1- Psikoterapi Enstitüsü (Bütüncül Psikoterapi Eğitimi)
2- CİSED (Cinsel Terapi Eğitimi)
3- Süleyman Demirel Üniversitesi (Aile Danışmanlığı Eğitimi)
4- Süleyman Demirel Üniversitesi (Eğitim Koçluğu Eğitici Eğitimi)
5- Çocuk Objektif ve Projektif Testler Eğitimi
6- Öğrenme Güçlüğü Tanı Envanteri Uygulayıcı Eğitimi
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Cinsel Terapi
Evlilik Terapisi
Ihsaniye mah. Sultan Cem cad A plaza B blok
Biraz araştırarak birazda tesadüf ulaştım. Yapılan uygulamadan memnun kaldım. Kızımın sorunları vardı. Sayesinde hayata daha uyumlu olmaya başladı. Bayılma sorunları vardı. Kendisiyle arası çok iyiydi ve rahat hissediyordu. Kendini herkese açmaz,güven sorunu vardı.Olumlu sonuçlar aldık. Herkese tavsiye ederim.
el...r
Araştırarak ulaştım. Görüşmelerim devam ediyor. Gayet olumlu bir süreç oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Kendini geliştirmiş biri. Danışanın nasıl bir sorunu var ise ona göre bir süreç uyguluyor. Çok memnunum.
Erdal Demiryürek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erdal Demiryürek, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Erdal Demiryürek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Yetişkin Terapisi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı, Psikoterapi, Evlilik Terapisi, Cinsel Terapi, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Randevu, Ağlama ve Öfke Nöbetleri.
Erdal Demiryürek adresi nerede?Erdal Demiryürek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İhsaniye Mahallesi Sultan Cem Caddesi A Plaza B Blok Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erdal Demiryürek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erdal Demiryürek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erdal Demiryürek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erdal Demiryürek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Erdal Demiryürek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erdal Demiryürek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erdal Demiryürek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erdal Demiryürek hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Erdal Demiryürek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.