Estetik Diş Hekimliği Akademisi Derneği (EDAD) üyesidir.
Yaygın olarak görülen diş hekimi korkusunu çözmek amaçlı Teknik Hipnoz eğitimi almıştır ve halen üzerine çalışmaktadır.
Dijital diş hekimliği aşamalarını Profesyonel fotoğrafçılık ekipmanları ile hastalarının; tedavi takip arşivlerini oluşturmakta, Dijital diş hekimliği uygulamalarının aşamalarını yerine getirmektedir.
İlgi Alanları:
- Gülüş Tasarımı
- Yaprak Porselen( Laminate Veneer)
- Zirkonyum, Emax, Empress Estetik
- Kompozit Lamine (Estetik dolgu, Bonding)
- Pembe Estetik
- Erzurum Oltu Birinci Basamak Muayene Merkezi
- Mareşal Fevzi Çakmak Diş Hastanesi
- Dikmen Diş Merkezi
- Kızılay Diş Estetiği
- 2019 yılından beri birlikte kendi muayenehanesinde hizmet vermektedir.
Diş Hekimi Randevusu
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Erce Beleçoğlu Diş Kliniği
Dişlerimin görüntüsünden memnun olmadığım ve rahatça gülemediğim için bir arkadaşımın tavsiyesiyle Erce Bey'in kliniğine gittim. İlk muayene randevusundan itibaren tüm süreci detaylı açıklaması, istediğimi sandığım işlemin isteklerim için aslında gerekli olmadığını anlatması tedaviye de Erce Bey'le başlamamı sağladı. Sonraki tüm süreçte de hem Erce Bey'in hem klinikteki diğer diş hekimlerinin hem de diğer personelin ilgisi çok yüksekti. 10 dişime kompozit bonding, 1 dişime kanal tedavisi yapıldı ve iki 20 yaş dişim çekildi. Sonuçtan çok memnunum ve tedaviler esnasında da hiçbir acı/sorun yaşamadım. Teşekkür ederim
de...r
Çok memnunum herkese tavsiye ederim. Veneer diş kaplama tedavisinden ve daha sonrası yapılan diş sıkma tedavisi amaçlı botoxtan çok memnun kaldım.
vi...l
Tek kelime ile harika bir hekim Daha önce ön dişlerime estetik uygulama yapıldı. Artık daimi doktorumuz.
t....ö
Kendisini puanlamam gerekirse profesyonellik ve titizlik açısından 10 üzerinden 10 verebilirim, kendisine dolgu işlemi, kanal tedavisi ve kaplama yaptırdım, bu süreçte hastasına karşı yaklaşımı, saygısı, bilgisi çok iyiydi, gözü kapalı kendisini önerebilirim, işlemlerim sonlandı, yakın zamanda diş temizliği için kendisine gideceğim, bunun dışında 6 ayda bir kontrollerim olacak, gayet memnunum.
h....y
Genel muayene ve diş taşı temizliği için gittim. Gayet kibar, Güler yüzlü, ilgili ve işine hakim bir doktor. Muayenehane de gayet konforlu ve temiz. Eli de oldukça hafif ayrıca doktor beyin. Teşekkürler :)
a....
Lamine için gitmiştim güzel ve sağlam bir bonding yapıldı, memnunum, azı diş dolgularıyla tedavim devam etmektedir, Erce bey hastası ile tedavi adımlarını görsel materyaller ile anlatımını zenginleştirerek detaylıca anlatmaktadır.
ha...ç
Ağız ve diş sağlığı kontrolü/tedavisi nedeniyle ziyaret ettim. Ağız bakımı ile ilgili yararlı bilgiler aldım. Tedavim başarıyla tamamlandı. Uygulanan tedaviden ve çalışanların ilgisinden memnun kaldığımı söyleyebilirim.
r....ö
İnternetteki görüşler vasıtasıyla kendisi hakkında fikir sahibi olduğumuz Dr. Erce Beleçoğlu'nun muayenesine yaptığımız ziyarette yaşadığımız süreci anlatmak amacıyla bu mesajı paylaşıyorum.
Randevu saatine uygun olarak muayeneye alındığımızı anlatarak yaşadığımız süreci anlatmaya başlıyorum. Randevu başlangıcında Erce Hoca bizi sıcakkanlı ve içten karşıladı. Bu sayede üzerimizde bulunan hafif gergin havayı kolay atlatmamızı sağladı. Süreç hakkında genel bilgiler verdikten sonra dişlerimizi bizi de konuya dahil ederek değerlendirdi. Hemen akabinde dişlerimizin detaylı filmi alındı. Film çekiminden sonra Erce Hoca hepimizin tek tek filmlerini büyük bir ekran üzerinden incelemeye başladı. Dişlerdeki noksanlıkları, olası estetik alternatiflerini, tedavi metotlarını anlaşılır ve ikna edici şekilde bize iletti. Hepimiz için ayrı ayrı tedavi yol haritaları oluşturdu. Bunları yaparken görüşlerimizi de alıp konuya dahil olmamıza vesile oldu. Genel muayene sonlandıktan sonra bundan sonraki safhada hangi diş işlemleriyle edvam edileceğini tarif etti ve ilk görüşmemiz böylece sona ermiş oldu. İkinci randevuda tedavi yol haritasına uygun olarak diş taşı temizleme işlemi ağrısız ve sorunsuz olarak gerçekleşti.
Tüm genel muayene ve tedavi sürecini anlattıktan sonra Erce Hoca'ya ait görüşlerimize gelecek olursak, iletişimi kuvvetli, işinin inceliklerine hakim ve ikna edici olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz. Süreç boyunca tüm detayları bizimle paylaşıp planlama yapması ve bu plana uyması en hoşumuza giden taraflar olmuştur.
g....s
Erce bey e uzun araştırmalarım sonucunda şehir dışından gitmeye karar verdim. Gülüş tasarımı için dişlerime pembe estetik, 8 adet lamine, 1 adet kaplama ve beyazlatma yapıldı. Dişlerimde orta hat kayması ve boşluk vardı ve tahminimden çok çok iyi bir şekilde bu görüntü düzeltildi. Normal tedaviden zor bir tedaviydi orta hat kayması ama Erce bey beni son derece mutlu eden dişlerle tedavimi bitirdi. Kafamda en ufak bir soru işareti bırakmadı. Kendimi fazla ayrıntıya takılan biri olarak görürdüm ama Erce bey de fazlasıyla ayrıntıya takılan, en ufak ayrıntıya dikkat eden birisi olduğu için açıkcası bu durum beni rahatlattı:) Kendisi pozitif, cana yakın, hastasını gerçekten dinleyen ve onun fikirlerine önem veren, içine sinmesi için gereken bütün özeni gösteren bir diş hekimi. İyi ki Erce bey diyorum ve kendisine gitmekle en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. Gülüş tasarımı için doktor arayışında olanlara Erce beyi kesinlikle tavsiye ediyorum. Keyifli bir tedavi süreciyle dişlerim istediğim görüntüye kavuştu.
er...n
Dolgumu yeniletmek için gittim. Erce bey her zamanki gibi yine titizlikle yaptı işini. Erce beyin en çok bu yönünü seviyorum, yaptığı her dişe maximum özen gösyeriyor. Kendisine buradan teşekkür ediyorum.
Erce Beleçoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erce Beleçoğlu, Diş Hekimi. Size Erce Beleçoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Randevu, Kanal Tedavisi, Lamina Uygulamaları, Laminate Veneer, Porselen Laminate Veneer, Direkt ve İndirekt Kompozit Lamina, Bonding, Estetik Dolgu, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları.
Erce Beleçoğlu adresi nerede?Erce Beleçoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal Mahallesi Maidan İş Merkezi A Blok Ofis:121 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erce Beleçoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erce Beleçoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erce Beleçoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erce Beleçoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Erce Beleçoğlu hangi dilleri konuşuyor?Erce Beleçoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Erce Beleçoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erce Beleçoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Erce Beleçoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 76 hasta / danışan, Erce Beleçoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diş Hekimleri