Op. Dr.
Mezoterapi
Normal (Vajinal) Doğum
Rahim Ağzı Kanseri Tarama
Op. Dr. Erdal Yermez Muayenehanesi
Rahim Ağzına Dikiş Atılması (Servikal Serklaj)
Rahim Biyopsisi(Endometrial Biyopsi)
Rahim Filmi
Rahim Içi Araç(Spiral)
Rahim ve Yumurtalık Ameliyatları
Renkli USG
Op. Dr. Erdal Yermez Muayenehanesi
Servikal Koterizasyon (Rahim Ağzı Yara Yakma)
Serviks Biyopsisi
Vajinoplasti (Vajina Daraltma)
Yumurta Takibi
İnfertilite ve Tüp Bebek
Op. Dr. Erdal Yermez Muayenehanesi
Medikal Estetik alanında tüm uygulamalar, 2022 yılının son çeyreğinde uygulanmaya başlamıştır.
Kliniğimizde ve anlaşmalı hastanelerde gerçekleştirilen tüm tıbbi işlemler, diploma, uzmanlık ve sertifikalarla yapılmakta olup, TC. Sağlık Bakanlığı onaylıdır.
ay...
Doktor Beyi internetten araştırmalar sonucu buldum.
Çok memnun kaldım klinik hijyenik.
Doktor Bey çok açıklayıcı,net,güler yüzlü, korkularınızı ve endişelerinizi gideriyor.
Kesinlikle tavsiye ederim gerçekten çok başarılı bir doktor.
Çok dış merkez gezdik İNFERTİLİTE sorunumuz için iyi ki rast geldik Doktor Beye.
Kesinlikle tavsiye ederim kesinlikle
ha...
Kardeşimin tavsiye ile gittim adet düzensizliği için görüşmem oldu her soruma içtenlikle cevap verdi muayene sonrası bazı testler istedi sonuç çıkınca tekrar görüşüp tedaviye başlıyacağım gitmek isteyenlere tavsiye ediyorum ben bu zamana kadar çekinerek gidiyordum ama hiç düşündüğüm gibi olmadı rahatlıkla sorularınızı cevaplıyor Erdal bey artık doktorum oldu
d....ç
Hamile olduğum için kendisine başvurdum. Kendim araştırarak buldum. Çok memnunum Erdal Bey'den. Sürecim çok güzel geçiyor. Çok ilgili bir doktor. Ne zaman arasam kendisine hemen ulaşabiliyorum, dönüş sağlıyor. Her konuda detaylı açıklamaları da yapıyor.
n....k
Adet düzensizliği için arkadaşımın tavsiyesiyle başvurdum. İlaçla durumu düzeltti. Sonra gebe kaldım. Sürecim çok güzel geçiyor. Düşük tehlikem vardı. O konuda da çok yardımcı oldu. Şu an tehlikem geçti sayılır. Doğumu kendisinde yapmak istiyorum. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Kanamam olduğu dönemlerde saat kaçta yazarsam yazayım bana dönüş yaptı. Erdal Bey sevecen birisi. Yaşım ufak olduğu için bana hitap şekli ve güzel davranması hoşuma gitti. Kendisine başladıktan sonra başka hiçbir doktora gitmedim. Ben çok memnunum.
b....a
Gebelik takibi için tavsiye üzerine başladım. Sürecim çok iyi geçti. Çok yardımcı oldu. Bu süreci bizimle yaşadı, öyle bir yaklaşımı vardı. İyi ki kendisini tercih etmişim. Doğum yaptım. Doğumdan sonra da çok güzel ilgilendi. Hep takip etti. Detaylı açıklamalar yapıyor ve her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Erdal Bey'den biz çok memnun kaldık. Çok güler yüzlü bir doktor. Yine olsa yine giderim. Başka doktora gitmem.
z....k
Gebelik öncesinde regl sancıları için gidiyordum. Memnun kaldığım için gebelik takibinde de gitmeye devam ettim. Sürecim kaliteli ve verimli geçti. Her konuda yardımcı oldu. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalar yapıyor. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Doğumumu da kendisi gerçekleştirdi. Doğumumda rahat geçti. Hiçbir sorun yaşamadım. Erdal Hoca çok iyi ve güler yüzlü birisi. Kötü davrandığını hiç görmedim.
b....y
Gebelik takibi için gittim kendisine. Sürecim çok iyi ve rahat geçiyor. Aklımda soru işareti kalmıyor. Her zaman Erdal Hocaya ulaşabiliyorum. İletişim numarası var. Her türlü açıklamaları yapıyor. Muayeneye gittiğim zaman uzun süre yanında kalabiliyorum. Erdal Bey çok profesyonel bir hoca. İşini seviyor. Memnunum kendisinden.
s....)
Bizim çocuğumuz olmuyordu şuan tedavi aşamasındayız ben de spermiogram testi istedi eşime de tahliller yapıldı ve rahim kanal filmi çekti. Samimi ve iyi niyetli doktor. Eşimin annesi eşime hamile iken takibini Erdal Bey yapmış biz de gittik. Tedavimiz devam ediyor. Herkese tavsiye ederim.
f.....
Gebelik için gittim. Şu an yine bebek istediğim için gidiyorum tedavi görüyorum. Çok memnunum, iletişimi samimiyeti gayet iyi daha önce de sağlıklı şekilde bebeğimi onun sayesinde kucağıma aldım. Bir doktorun tavsiyesi üzerine gittim daha sonrası süreçlerimde kendisi ile devam ettim.
Erdal Yermez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erdal Yermez, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite, Sertifikalı Medikal Estetik. Size Erdal Yermez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Randevusu, Dilatasyon Ve Kürtaj, Histerosalpingografi (HSG), Smear Testi, Rahim Biyopsisi(Endometrial Biyopsi), Aşılama Yöntemi, Gebe Takibi, 4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi, Tüp Bebek.
Erdal Yermez adresi nerede?Erdal Yermez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 3916 Sok. Merkez Efendi Mah. Hatıra Ap. No: 50 Daire: 2 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erdal Yermez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erdal Yermez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erdal Yermez isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erdal Yermez, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Erdal Yermez hangi dilleri konuşuyor?Erdal Yermez ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Erdal Yermez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erdal Yermez tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Erdal Yermez hakkında ne düşünüyor?Toplam 52 hasta / danışan, Erdal Yermez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Erdal Yermez hangi sigortaları kabul ediyor?Erdal Yermez tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Manisa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Türkiye İş Bankası Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları