2011 yılına kadar Diyarbakır'da muayenehane işlettim.
2012 - 2013 Hatay Kırıkhan Ağız Diş Sağlığı Merkezi'nde çalıştım
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
İmplant
mu....
Burada ki yorumlar sayesinde ulaştığım Erdal Bey 20lik diş çekimi ameliyatımı gerçekleştirdi. Yorumlarin ne kadar faydalı ve doğru olduğunu gostermek için bütün samimiyetimle söylemek isterimki Erdal Bey tanıdığım en profesyonel diş hekimidir. İstişare ederek uzak yollardan geldim ve cok kisa bir operasyonla çekimi yaptı. Operasyon öncesi ve sonrası ve hatta operasyon esnasinda beni sürekli bilgilendirdi. Dişçi koltuğuna yıllardır oturmamış ve bunu fobi edinmiş biri olarak bu durumun ne kadar yersiz olduğunu, korkmaman gerektiğini bana hissettirdi. Çok kastim ve stres yaptım fakat hocam sakin ve rahat bir şekilde, asama aşama beni bilgilendirdi, tüm sorularımi yanıtlayarak durumu kolaylaştırdı. Ameliyat sonrası hiçbir şislik ve şiddetli ağrı hissetmedim. Ayrıca Erdal bey ve ekibi asla maddi odaklı bir iş yapmiyorlar. Sizlere tavsiyem Ankara' da iyi bir diş hekimi arıyorsanız doğru kişi Erdal ERDEM beyefendi.
Mukaddes B.
.....
Kesinlikle herkesin memnun ayrılabileceği, işini maddi odaklı yapmayan,ilgili,tecrübeli, belkide en önemlisi hızlı ve eli hafif :) bir diş hekimi. Çok memnun kaldım ve ihtiyaci olan herkese tereddütsüz öneririm.
se...n
Erdal beyi bu siteden bulup tanisma firsatim oldu iyiki tanimisim dedigim tek dis doktorudur diyebilirim..ilgisi sabri ve işini çok titizlikle yapan bir doktor..20lik dis ameliyatindan cok korktugum ve erdal beyi tanimadan once baska bir dis doktorunda yasadigim sikintilarimi anlattigimda korkmamam gerektigini bu konuda yardimci olacagini soledi ve gerçekten de yardimci oldu.20lik gomulu dis ameliyatimda benimle konusarak gerceklestirdi ve cokkk basarili bir operasyon gerceklestirdi ameliyat sonrasi ilgiside cok iyiydi.ERdal beyin yerinde bir baska doktor olsaydi bu ameliyatta ya cenemi kirardi yada ondeki disimin kokune zarar verirdi.bundan sonrada ERdal bey disinda kimseye disimi yaptirmam.tavsiye ediyorum kesinlikle pisman olmazsiniz..
se...n
i̇....
Çocukluğumdan beri devam eden korkum yüzünden diş hekimlerine hep bir bahane bulup son anda gitmekten vazgeçmiş olan kötü bir hasta olmama karşın, elinin ne kadar hafif ve hızlı olduğunu gördükten sonra artık kaçmam gereken bir durum olmadığını anlamış bulunuyorum, tecrübe ve sakinliği sayesinde siz zaten bir bahane bulamaz duruma geliyorsunuz. İçiniz rahat olsun, rahatlıkla gidebileceğiniz ve kesinlikle memnun kalacağınız bir hekim.
na...k
Yıllardır diş hekimi korkumdan dolayı bütün sıkıntılarımı göz ardı ediyordum. Fakat sonunda gömük 20 yaş dişi ağrılarıma dayanamayarak bu siteden ulaştığım Erdal Bey ile tanışmış oldum. Daha ben ne olduğunu anlamadan işimiz bitmişti bile diyebilirim. Tabi artık böyle bir korkum kalmamasıyla beraber iyi bir aile hekimimiz olmuş oldu. Hem bilgisi, hem tecrübesi, hem sakinliği ve elinin hafifliğiyle gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
to...y
İşini çok titiz yapan,disiplinli çalışan, aynı zamanda operasyon yaparken ve sonrasında sürekli sizi bilgilendiren çok değerli bir hekim. Kendisinden çok memnun kaldım. Muayene olacak arkadaşlar kesinlikle pişman olmayacaklardır. Tavsiye ederim.
za....
Yıllardır korkarak oturduğum o koltuğun korkulacak bir tarafı olmadığını öğrendim. Eğer ankarada diş hekimine ihtiyacınız varsa düşünmeden gidebileceğiniz bir hekim...
sa...e
Klasik diş hekimi korkusunu yenebileceğiniz kadar iyi bir hekim Erdal Bey.Tedavi boyunca detaylı bilgilendirmesi,ilgisi ve elinin hafifliğiyle doğru yerde olduğumu anladım.
bu...l
Üç diş hekiminin 'çekilmesi gerek' dediği dişimi çekmeyip kurtaran aylardır çektiğim ağrıyı sızıyı dindiren bu nedenle de ailemizin diş hekimi olmayı başaran alanında uzman bir diş doktorudur. Ayrıca eşimin ikinci kafası haline gelen iltihabını düzelterek dişini kurtarmıştır. Bunun yanında amcamın yengemin ve kuzenlerimin de tüm tedavisini gerçekleştirmiş ve tüm bunları kendi ailemizdenmiş gibi samimi, rahatlatıcı tavırları ile gerçekleştirmesi takdir edilesi bir durumdur. Teşekkürler Erdal Bey...
Erdal Erdem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erdal Erdem, Diş Hekimi. Size Erdal Erdem tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Tam Ve Parsiyel Protezler, Lokal Anestezi, Çene Eklemleri Tedavisi, Laminate Veneer, Diş Dolgusu, Kemik Grefti, Pembe Estetik, Apikal Rezeksiyon, 20'lik Diş Çekimi, Cep Derinliği Azaltma.
Erdal Erdem adresi nerede?Erdal Erdem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 150 Evler Mahallesi 29 Mayıs Caddesi 2. Sokak No:6/2-4 Ayvalık Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erdal Erdem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erdal Erdem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erdal Erdem isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erdal Erdem, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Erdal Erdem hangi dilleri konuşuyor?Erdal Erdem ile Arapça, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Erdal Erdem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erdal Erdem bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erdal Erdem ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erdal Erdem hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Erdal Erdem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Erdal Erdem hangi sigortaları kabul ediyor?Erdal Erdem tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; PTT Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Balıkesir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Şeker Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diş Hekimleri