Mimarsinan Mah, Şair Eşref Blv. Aygıt Apt, No:62 Kat:3 D:6, İzmir
Doktor Muayenehanesi
ö.....
Uzun yıllardır ertelediğim revizyon burun operasyonumu başarıyla yapmıştır. 2006 yılında geçirdiğim septoplasti burun ameliyatı sonrası burnumda zamanla saddle nose deformity ve nasal valve collapse sorunları oluşmuştu. Ercan Hoca ile görüştükten sonra revizyon septorinoplasti ameliyatı olmaya karar verdim. Kaburgamdan kıkırdak alınmasının daha uygun olacağını kararlaştırdık ve operasyona mental olarak kendimi hazırladıktan sonra sağ 7.kaburgamdan alınan 4 cm’lik kosta grefti (kaburga kıkırdağı) burnuma milimetrik hesaplamalar ile hocamızın özenli çalışması sonucunda başarılı bir operasyon ile yerleştirdi. Operasyon sonrasında kaburga bölgesinde hissedilen hassasiyet zamanla azalıyor. Burnumdaki bandajlar alındıktan sonra gördüğüm sonuç ise mükemmeldi, Revizyon burun operasyonu düşünüyorsanız ve karar verdiyseniz kafanızı fazla karıştırmadan Ercan Hoca ile gönül rahatlığıyla devam edebilirsiniz, o size zaten en uygun yöntemi söyleyecektir.
d.....
5 yaşında ki oğlumun adenektomi operasyonu sonrası ne yazık ki düzelme olmadığı gibi şikayetler daha da arttı, operasyon sonrası oğlumun her gece ağzı açık uyuması, horlaması, burun tıkanıklığı ve apnelerinin devam ediyor olması beni çok üzüyor, yani fayda göremediğimiz bir operasyon deneyimledik:(
b....d
Öncelikle şunu içtenlikle söylemeliyim ki; Ercan Bey işinde mükemmel ve iletişimi harikulade bir hekim. Çalıştığı kurum ve çevresi itibariyle çok tanınmasına rağmen ,bir o kadar da gösterişten uzak ,işini gerçekten severek yapan ,biri olduğundan kişiliğine hayran kaldığımı belirtmeliyim. Olgun, çok ince düşünceli, alçakgönüllü mükemmel bir kişiliğe sahip.Alanında ki başarısının zaten kelimelerle tarifi yok son derece disiplinli çalışan, hastalarını çok önemseyen, sabırlı, hoşgörülü, tedbirli, tedavinizle alakalı herşeyi enine boyuna hesaplayan, tahminlerinde hep haklı olan bir doktor .Ben ilk olarak parotis bezi (derin lop tümörü)ameliyat ve tedavi süreci için tanışmıştım kendisiyle; bu dönemde ilgisini hiç eksik etmedi her zaman ulaşılabilir ve hep motive eden oldu.Son olarakta rinoplasti ameliyatımı yaptı sonuc için hiç endişelenmedim tahmin ettiğim gibi sonuç beklentiminde üzerinde oldu. Kendisine çok çok teşekkür ediyorum.İyi ki yollarımız kesişmiş.
gu...
Daha önce 3 defa rinoplasti geçirdim hiç biri başarılı olmadı burum o kadar kötü hale gelmişti ki artık kime gidersem gideyim hiç bir doktor bu burunu düzeltemez diyordum ama iyi ki iyi ki doktor ERCAN hocamla karşılaştım kendisi çok ilgili alanında gayet başarılı ve işini çok iyi yapıyor neredeyse 1 ay önce revizyon ameliyatımı oldum sonuçtan da çok memnun kaldım kendisine ne kadar teşekkür etsem az iyi ki siz hocam
gu...s
Ercan pinar dun rinoplasti ameliyatimi yapti.Zaten iki uc yildir takip ediyordum. Sorunsuz atlatacagimi biliyordum ama bu kadarini beklemiyordum gercekten cok rahat gecirdim.Cevremdeki herkes hala sargili ve sis olan burnuma bayildi.İyiki Ercan hocam.Ellerine
saglik
e....k
Oğlumun geçmeyen orta kulak iltihabı için gittim tedavimiz devam ediyor ilk gidişimiz bu kadar kibar sevecen cana yakın ilgili bir dr la ilk kez karşılaşıyorum diyebilirim umarım tedavi sürecimiz de sorunsuz biter kendisine teşekkür ederim
harika bir doktor iletişimi,samimiyeti,yeteneği..tam 1 ay önce rinoplasti ameliyatı oldum.okadar güzel bir burun yaptıki bakmalara doyamıyorum teknik olarak nefes sorunum da çözüldü.iyiki ercan hocam
t....o
ercan beyde burun estetiği ameliyat oldum hayallerimdeki burundan daha güzel bir burnum oldu iyi ki ercan hocam diyorum ve herkese kesinlikle tavsiye ediyorum
tu...ç
16 temmuzda rinoplasti ameliyatı oldum burun eğriliğim vardı şuan burnum çok güzel oldu ercan hocamın ellerine saglık sürekli aynaya bakıp iyi ki ercan hocam diyorum herkese tavsiye ediyorum
me...r
Prof.Dr.Ercan Pinar'ı eşimin hastalığı ile tanıdım.Eşime Larenks CA teshisi konuldu.Bizde cok korkmuş ve ne yapacağımızı bilemez durumdaydık. Prof Dr.Ercan Pınar'a baş vurduk hocamız gerekli tetkikleri ve dikkatli bir biyopsi yaptı ve bize ameliyatının yapilması gerektiğini anlattı.Bu sürecin sonucunda eşimin ameliyatını basarı ile yaptı.
Sonuç olarak esim bu hastaliktan kurtuldu.Ancak ameliyat oncesi aldığı 30 seans ışın terapisinin dokulara verdiği tahribat sonucu ameliyat sonrası iyilesmesi cok zordu.Ancak Ercan hocamiz tedavisini inanilmaz bir özveri ve dikkat ile sürdürdü. Tedavi sureci halen devam etmekte artık tedavinin sonuna yaklaştığımızı fark ediyoruz. Prof Dr.Ercan Pınar hastasının adeta 24 saat boyunca takibini sürdüren bir doktor.Tanimakla ve esim için cok zor olan bu süreci Prof .Dr.Ercan Pinar ile atlatmakla cok nşanslı olduğumuzu düşünüyorum. Doktorumuz adeta ailemizden biri kadar ilgi ve ihtimam gösterdi. Teşekkür minnetimi anlatmam icin yetersiz.Prof Ercan Pinar'ın hastası iseniz sizin icin en iyi olanin düşünülüp yapildigindan emin olabilirsiniz.Değerli doktorumuza sağlikli uzun ömur ve nice hastalara şifa dağitacağı huzurlu mutlu çalışma hayatı diliyorum.
Ercan Pınar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ercan Pınar, Kulak Burun Boğaz. Size Ercan Pınar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Ercan Pınar adresi nerede?Ercan Pınar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimarsinan Mah, Şair Eşref Blv. Aygıt Apt, No:62 Kat:3 D:6 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ercan Pınar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ercan Pınar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ercan Pınar hangi dilleri konuşuyor?Ercan Pınar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ercan Pınar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ercan Pınar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ercan Pınar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ercan Pınar hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Ercan Pınar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları