Belediye Evleri, Turgut Özal Blv. No:234, Adana
Özel Medline Adana Hastanesi
Tıbbi İlgi ve Uzmanlık Alanları
Rinoplasti, Fonksiyone Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Pediatrik KBB Cerrahisi, Baş Boyun Cerrahisi
Tez Çalışması
Adheziv otitis media hastalarında mastoid hacim ölçümü ve normal popülasyonla karşılaştırılması Tıpta Uzmanlık Tezi,(Tez Danışmanı: Prof.Dr. Orhan GÖRGÜLÜ) Sağlık Bilimleri Üniversitesi Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Kliniği, Adana, 2019
Erdem beye 11 yaşındaki oğlumu götürdüm ağzı açık nefes alıyordu devamlı burun tıkanıklığı vardı oğlumla o kadar güzel iletişim kurdu o kadar sıcak davrandı ki oğlum korkuyor olmasına rağmen sakinleşti çok faydalı bilgiler verdi ben hastasına bu kadar nazik içten davranan başka bi doktor tanımadım iyi ki tanıdık
gö...
Gayet ilgili samimi ve çok sıcak kanlı. İşinde de çok bilgili. 6 yaşında ki kızımı başka bir hastanede başka bir doktor bademcik ameliyatı oldu ve sonrasında Erdem beye gittik iyi ki de gitmişiz. Verdiği tedavi sonrası kızımın boğazında ki enfeksiyon geçti gitti. Erdem bey hangi hastaneye giderse bizde oraya gidicez artık.
Erdem Kaypak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erdem Kaypak, Kulak Burun Boğaz. Size Erdem Kaypak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Erdem Kaypak adresi nerede?Erdem Kaypak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Belediye Evleri, Turgut Özal Blv. No:234 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erdem Kaypak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erdem Kaypak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erdem Kaypak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erdem Kaypak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Erdem Kaypak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erdem Kaypak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Erdem Kaypak hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Erdem Kaypak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Erdem Kaypak hangi sigortaları kabul ediyor?Erdem Kaypak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Mapfre Sigorta, Anadolu Anonim Türk Sig. Şti. Memurları Emekli Sand. Vakfı Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Adana bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları