Diş Beyazlatma
Pembe Estetik
Sabit protez
Zirkonyum
Erdem Özdemir ÖZEL DİŞ SAĞLIK MERKEZİ
Hastalarımız Antalya içinden, çevre il - ilçelerden ve yurt dışındandır. Kliniğimizde tüm diş hekimliği tedavilerinin yanında ağırlıklı olarak implant destekli protezler, sabit tam seramik kron ve köprüler, seramik dolgu, ortodonti, diş eti tedavisi hizmetleri verilmektedir.
Ödüller:
International Association of Dental Research, Munich, 2010. (Para Ödülü)
hi....
Oğlum 4 yaşındayken ilk kez doktoruyla tanıştı ve iki tane dolgu yapılmıştı, kendisinin çok naif ve güven veren yaklaşımıyla oğlum sakinleşerek bu dolguların yapılmasına izin vermişti, şimdi 8 yaşında ve kanal tedavimiz için tekrar farklı ilde olmasına rağmen kendisine ulaştık ve yine aynı yaklaşımla oğlumun fobisini yenmesini sağlayarak başarılı bir şekilde işlemi gerçekleştirdi. Hekimimizi herkese tavsiye ediyoruz.
si...n
Neslihan hanım işini çok iyi yapan profesyonel bir diş hekimi. Sağ üst dişim kırıldığı ve bazı çürüklerime dolgu yaptırmak için gittim. Kırık dişime zirconium kaplama yapacak, provasını yaptı ve haftaya takılacak. Dolgularımı tamamladı. Diș taşı temizliğinide tamamladık. Bu süreçte benim ile diyaloğu ve tedavi sürecini ve sonuçlarını çok detaylı ve hastanın anlayacağı dilde anlatması konusunda da çok başarılı bir diş hekimi. Kendisine çok teşekkür ederim.
or...k
Doktor bey e teşekkür ederim işine olan özeni ve dikkatli çalışmasından dolayı. İmplantımda ve dolgu da sıkıntı yaşamadım herşey yolunda gitti çok memnunum
s....o
Eli oldukça hafif iğneyi bile hissetmiyorsunuz diyebilirim. Dolgu için kendisine gittim İşinde uzman bir hekim teşekkürler
Dişime Dolgu yaptırmak maksadıyla gittim. Hem doktor bey hem de klinik personeli son derece ilgili ve güleryüzlü. Dört dörtlük tıbbi hizmet sağlanıyor. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
yu...
Daha öncede implant oldum dr Erdem beyde memnuniyetim sebebiyle kizimida getirdim
Erdem Beyin ellerinin hafifligi isinde uzmanligi ve güleryüzlü caliskan kadrosu beni Cok Memnun etti .Tüm arkaddlarima Tavsiyede bulunacagim
Tesekkürler ediyorum Dr Erdem bey ve kadrosuna
t....k
Erdem bey e gitmem bir yakinimin tavsiyesi üzerine oldu .dolgu icin gitmiştim.dis beyazlatma işlemi bazı dişlerimi zirkonyum dış olarak yenileme işlemi yaptırdım.cok memnun kaldım güleryüzlü bir ekibi var tsk ler.
Uzun zamandır aradığım diş hekimini sonunda buldum. Kanal tedavisi ve dolgu işlemlerinden çok memnun kaldım. Gece plağına ihtiyacım vardı o da yapıldı artık geceleri rahat uyuyorum. Temiz,güvenilir,samimî ortam beni mutlu etti. Ilgilerine teşekkür ediyorum.
t.....
2 yıl önce arkadaşımın önerisi üzerine gittiğim Dr. Erdem hocanın kliniğinde dolgu yaptırdım.Bir çok kişi gibi bende de dişçi korkusu vardı.Cok diş hekimine gitmiş fakat işlem yaptırmadan kalkmisimdir.Dolgumda küçük bir leke oluştuğunu fark edip kliniğe başvurdum.Hemen ölçü alınıp zirkonyumla yenilendi İyiki tanıdım sizi Erdeme hocam .
me...n
Daha önceden bir özel Poliklinik, bir özel hastane olmak üzere iki defa protez yaptırdım ama maalesef çok acılar çekmeme karşın kullanamadım. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Erdem Beye ulaştım. Yine ne hayal kırıklığı yaşayacağımı düşünürken, Kendimi Güleryüzlü, sıcak sevecen pırıl pırıl, temiz, muhteşem ve tamamen genç kuşak bir klinikte buldum, Hele dünyalar tatlısı güler yüzlü saygılı sekreter kızımızı unutmak mümkün değil, Erdem Beye gelince tam bir profosyonel işinin ehli, Ona beni acılarımdan kurtardığı için nekadar teşekkür etsem azdır. İYİKİ SİZİ TANIDIM İYİKİ VARSINIZ..
Erdem Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erdem Özdemir, Diş Hekimi, Protetik Diş Tedavisi. Size Erdem Özdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: estetik, Zirkonyum, implant protez, Normal randevu, Diş İmplantı, Diş Beyazlatma, sabit protez, Hareketli Protez, Gülüş Tasarımı, Pembe Estetik.
Erdem Özdemir adresi nerede?Erdem Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- YEŞİLBAHÇE MH. ÇINARLI CD. EYİLER 6 APT. NO: 11/C Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erdem Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erdem Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erdem Özdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erdem Özdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Erdem Özdemir hangi dilleri konuşuyor?Erdem Özdemir ile İngilizce, Almanca, Rusça dilinde konuşabilirsiniz.
Erdem Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erdem Özdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erdem Özdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erdem Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Erdem Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri