14 yıldır vaka görmekte olan TEKİN, Pozitif Psikoterapi, Şema Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Deneyimsel Oyun Terapisi ve Çocuk Merkezli Oyun Terapisi ekollerini kullanabilmekte, halen farklı ekollerdeki terapi eğitimlerine devam etmektedir.
Bireysel, Çocuk ve Aile Danışmanlığı hizmetinin yanısıra halen 2 Özel Okul, 3 Anaokulu ve 2 Kurumsal İşletmenin danışmanlığını sürdürmektedir.
Evli ve bir çocuk babası olan TEKİN, iyi derecede İngilizce bilmektedir.
Online Görüşme
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Aile Rehberliği
Cinsel Terapi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
ha...z
Ercan Bey’in katkıları ile hayata farklı bakış açısından bakmayı başardım.
Terapiye başladıktan sonra hayatımda ki olumlu gelişmeler sayesinde daha umutlu ve mutlu bir insan oldum.
Desteklerinden dolayı minnettarım.
fa...a
İşinin ehli , çok zeki , profesyonel ve donanımlı biridir hocamız . Her seans çıkışı sanırım birşey anlamadım diyerek kafam komple karışmış çıkardım . sonraki günler sonraki saatler her dediğini yavaş yavaş anlardım. Bir insanın kendine bile yüksek sesle söyleyemediği iç sesini dışarı çıkartırken yer yer seninle ağlayan, ve en önemlisi seni gerçekten dinleyen , sen gelmeden notlarına bakmadan seni tanıyan biridir. Çok terapiste gittim ama Ercan hoca hayatımda başka bir yerdedir . Anksiyetemin, tetikleyen travmaların, benim bile görmekten kaçtığım en ağır olayları zorla toprak altından çıkartarak ilerledi. Siz siz olun dipsiz kuyulara ipsiz inmeyin . Hocamız bu yolda doğru bir rehberdir .
a....b
Oldukça olumlu kendimi daha iyi hissettiren bir görüşme oldu.
s....t
Hayatımın zor geçtiği, insan ilişkilerimin bozulduğu , sık sık öfke problemi yaşadığım bunlarını bir türlü kendi kendime aşamadığım için başvurmuştum bu durumlarla ilgili farkındalık yaşamama ve akışta kalabilmeye bu davranışlarımının anan nedenleri öğrememe yardımcı olmuştur. Aynı zaman da problemler karışında nasıl tutum sergilemeliyim bana iyi gelen davranışlar nedir bunların farklığını yaşamama sebep olmuştur.
m....k
Bir tavsiye üzerine Ercan bey ile tanıştım. Uzun süre desteğe ihtiyacım olmadığını ve sorunlarım ile kendi başıma mücadele edebileceğimi sandım, hep kaçtım yüzleşmekten bir bakıma. Ancak Ercan bey ile konuştukça aslında doğru olduğunu sandığımız yada beynimizin bizi doğru olduğuna inandırdığı o kadar yanlış varmış ki. Konuştukça ve üzerine düşündükçe ufkunuz açılıyor. Sizde benim gibi düşünüyorsanız çekinmeyin mutlaka bir uzmandan destek alın inanın faydasını göreceksiniz. Ercan bey de ayrı bir paragraf açmak gerekir ise tam anlamı ile konusuna hakim bir profesyonel, sizi samimi bir şekilde yakalayarak rahatlatıyor ve açılmanızı sağlıyor.
p....y
Ercan Beyle çok zor günlerimizde tanışmış olduk.Bilgi donanımıyla ,yaklaşımıyla ve insanlığıyla alanında uzman birisi.Aileden biriymiş gibi içten birisi.Ergen oğlumuza yaklaşımı çok güzel .Gerek oğlumuzun ,gerekse bizim görüşmelerimiz gayet iyi gidiyor ve olumlu gelişmeler gözlemliyoruz. Ercan Bey farkında olmadığımız hatalarımızı bize söyleyerek ve yol göstererek değil de bizim bulmamızı sağlayan bir yöntemle ilerliyor.Düşündürürken bulduruyor .Bu da bence kalıcı ve çok etkili bir iletişim. Ne yapmamız gerektiğini bu şekilde daha kalıcı hale getiriyor. iyi ki karşılaşmışız Ercan Bey ve bundan sonra da devam edeceğiz .Herkese tavsiye ediyorum gönül rahatlığıyla.
de...
Ercan beye bi arkadaş tavsiyesi ile gittik ve kafam karmakarışık halde çift terapisi için randevu almıştık. En başta çok heyecanlansamda sonrasında cok rahatladım ve konuşma çok akıcı gitti üstelik işinde çok deneyimli olduğu hissi uyandırıyor. Süre kaygısı yaşamadan konusmayi yerinde sonlandirdi. Simdilik aydinlanma yasadik sanki sonrada cozumlere odaklanicaz insallah.bende herkese kesinlikle tavsiye ederim kendisini iyiki ercan beye gitmişiz diyeceksiniz emin olun
Ercan bey e yaklaşık 2 yıldır gidiyorum. Hayatimin içinden çıkılmaz ve kendimi psikolojik açıdan depresif hissettiğim bir döneminde onunla tanıştığım için gerçekten kendimi çok şanslı hissediyorum. Bana hayat ,aile ve arkadaşlık ilişkilerini yonetebilmem açısından çok yardımcı oldu. Kendimi tanımam da ve hayatıma yön verebilmem de ışık oldu. Hayata karşı olumsuz tutum ve yargılarımı değiştirdi. Sizde kendinizi gerçekten, olduguz gibi tanımak ve kabul etmek istiyorsanız kesinlikle gitmenizi öneriyorum.
e ...g
11 yaşındaki kızımın duygusal olarak oldukça yıpratıcı sürecini destekleriyle sağlıklı bir şekilde yürütmemizi sağladı.Başladığımız anda kızımın duygusal karmaşasından duyduğum endişemin tarifi yok ama terapiler sayesinde çok şükür ki hepsi geride kaldı
p....e
Ercan beyden tam 1 senedir danışmanlık alıyorum.bence mükemmel bir iletişimi var ve harika bir yol gösterici. doğru bildiğim bir çok yanlışı akla çok yatkın şekilde açıklayarak yeni bir ben yaratım sürecimde en büyük destekçim. Bir terapist arayışınız varsa ercan bey ile görüşmenizi şiddetle tavsiye ederim.ama randevuları çok doldurmayın sonra ben bulamıyorum :)
Ercan Tekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ercan Tekin, Pedagoji, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Ercan Tekin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Cinsel Terapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Randevu, Online Terapi.
Ercan Tekin adresi nerede?Ercan Tekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzeller Mh, İbrahimağa Cd. 910 Sk. No: 1 Daire: 8 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ercan Tekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ercan Tekin uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ercan Tekin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ercan Tekin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
Ercan Tekin hangi dilleri konuşuyor?Ercan Tekin ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Ercan Tekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ercan Tekin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ercan Tekin hakkında ne düşünüyor?Toplam 93 hasta / danışan, Ercan Tekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Kocaeli Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Kocaeli Cinsel İşlev Bozukluğu
Kocaeli Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Kocaeli Aile İçi İletişim Sorunları
Kocaeli Distimik Bozukluk (Kronik Depresyon)
Kocaeli Vücut (Beden) Disformik Bozukluğu
Kocaeli Sosyal Medya Bağımlılığı
Kocaeli Adipsi (Susama Yokluğu)
Kocaeli Altını Islatma Problemi