ah...z
çok menmun kaldım ilğili mesleki birikimi çok iyi Hastalara yaklaşımı güzel Genç azimli, çalışkan, dürüst buldum bu tür doktorlara Türkiye genelinde ihtiyaç var. Hastası ile iyi diyalog kuruyor fedakarca çalışıyor kendisine teşekkür ederim
ha...n
Erdal Beyden çok çok memnunum.Herkese tavsiye ediyorum.İlk önce Erdal Bey insan ve çok bilinçli.Güleryüzü ve samimiyeti mükemmel.Çocuğum doğduğundan beri tercihim hep Erdal Bey.Allah yolunu açık eylesin Erdal Bey....
ka...k
Kısaca kendisinin de insan evladı olduğunu unutmayan, bilgili,kadirşinas,alçakgönüllü, yardımsever gerçek bir doktor. Genç yaşına rağmen kısa sürede tıp çevrelerince sayılı bir otorite olacağına inanıyorum.Keşke Türk hekimliği böyle insanların değerini bilse...
Erdal Ünlü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erdal Ünlü, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Erdal Ünlü adresi nerede?Erdal Ünlü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zübeyde Hanım Cad. Merkez Kırşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erdal Ünlü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erdal Ünlü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erdal Ünlü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erdal Ünlü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erdal Ünlü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erdal Ünlü hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Erdal Ünlü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.