Bahçelievler Metroport Busidence 6. Kat No: 609, Bahçelievler, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit

Aile Terapisi +26 daha fazla

Bireysel Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi

Bütüncül Psikoterapi

Muayenehane

Hacattepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2002 yılında mezun oldum. 2010 yılında Ruh sağlığı ve Hastalıkları İhtisasımı tamamladım. 2010-2012 yılları arasında Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde mecburi hizmetimi tamamladıktan sonra Bezmialem Vakıf Üniversitesinde Yardımcı Doçent olarak göreve başladım. 2015-2021 yılları arasında aynı üniversitede Doçent olarak görev yaptım. 2021 yılından bu yana Medipol Üniversitesi Uluslararası Tıp Fakültesinde Profesör olarak görev yapmaktayım. En zor günülerde de en mutlu anlarda da hep yanımda olmasıyla hayatıma anlam katan bir eş ve dünyalar tatlışı 3 çocuk sahibiyim.

Konum: Muayenehane Diğer

Hastalık sürecinde tedavi arayışına girdiğim dönemde tesadüf eseri kendisiyle tanıştım. Gerçekten işinin ehli olan bir kişi. İki yılı aşkın bir süredir tedavi görüyorum ve sayesinde gerçekten çok yol kat ettim. Umuyorum bir gün tedavi süreci de sona erecek. Kendisine gerçekten çok ama çok şey borçluyum. İyi ki yollarımız kesişmiş...

Konum: Muayenehane Yetişkin Terapisi

Erdem hocaya anksiyete ve kaygı bozukluğu sebebiyle başvurdum. Kendisi dalında inanılmaz başarılı beyefendi kişiliği insna huzur veren ses tonuyla danışanına olan anlayışlı yaklaşımıyla işinin duayeni bir insan şuan kendisiyle majör depresyon tedavisi görmekteyim ve henüz 2 ay geçmesine rağmen çok büyük oranda ilerleme kaydettim iyiki var canım hocam ve hep varolsun iyi bir pisikiyatrist arıyorsanız kesinlikle Erdem hoca

Konum: Muayenehane Bireysel Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi

Bir ay önce annem e Erdem bey'e götürdüm. Uyguladığı tedavi 15 günde sonuç vermeye başladı. Annem 15 günden sonra normale dönmeye başladı Bir ay oldu tamamen kendisine geldi diyebilirim. Yazdığı ilaçların birebir faydasını gördük.

Konum: Muayenehane Randevu

Erdem hocaya 2018den beri eşimin obsesif komplüsif bozukluğu için gidiyoruz. Kendisi harika bir doktor. Eşim onun sayesinde çok gelişme gösterdi. Evliliğimiz onun sayesinde devam etti. Allah razı olsun.

Konum: Muayenehane Randevu

Eşim okb hastası yıllardan beri o kdar doktora gittik fakat hepsi faydasız.erdem hocayla tanıştıktan sonra
Eşim ciddi derecede iyileşme kattetti
Ben erdem hoca gibi bir hekime daha rast gelmedim emeklerinize sağlık
Erdem hoca bir idoldür.

Konum: Muayenehane Randevu

Erdem Bey ilgisi güler yüzü ile çocuğum da kısa sürede güven duygusu oluşturdu. Tedavinin başındayız ama şimdiden etkisini görmeye başladık. Gönül rahatlığı ile destek alabilirsiniz.

C
Konum: Muayenehane Randevu

Yıllardır kendilerinin hastasıyım.En zor zamanlarınızda o güven veren konuşması imdadınıza koşar.Psikiyatr tedavilerinde reçetenin kötü gelip bırakılması yaşanan şeydir.Oysa hocamın öngörüsü yüksek olarak reçete yazımıyla ciddi bir atağı teyet geçmiş biri olarak yazıyorum.Hastayla hemhal olur,iletişimi kesmez,onun iyiliğini fazlaca ister ve memnun olur.Üzerimizdeki emeği çok,biz kendilerini çok seviyoruz.Yolları çok açık olsun kıymetli Hocamın.

Konum: Muayenehane Bireysel Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi

Tavsiye üzerine doktor beye gittim. Gerçekten işinin ehli çok iyi bir doktor. İlk seanstan sonra teşhis ve doğru tedaviyle 1 ayda kendimi çok çok toparladım. Küçük bebeğim olduğu için hemen toparlamaya ihtiyacım vardı ve öyle oldu.Allah razı olsun.

Konum: Muayenehane Yetişkin Terapisi

Erdem Hocayla bugün tanıştım ve gayet verimli bir görüşme gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum.Durumlara realist yaklaşımı tedavinin olumlu gideceğine inandırdı beni. İşınin ehli olduğu düşüncesindeyim ilk görüşme sonrası...Umarım önümüzde ki süreç de bu şekilde ilerler.

Konum: Muayenehane Bütüncül Psikoterapi

Hocamın sakin beğefendi ve açıklayıcı yaklaşımı doğru tanı koyması beni mutlu etti. Yeni başladık ilaçlar da umarım bana çok iyi gelecek