Kızılay Sok.No:4 Sıhhıye, Altındağ
ra...r
HELLER MİYOTOMİ AMELİYATIM BAŞARILI BİR ŞEKİLDE GEÇTİ 3 SENE SONRA SAĞLIĞIMA KAVUŞTUM EKİP MÜKEMMEL
ah...n
Ben Ahmet Zengin birkaç hafta önce mide ameliyatı oldum. Ameliyatım çok başarılı geçti bu nedenle Birol hocam ve ekibi sağolsunlar tüm süreç boyunca çok ilgiliydiler ellerinden gelen her şeyi yaptılar.
me...
6 Şubat ta annem Wipel ameliyatı oldu. Allah ondan yüz bin kere razı olsun. Çok iyi bir doktor olmasına karşın aynı zamanda da o kadarda mütevazı.
py...
Mükemmel bir dr birol hoca 2020 yılında 3. Evre mide Ca olan kayınpederimi wipple ameliyatı yaparak onu kurtardı ne kadar teşekkür etsem az kalır
se...
2021 yılında rektum ca kanseri tesbit edildi hocamız sayesinde kötü huylu tümörleri tememen temziledi hocama , ekibine sonsuz duaciyim.Boyel değerli bir insan iyiki bu memlekette var ben me kadar teşekkür etsem azdır Allah'a sizden razı olsun..
n....z
Eşim Erhan Öz'ün 20.09.2021 tarihinde nakil ameliyatı Birol hocam ve ekibi sayesinde başarıyla gerçekleşti. İlgilerinden dolayı her birine çok teşekkür ederiz.
ne...
Birol hoca eşimin kolon kanseri ameliyatını yaptı çok başarılı oldu kötü huylu tümörü tamamen temizledi Allah ondan razı olsun
ş.....
6 sene önce sleeve gastrektomi ameliyatı olmuştum komplikasyon olarak ileri derece reflüm çıktı, dolayısıyla reflü operasyonu olamadığım için rny gastrik bypass revizyonu olmam gerekliydi Ankara’da böyle bir operasyonu gözü kapalı risk alıp yapacak başka hekimler yoktu benim nezdimde. Sevgili hocalarıma sonsuz saygılarımı iletiyorum, başarılarınız daim olsun çok iyi bir ekipsiniz.
f....p
Annemin kalın bağırsağında bulunan kanser türü kitleyi başarılı kısa bir operasyonla temizledi annemin şikayetleri ameliyat sonrası bitti şükür Erdal hocamdan Allah razı olsun Herkesin gönül rahatlıgıyla düşünmeden gitmesi gereken bir doktor iyiki varsınız.
t.....
Mükemmel bir insan, doktordan çok baba gibi davranıp psikolojik desteğini hiç esirgemediği için minnettarım, pankreastan kritik bir ameliyat oldum iyi ki ona gitmişim hayatımı borçluyum diyebilirim aklıma geldikçe dualarımı eksik etmiyorum uzun ve mutlu ömrü olsun
Erdal Birol Bostancı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erdal Birol Bostancı, Gastroenteroloji Cerrahisi.
Erdal Birol Bostancı adresi nerede?Erdal Birol Bostancı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılay Sok.No:4 Sıhhıye Altındağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erdal Birol Bostancı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erdal Birol Bostancı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erdal Birol Bostancı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erdal Birol Bostancı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erdal Birol Bostancı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erdal Birol Bostancı hakkında ne düşünüyor?Toplam 36 hasta / danışan, Erdal Birol Bostancı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.