Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Süphan Mah. Havayolu Kavşağı Edremit Yolu 1. Kilometre Galericiler Sitesi Karşısı, Van
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Ş
şi...
Telefon numarası doğrulandı
Çok nezaketli, ilgili bir doktor. Annem için başvurduk,yıllardır dizinde ki probleme hiçbir doktor teşhis koyup tedavi edememişti. Erdal bey röntgen sonucunu görür görmez teşhis koydu ve tedavi için yapılması gerekenler hakkında bilgilendirdi. Hasta ile iletişimi çok açık. Kendisine ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruz.
Erdal Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erdal Kaya, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Erdal Kaya adresi nerede?Erdal Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Süphan Mah. Havayolu Kavşağı Edremit Yolu 1. Kilometre Galericiler Sitesi Karşısı Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erdal Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erdal Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erdal Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erdal Kaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erdal Kaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erdal Kaya hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Erdal Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar