Acil Diş Çekimi
Ağız Bakımı Eğitimi
Seberol Dental Studio
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Bakımı
Pedodonti
Süt Dişi Çekimi
Süt Dişlerinde Kanal Tedavisi
se...n
Erçin beye 9 yaşındaki oğlumu 4 yaşından beri düzenli aralıklarla (6 ayda bir) kontrol için gideriz. İşinde uzman, çocukları çok seven dünya tatlısı bir diş hekimidir. Eğer yapılacak bir işlem varsa öncesinde en ince detayına kadar bıkmadan usanmadan bize anlatır, olması gerekeni söyler ve o şekilde bizi yönlendirir. Eskişehir'de eğer bir çocuk diş hekimi arayışı içindeyseniz kendisini sonsuz kere öneririm. Yaptığı işlemler, çocuklara yaklaşımı takdire şayan. Kendisiyle iyi ki yollarımız keşişti. İyi ki varsınız doktorumuz.
Kızım daha küçük yaşlarda dişçi koltuğundan korksun istemiyordum. İşte tam da bu zamanlarda Erçin Bey'le karşılaştık. Güleryüzü ve yaptığı işlemi ona eğlenceli bir şekilde anlatışıyla kızım seve seve muayenelere gelir oldu. Ve kızım büyüdü arka dişinde uzama problemi vardı. Doktorumuz hiç üşenmedi. Olabilecek her yöntemi uyguladı ve tel takilmasinda karar kıldık. Tedavisi, personeli, ekipmanlari ile son derece başarılı ve güvenilir bir doktor..Çocuklar muyenehanede asla sıkılmıyor , oyuncakların içinde buluyorlar kendilerini. Randevunuz kolay kolay sarkmıyor. Tedaviye dair her konuda soruları cevaplıyor. Temizlik ve hijyen konusunda son derece dikkatliler. Oraya gittiğinizde siz ve çocuğunuz değerli olduğunuzu hissediyorsunuz.
Bazı insanlar gerçekten iyi ki varlar. Mükemmel bir hekim. Aşırı detaycı bir anne olarak, gitmeden 1 sene önce hocamı takibe başladım:) Çok entellektüel, her türlü yeniliği takip eden ve el becerisi müthiş, üstün bir yetenek bence. Kızımı götürdükten sonra yanılmadığımı anladım. 5 yaşındaki kızıma 4 dolguyu hiçbir acı hissettirmeden yaptı. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Sevgiler
eb....
Çocuklarla iletişimi harika.Kızım çok küçük ve her seferinde korkudan ağlamasına rağmen gittiğimizde de ordan çıkarken de sarılarak çıkar kendisine :) (Pek herkesle samimi olan bir çocuk degildir.) Bir de muayenanesi tam çocuklara göre.Oyun oynayacak diye biraz erken gitmek zorunda kalıyoruz :) Hocamın yaptığı kırık ön diş dolgusunu normal diş gibi kullanıyoruz.Bir sıkıntımız olunca tek adresimiz oldu artık. Değişmez !
er....
Kızım Ceylin Eylül'ün bile alıştığı ve severek gittiği ilk ve tek diş doktoru. Güler yüzü, tecrübesi ve ilgisi ile hastalarına güven veren bir insan. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Kendisine çok teşekkür ederiz...
i....4
Erçin beye çok teşekkür ediyoruz kendisi inanılmaz pozitif güler yüzlü mesleginde de sonderece basarili kizim 5 yaşında endiseliniyorduk ama Erçin bey sagolsun kanal dolgu ve cekimlerini hic problemsizçok başarılı ameliyat etti sag olsun var olsun gönül rahatlığıyla çocuklarımızı emanet edebiliriz,
tu...k
Erçin beye çok teşekkür ediyoruz kendisi inanılmaz pozitif guler yüzlü mesleginde de sonderece basarili kizim7 yaşında koruyor vede endiseliniyorduk ama Erçin bey sagolsun kanal dolgu ve cekimlerini hic problemsiz tedavi etti sag olsun var olsun gönül rahatlığıyla çocuklarımızı emanet edebiliriz
ma....
Ercin Bey'e cok tesekkur ediyorum. Biraz evvel yanindan geldik. 6,5 yasinda ilk defa dis hekimiyle tanisan yegenimle (Mustafa Tuna) hemen arkadas oldu. Sorunsuz bir muayene gerceklestirdi. Ilk muayenesini onemsedik cunku dis hekimi fobisi olusmasindan korkuyorduk. Sayin hocamin ilgili tavri sayesinde cocuk mutlu ve neseli ayrildi hastaneden. Emegine, ellerine saglik sayin hocama tekrar tesekkur ediyorum.
fa...k
Gerçekten bugüne kadar karşılaştığım en iyi diş hekimi, çocuklara yaklaşımı çok güzel ki eğitimci kimliğini kaybetmediğini yanında yetiştirdiği hekim adayı asistanıyla olan diyaloğundan anlamanız mümkündür. kızım sayelerinde dişçi korkusunu yendi. onları izlemekten keyif aldığımı bile söyleyebilirim Kesinlikle tavsiye ediyorum.
em...
Daha önce başka bir doktor'a gidiyordum ve gittiğim doktordan yakın zamana randevu alamadığım için Erçin Hocam'ı tercih ettik. Gerçekten çok memnun kaldım. Oğlumun Dişini çekti. Oğlum çok ağlayan ve çok korkan bir çocuktu yatıştırıp ikna ederek dişini çekmeyi başardı. çekim sonrasında da hiçbir sıkıntı yaşamadık.
Erçin Şeberol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erçin Şeberol, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti), Diş Hekimi. Size Erçin Şeberol tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Koruyucu Diş Hekimliği, Pedodonti, Doğru Solunum Ve Yutkunma Eğitimi, Ağız Bakımı Eğitimi, Diş Dolgusu, Diş Çekimi, Acil Diş Çekimi, Diş Bakımı, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı).
Erçin Şeberol adresi nerede?Erçin Şeberol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Vişnelik Mah. Atatürk Bulvarı No: 179/3 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erçin Şeberol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erçin Şeberol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erçin Şeberol isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erçin Şeberol, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Erçin Şeberol hangi dilleri konuşuyor?Erçin Şeberol ile Flemenkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Erçin Şeberol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erçin Şeberol bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erçin Şeberol ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erçin Şeberol hakkında ne düşünüyor?Toplam 34 hasta / danışan, Erçin Şeberol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Erçin Şeberol hangi sigortaları kabul ediyor?Erçin Şeberol tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.