Prof. Dr.
Kayseri, Melikgazi 2 adres
Aşılama Yöntemi
Endometriozis
İnfertilite ve Tüp Bebek
Gevher Nesibe mahallesi gök geçidi sokak No 17 Erdem Plaza kat 5 Daire No 17, Kayseri
Aşılama Yöntemi
Endometriozis
Histeroskopi
Laparoskopi
İnfertilite ve Tüp Bebek
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi
Uzmanlık eğitimimi 1993 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum AD'da yaptım.
Aynı Üniversitede 1999 yılında doçent 2004 yılında profesör oldum
Halen Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum AD'da öğretim üyesi olarak görev yaptım.
2003 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Tüp bebek merkezini 2009 yılında Acıbadem Kayseri Hastanesi Tüp bebek merkezini kurdum.
dö...e
Merhabalar. Hamilelik sürecimi Ercan hocamla birlikte geçirdik. Kendisi alanında uzman. Sürecimizinin her türlü aşamasında bizi bekleyen tüm opsiyonları bizimle açıkca paylaştı ve bize yol gösterdi. Hem bebeği hem anneyi hemde annelik psikolojisini düşünerek bize yardımcı oldu. Aslında sorunlu olan hamilelik sürecim Ercan hocayla birlikte olabildiğince rahat geçti.İlgisi alakasi, güler yüzlülüğü kibarligi ve tane tane detaylı açıklamaları ile kendimi güvende hissetmemi sağladı. Her durumu hastasina dürüstçe aciklayip yol gosterip takibini gayet guzel bir sekilde sagliyor.Her türlü soru ve sorunumda Ercan hocamla iletişim direkt olarak sağlayabildim. Sürecin tüm detaylarına hakimdi.Kendisinden Allah razı olsun. Kadın doğum doktoru araştıranlar için tavsiyemdir. Sağlıklı huzurlu gebelikler dilerim :)
s....a
Ercan Hocam branşında oldukça başarılı bir isim.Ercan Hocam'a annemi götürünce tanıştık.Annemde idrar torbası sarkması vardı ameliyat olması gerektiği söylendi. Fakat annemin bel fıtığı problemi olduğu için ameliyattan sonra yürüyememe riski olduğunu belirtti. Anneme verdiği alternatif tedavi ile annem 6 ay içinde sağlığına kavuştu. Hastalarının sorunlarıyla oldukça yakından ilgilenmesi,detaylı anlatımı,sorduğumuz sorulara kafamızda soru işareti kalmayacak şekilde sabırla cevap vermesi,en önemlisi de doktora giderken gerginlik yaşamamamız bence çok önemli. Bu yüzden benden doktor tavsiyesi isteyenlere Hocamı öneriyorum.Başarılarının devamını diliyorum,yolu açık olsun,saygılar...
fi...y
Ercan hocam benim 23 yillik doktorum su anda da kizimin doktoru. Bundan 21 yil once dusuk tehlikem oldugu icin tedavi gormustum. Tedavim basariyla sonuclandi. Kendisine guleryuzlulugu , ilgisi ve alakasi icin cok tesekkur ederim. Alaninda onerebilecegim tek doktor.
p.....
Ercan hocamla arkadaşım vasıtası işe tanıştım kendisini tanıdığım için kendimi çok şanslı sayıyorum hastasıyla empati kurabilen her detayı ayrıntısı ile anlatan kafanızdaki soru işaretlerini kaldıran insani duyarlılığı gelişmiş mükemmel bir insan öncelikle konusunda ki başarısıda tartışılmaz. Eşimle bebek istediğimiz için bu yıl Ercan hocaya gittik benim yumurtalıklarındaki sorundan dolayı hocam tüp bebek tedavisine başladı ilk denemede yumurtalıklar yeteri kadar büyümediği için hocam tedaviyi yarıda bırakmamızı daha sonra tekrar denememizi önerdi bizde eşimle onayladık bir ay sonraki denememiz başarılı oldu ve şu an hamileyim
sı...y
Ercan hocamın ellerinde doğmuş bir hastasiyim. Gerek guleryuzlulugu gerek rahatlaciligi ile Kayseri de 1 numara diyebilirim. Iletişim kurmak istediğimiz de ulaşabildiğimiz kafamıza takılan her şeyi sevecenliği ile cevaplayan bir doktor. Kendisine her şey için çok teşekkür ederim.
Ercan hocamla gecen yil tanismistik.,son derece iletisime acik bir hekim.kafaniza takilan herseyi sorabilirsiniz.ayrica isinde titiz ve basarili bir hekim.olumsuz bir tup bebek denemesi sonrasi tekrar hocama basvurduk.tum tetkikleri hiçbirini atlamadan yapti.iyi bir jinekolog arayanlara hocamla tanismalarini tavsiye ederim.
ad....
Ercan Bey gerçekten işinde uzman birisi beni bıkmadan usanmadan sabırla dinledi sorularıma ayrıntılı cevap verdi onun sayesinde bebek sahibi olduk herkese tavsiye ederim
el....
Prof.Ercan Mustafa Aygen Hocamla tavsiye üzerine tanıştık.Düşük yapmıştım ve ardından Mol gebelik yaşadım bunların sebebinin rahimdeki şekil bozukluğu olduğunu Ercan Hocam buldu tedavimi kısa bir süre içerisinde gerçekleştirdi.Güler yüzü,vicdanı,insanlığı,işine özen ve saygısı kelimelerle anlatılamaz.Geçireceğim operasyonların yol haritasını itina ve sabırla anlattı.İçinde bulunduğum kötü durumdan kurtardı.Her gecenin bir sabahı vardır derler ya Sevgili Ercan Hocam gerçek anlamda bizim sabahımız oldu.Hocamın sayesinde Mucizem kucağımda Allah razı olsun.Düşünüpte gitmeye tereddüt eden herkese şiddetle tavsiye ederim asla pişman olmazsınız.
an...0
Prof. Dr.Ercan Mustafa Aygen hoca ile öneri üzerine tanıştık ve iyi ki onun gibi alanında uzman bir doktorla tanışmışız. Uyguladığı tedavi yöntemi ile 2.bebegimizi kucagimiza almaya kısa bir süre kaldı inşallah. Bu zorlu süreci okadar rahat bir şekilde anlatmamıza yardımcı olduğu için sonsuz teşekkür ediyorum kendisine. Basarilarinizin devamını diliyorum hocam.
ke....
Ercan Bey işinde başarılı bir doktor gittiğiniz zaman sizi ayrıntılı bir şekilde bilgilendiriyor tavsiye üzerine gidip memnun kalanlardanim.
Ercan Mustafa Aygen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ercan Mustafa Aygen, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite. Size Ercan Mustafa Aygen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aşılama Yöntemi, İnfertilite ve Tüp Bebek, Endometriozis, Histeroskopi, Laparoskopi, Randevu.
Ercan Mustafa Aygen adresi nerede?Ercan Mustafa Aygen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gevher Nesibe mahallesi gök geçidi sokak No 17 Erdem Plaza kat 5 Daire No 17 Kayseri
- Köşk Mah. Prof Dr Turhan Feyzioğlu Cad. No:42 Melikgazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ercan Mustafa Aygen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ercan Mustafa Aygen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ercan Mustafa Aygen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ercan Mustafa Aygen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ercan Mustafa Aygen hangi dilleri konuşuyor?Ercan Mustafa Aygen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ercan Mustafa Aygen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ercan Mustafa Aygen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ercan Mustafa Aygen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ercan Mustafa Aygen hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Ercan Mustafa Aygen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Türkiye İş Bankası Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları