Prof. Dr. Ercüment Yılmaz

Acıbadem Ataşehir Hastanesi
Ataşehir Atatürk Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:11/A, Ataşehir

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

T

Bence, birkaç kelime ile söylersem; çok özel bir doktor ve insan. Sonsuz teşekkürler.Hastane çalışanlarına da bu vesileyle teşekkür ederim.

Kendisi Babama anjiyo yaptı. Operasyonun ortasında çıkıp bypas'ada dönülebilieceğini anlattı.Daha sonrasında kendi babama ne yapmam gerekirse aynısını yapacağım dedi. Çok iyi bir insan ve iyi bir doktor. Kendisinden Allah razı olsun.

İğne olmaya korkuyordum,anjio oldum.Ercüment hoca ameliyat olacaksın dese teretdüt etmeden olurdum.İnsana son derece güven veriyor. Yaratılana yaratandan dolayı değer veriyor.Hoca süper,çalışanlar süper,hastane süper.

ÇOK DEĞERLİ BİR HOCA,(ÖNCE YÜCE ALLAHIM SONRA DOKTORUM ERCÜMENT YILMAZ KURTARICIM DİYORUM) İYİKİ TANIDIM ALLAH RAZI OLSUN, MORAL VEREN TEDİRGİNLİĞİMİ BENDEN ÖNCE HİSSEDEN... EŞİMİDE HASTALIĞINDAN DOLAYI BAŞKA HASTANEDE KORKUTMUŞLARDI FAKAT ERCÜMENT HOCA TETKİKLERİ SONUCUNDA EŞİMDE ŞU AN ÇOK İYİ... ALLAH YAR YARDIMCISI OLSUN 10 YIL ÖNCE TANIK HOCAMI SAĞOL SUN VAR OLSUN...

Çok değerli Ercüment hocam sayesinde, annemin korkulu rüyası olan anjiyo operasyonunu cok kolay ve ağrısız bi sekilde atlattık, şu an son derece iyi ve hocamıza duacı.. Kendisine İlgisi, alakası, verdiği güven ve mütevaziliğinden dolayı sonsuz minnettarız.. Bu süreci atlatmış bir hasta yakını olarak, değerli hocamı hiç tereddütsüz tavsiye ediyorum.. Saygılar

Annemin kalple ilgili 1,5 senelik sıkıntısının geçmesini ercüment hocaya borçluyuz. Hem muayne sırasında hemde sonrasında ilgi ve alakası sayesinde annem şu an çok iyi. Ercüment hocayı kalp sorunu yaşayan herkese tavsiye ederim.

Değerli hocamız sağlığıma kavuşmamda çok önemli rol oynamıştır.Kendisini ailemizden biri gibi görmekteyiz.Kendisini her aradığımızda biz ona ulaşamazsak mutlaka geri dönüp arar. Hocamız bizim cankurtaran simidimiz gibidir.Hocamıza sonsuz teşekkürler.

Profili düzenle veya yönet