Mimar Sinan cad. No: 23 D:10 K:5 Mimar Sinan mah. Alsancak, Konak, İzmir

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Endokrin Bozukluklar Takibi

Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu

V
Konum: Dr. Erdal Duman • Diyabet Tedavisi

Çok deneyimli iyi bir uzman kendisi. Annemin kilo problemini kısa sürede çözdü.

K
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Dr. Erdal Duman • Hipofiz hastalıkla...daha fazları (prolaktin yüksekliği, büyüme hormonu ve kortizol hormon bozuklukları..) daha az

Yüksek prolaktin seviyem için kendisine başvurmuştum.hipofiz bezimdeki mikroadenomdan kaynaklandığını tespit etti ve çok detaylı bir şekilde kendime bilgi verdi.neden Panik olmamam gerektiğini tek tek anlattı.verdigi ilaç ve güven ile şimdi iyiyim çok şükür. iyiki sizi tanımışım.

Ş

Tavsiye üzerine, hipofiz bezinde adenom olması nedeniyle kendisine gittim. Erdal Bey'in pozitif, samimi yaklaşımı, tedavimin nasıl ilerleyeceğini anlatması, olumsuz bakmaması kendimi iyi hissetmemi, bu rahatsızlıkla yaşamamı, negatif düşünmememi, korkmamamı sağlıyor. Hala tedavi olmaktayım. İYİ Kİ Dr. ERDAL BEY diyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum...

Ş

Kendisini yıllardır tanıyorum. Kendi rahatsızlığımın yanı sıra annemin rahatsızlığı ile ilgili süreçte çok büyük desteğini gördük. Annemin şeker sorunu var Erdal Bey'in takibinde. Erdal Bey'e gittiğimizde annemin davranışlarından menenjit geçirdiğini anladı ve hemen kontrol bile etmeden yapılan tetkiklere bakarak bizi en yakın hastaneye yönlendirip tedavisine başlamamızı sağladı. Ayrıca aile olarak her problemimizde önce ona gideriz ve onun yönlendirmesiyle tedavimizi sürdürürüz. Onun için söyleyebileceğim tek şey iyi ki var.

C
Konum: Erdal Duman Muayenehanesi • Diğer

15 yıldan beri Uzman Doktor Erdal Duman'ın hastasıyım. Kendisi işini çok seven, çok başarılı bir doktordur. Hastalarını çok iyi tanıyan, onlara en doğru tedaviyi uygulayan, ileride karşılaşabilecekleri rahatsızlıklarla ilgili onları önceden uyaran ve en doğru yönlendirmeyi yapan bir doktordur. Ayrıca hastalarını çok iyi bir şekilde takip eder. Şimdiki sağlığımı kesinlikle ona borçluyum. Hastalarına değer veren, kalbi insan sevgisi ile dolu olan bir kişidir. Hastası olmaktan dolayı çok memnunum. Ben rahatsızlığımın şifasını sayesinde buldum. Tıp 2 diyabet hastasıyım. Tüm ailemin de doktorudur.

O
Konum: Erdal Duman Muayenehanesi • Diğer

Erdal hocamla beş yolumuz kesişti .tiroid Nodüllerim için gitmiştik .sadece bir hastalık için değil diğer rahatsızlıklarım içinde doğru yönlendirmeleri kendisi gibi özverili ilkeli doktorla emanet etmesi .samimiyeti Gece. Gündüz demeden rahatlıkla arayabileceğimiz sayısı gerçekten az olan hekimlerden .Gözünüz kapalı tercijh edebilirsiniz .mesleğinin hakkını sonuna kadar veren en küçük ayrıntıyı bile atlamadan

Konum: başka bir yer • Diğer

şekerim çok yüksekti yıllardır gitmediğim doktor kalmadı. Uzak bir şehirden tavsiye üzerine gittim. beni görür görmez beynimde bir tümör olduğunu şekerimin ona bağl olduğunu yapılan incelemelerde beynimde 2 cm lik bir tümör saptandı ciddi bir hormon yüksekliği vardı ameliyat oldum daha iyi oldum

Konum: Erdal Duman Muayenehanesi • Diğer

Uzun zamandır haşimato ve troidlerim yüzünden doktor doktor savrulup duruyordum. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile Erdal beye ulaştım. Halsiz bitkin yaşam enerjim bitmiş gibi, ameliyat boyutuna ulaşan nodullerim ve troidlerim yüzündenmis. Tetkikler sonuçlar verdiği ilaçlar bir ay sonrasına kontrol, bugün çok iyiyim küçülen nodüller enerjim, İlgi alaka asla gecistirilmeyen cevaplanan sorular, hasta sonrası sedye örtüsünü kendi titizlikle değiştiren mütevazı bir doktor kimliği, muayenehanenin ekstra pozitif enerjisi....

P

4 Aylık hamileyim kadın doğumcum tavsiye etti şeker için gittim
Müthiş bir doktor, mükemmel bir insan ilk ay gittim şuana kadar telefonla her aradığımda her yazdığımda bıkmadan usanmadan cvp veriyor .Nasip olursa 10 gün sonra tekrar gideceğim
Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz dediğim gibi mükemmel bir insan Asla pişman olmazsınız

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Erdal Duman Muayenehanesi • Hipotroidi ...daha fazlave Fibromiyalji daha az

Erdal hocama çok teşekkür ediyorum.Yaklaşık 2 yıldır hastasıyım .Fibromiyallji teşhisimi son 6 ay önce koydu beni birçok doktora yönlendirdi ve gittiğim doktorlar teşhisin doğru olduğunu söylediler.Şimdi onun için tedaviye başladım kendiside troitlerimi kontrol ediyor.ve 6 ayda bir ziyaretine gidiyorum.Gerçekten çok iyi bir doktor ve özverili ,her aradığımda telefonda bile yardımcı olan neler yapılması gerektiğini söyleyen birisi herkese tavsiye ederim.
Emin olun mutlu ayrılırsınız.