Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
es....
Telefon numarası doğrulandı
O kadar iğne oldum sizin kadar eli hafifini görmemiştim doktorum. Korkularım meğer boşu boşuna imiş. Tedavimiz devam etmekte inşallah gelecek seanslarımızda böyle geçer teşekkürler elinize sağlık.. Başarılar..
Telefon numarası doğrulandı
Sanirim trabzonun en genc doktoru bugra bey. Bir arkadasm kendisine ust on tum dislerini kaplama yaptirdi ve cok memnun kaldik. Benm sikayetm donem donem gelen agrilar idi. Disimi kaybetmekten cok korkuyordm. Bugra bey iki seferde biseler yapti ve artik disimde en ufak bir sorun yok. Tesekkurler ilginize ve basariniza..
Erdem Buğra Çolak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erdem Buğra Çolak, Diş Hekimi.
Erdem Buğra Çolak adresi nerede?Erdem Buğra Çolak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kemerkaya Mahallesi Maraş Cad. Halkevi Sk. Günaydın İşhanı Kat2 Trabzon
- Yenimahalle Mahallesi Devlet Sahil Yolu Caddesi No:279 Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erdem Buğra Çolak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erdem Buğra Çolak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erdem Buğra Çolak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erdem Buğra Çolak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erdem Buğra Çolak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erdem Buğra Çolak hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Erdem Buğra Çolak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar