşlemlerden on gün sonra belirli değişimi farketmeme başladım. Bundan sonra yüzüm için bir işlem yaptırmam gerektiğinde Dr Ercan Mete beyin ellerine ve deneyimine yüzümü teslim edebilirim. Ben şimdilik memnun kaldım.

Konum: Dr. Ercan Mete Pehlivan Kliniği Randevu

Uzun suredir duzenli olarak botox ve dolgu islemi yaptiriyorum.O kadar dogal duruyor ki kolay kolay kimse farkedemiyor..Ercan Bey Isinde oldukca titiz.
Tanidigim.herkese tavsiye ediyorum ve de cok basarili buluyorum.Ercan Bey ve asistani hanimefendiye sonsuz tesekkurlerimle..

Konum: Dr. Ercan Mete Pehlivan Kliniği Botoks

İlk kez gittim. Mızmızlanmama rağmen çok sabırlı ve güler yüzlü. Botoks ve dudak dolgumdan, sonuçlarından çok mutluyum çok. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Konum: Dr. Ercan Mete Pehlivan Kliniği Randevu

Botoksumu burada yaptırdım çok doğal duruyor, gerçekten işini titizlikle ustalıkla yapan bir Doktor Ercan bey kendisine sonsuz teşekkür ediyorum elinize sağlık hocam.

Konum: Dr. Ercan Mete Pehlivan Kliniği Dudak Kalınlaştırma

Dudak dolgusu yaptırmakta çok çekimser olmama rağmen Sevgili Dr. Ercan bey yaptığı işlemlerde doğallıktan vazgeçmediği ve natürelliği koruduğu için gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.