Özel Erdem Ertaş Muayenehanesi
Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mah. Çobançeşme E-5 Yan Yol Cad. A Blok No:12 İç Kapı No:110, Bakırköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Tıp fakültesi eğitimimi Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde tamamladım. Kısa bir süre pratisyen hekimlik tecrübesinin ardından 2016 yılında Bezmialem Vakıf Üniversitesi'nde çocuk psikiyatri bölümünü kazandım. Asistanlık eğitimimi 2020 yılında bitirerek çocuk psikiyatri uzmanı oldum ve mecburi hizmet görevimi bitirdikten hemen sonra Medicalpark Bahçelievler Hastanesi'nde göreve başladım. Asistanlık eğitimim boyunca bilişsel davranışçı terapi teorik ve süpervizyon eğitimlerini tamamlayarak terapist yönümü besledim. Ekim 2024 tarihinden itibaren kendi muayenehanemde hizmet vermekteyim.

Türk Tabipleri Birliği, Türkiye Psikiyatri Derneği ve Türkiye Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Derneği üyesiyim.

Konum: Medical Park Bahçelievler Hastanesi Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite

Ben buraya gelirken kafamda soru işaretleri vardı aldigi taniyi her anne gibi bende konduramadim başında ama erdem hoca ile tanışıp oğluma o kadar iyi geldi ki biz bu tedavi sürecini hem hocamızı dinleyerek hemde bazı şeylerden kendimizden ödün vererek atlattık 6 ayda benim oğlum da farkedilecek gözlemler oldu ve iyiki size gelmişim iyiki o kafamda ki tabuları yıktınız oğluma hem en güzel abi hemde iyi doktoru oldunuz benim oğlum bugün iyiyse ve biz o yolları aştı isek sayenizde farkındalık sizinle güzelleşti iyiki varsınız

O
Konum: Medical Park Bahçelievler Hastanesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Kızıma kaygı bozukluğu teşhisi konmuştu erdem beyi de bu sebepten psikoloğumuz önerdi çok da isabetli oldu gerek tedavi süreci gerekse ilaç desteği ile suan hersey çok daha iyi gidiyor güleryüzlü ve insanı sakinleştiren biri aynı zamanda herseyi detaylıca anlatıyor olması da harika

Konum: Medical Park Bahçelievler Hastanesi Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite

Tam bır kelımeyle harıka bır doktor dıkkkat dağınıklığı teşhıs koydu süreç devam edıyor ve referanslarında var herşekılde yardımcı oluyor dualarım da mevlam ıyılıklerle karşılaştırsın ıyıkı tanımışız oğlumda çok sevıyor yaklaşımları çok sevecen tavsıye ederım sevgıler

Konum: Medical Park Bahçelievler Hastanesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Oğlumda bir tanı var mı şüphesiyle gittim. Gözlemiyle istediği testlerle o kadar nokta atışlarında bulundu ki bizi çok güzel bir yönlendirmeyle rahatlattı . Erdem beyi çevremdeki minicik bir şüphesi olan kim varsa herkesi yönlendireceğim bana olduğu gibi herkesin sıkıntısına hemen şifa olacağına inanıyorum. iyi ki tanıdım. Giden herkesin memnun kalacağı garantisini veriyorum.

Konum: Medical Park Bahçelievler Hastanesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Erdem Hoca ile kızımın tedavi sürecinde tanıştık. Kendisinin hem çocukla hem aile ile kurduğu iletişimi ile tedavi sürecine hızlandırıcı katkısı vardır. Olaylara bakış açımızı değiştirerek, yönlendirmeleri ile kısa sürede sonuç almamızı sağladı. Kendisi ilaç yazan doktor olmanın dışında insani duyguları ön planda tutan harika bir şahsiyet. Tavsiye ediyorum.

Konum: Medical Park Bahçelievler Hastanesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Bayburttan gelip erdem hocamla iletisime gectim.yönlendirmesi dogrultusunda çocugum cok güzel etkilesim gosterdi dikkat ve hiperaktikligi her gecen en hafta olumlu yolda ilerliyor cok sükür.Emeğinize sağlık hocam…

Konum: Medical Park Bahçelievler Hastanesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Erdem beye kendi araştırmalarımızı sonucu internet üzerinden bulduk anksiyete ve obsesif kompolsif bozukluğu için gittik ve gitmeye devam ediyoruz kendisi çok ilgili öncelikle tüm testlerimizi yaptı ve öyle tedaviye başladık kendisi çok iyi geldi bize kendisini hiç kuşkusuz tavsiye ederim

Ö
Konum: Medical Park Bahçelievler Hastanesi Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite

Dikkat eksikliği şüphesi ile 14 yaşındaki oğlumu Erdem beye götürdüm. Kendisi, muayene saatimiz geldiğinde odasından çıkıp oğlumun yanına gelerek, kolunu omzuna atıp ‘gel bakalım seninle başabaş biraz sohbet edelim’ diyerek odasına götürdü. Bu davranışı profesyonelliğinin bir göstergesiydi. Görüşmeyi öncelikle benimle yapmış olsaydı, oğlumun doktora güveni azalır ve sağlıklı iletişim kuramayabilirlerdi. Bu vesile ile doğru yerde olduğumu anlamıştım bile. Tahliller, ödevler ve testler sonucunda bir teşhis koydu ve dostane konuşmalarını,önerilerilerini yaparak bir ağabey şefkati ile sarıp sarmaladı oğlumu. Allah razı olsun. :)
Kontrole gittiğimizde beni ağlatan bir cümlesi oldu. ’Beni her sabah saat 09.00’da buraya getiren tek şey, gelen çocukların bana ihtiyacının olduğunu bilmek ve görmek’ dedi. Bir anne olarak aşırı duygulandım ve kendisine olan saygım bir kat daha arttı. İyi ki varsınız. Saygılarımla,

Konum: Medical Park Bahçelievler Hastanesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

2 ayn önce oğlumun tik bozukları sebebiyle uzun araştırmalarımız sonucu yolumuz Erdem beyle kesişti iyikide böyle olmuş Enerjisi samimiyeti ve tedavisi gerçekten harika şuan oğlumda tik bozukluklarından eser kalmadı ki bu benim için imkansızdı. Erdem beye sonsuz minnettarız . Sayesinde bu zor süreci en güzel şekilde atlattık iyiki varsınız

Konum: Medical Park Bahçelievler Hastanesi Diğer

Oğlumun kaygı ve takıntı sorunları için gittik Erdem Bey'e.Oğlumla iletişimi çok iyiyiydi,ona detaylı açıklamalarda bulundu Verdiği ilaçlar kısa sürede olumlu etki gösterdi.Görüsme dışındaki zamanlarda kafamıza takılan konuyu sorup bilgi alabilmemiz de bizim için önemliydi.Destek ve ilgisinden memnun kaldık.