Allianz Sigorta

Yenidoğan Takibi

Çocuk beslenme

Çocukta gelişimi izleme

Memorial Ataşehir Hastanesi

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni 1999 yılında, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanlık eğitimimi 2005 yılında tamamladım. 2013 yılından beri Memorial Ataşehir Hastanesi'nde Çocuk Sağlığı Uzmanı olarak görev yapıyorum,

bir oğlum 2.7 yaşında diğeri 13 aylık sürekli olarak aylık kontrollleri olsun hastalıkları olsun kendisi ilgilenmiştir cocuklara karşı ilgili sevimli bir doktordur mesajla sorulan sorularada kısa zamanda cevap veriyor çok memnunuz tavsiye ederim

Oglumuzun dogumundan beri Erdem bey'e gidiyoruz. Kendisi oldukca sakin, gereksiz ilac kullanmaktan kacinan ve surekli olarak bizi rahatlatan yapisiyla ve surekli erisilir olmasıyla buyuk takdirimizi ve sevgimizi kazandı. kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Benim tanidigim en basarili doktor ilgisi teshisi tamamen super.

Ataşehir'de iyi bir doktor aramakta iken bir akrabamın önerisiyle Memorial Ataşehir Hastanesi Çocuk Uzmanı Dr. Erdem Gönüllü ile tanıştım. Akrabam kendisini Kocaeli'de üniversiteden tanımaktaymış, hatta akrabam İstanbul'a dönünce Üsküdar'da Hospital Türk Hastanesi'nde de aynı hekime takiplerini devam ettirmiş. Erdem Bey, hoş sohbet biri. Kocaeli'ndeki günlere göre biraz kilo almış ama kızım Okşan ile çok kaynaştılar, hatta kızım kendisine "kıvırcık saçlı doktor amca" diyor ve severek hastaneye gitmekteyiz. Aşı yapınca "uf yaptı kıvırcık amca" diyor ama hiç ağlamıyor. Ailemizin doktorundan pek memnunuz. Herkese öneririm.