Prof. Dr.
Erdinç Ertürk
Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları
Nilüfer, Osmangazi 2 adres
ze...
Sürekli tekrar eden bir tiroid papiller CA hastasıyım. 2 kez ameliyat olup 2 kez de atom tedavi aldıktan sonra malesef 2015 yılında tekrar ameliyat durumum söz konusu oldu. Ben de daha önceki kmtğ tecrübelerimden dolayı iyi bir doktor arayışına girdim ve Erdinç bey ile tanıştım. Ameliyatım için beni iyi bir cerraha yönlendirdi ve 3. Kez tedavi almamam için beni takibe aldı. Diğer doktorlar beni alelade ameliyat edip 3. Kez tedaviyi yapacaklardı kolay yol olduğu için. Ama erdinç beyin yardımıyla hala bir sorun yaşamadan kontrollerime devam ediyorum. 3. Kez de atom tedevi almış olmadım. Kendisine çok teşekkür ederim. Kesinlikle güvenebilirsiniz. Şimdi bir gebelik süreci yaşıyorum ve yine kendisiyle birlikte kontrollü bir şekilde bu süreci götürüp sağlıkla bu süreci de atlamayı umuyorum.
y.....
Harika bir doktor. İçtenlikle söylüyorum. Bursa’ya kendisi için gittim. Çok memnun kaldım. Tedavimde kullanmam için Hormon ilaçları yazılmıştı. Kullanmak istemediğimden kendisine gittim. İyi ki de gitmişim boşuna içecekmişim. Kendisi takip de kaldı. Ve düzeldi. Çok teşekkürler hocammm
vi...t
Sayın hocam büyük insan,insanlıklı,teşhisi süper,güvenilir,gözü kapalı gidilecek bir hoca.Bana teşhisimi koyup yol gösteren,tavsiyede bulunan hocama çok teşekkür ederim.İyi ki sizi tanımışım.Yolunuz açık olsun
me...z
Dikkatlı titiz özverili hekimliği ile tiroid hastalığı tanı ve tedavimi sonuçlandırdı.kendisine teşekkürlerimle arkadaşlarımdan aldığım paylaşımları sizlerlede yazarak bilgilerinize iletmek istedim
gü...z
Erdinç hocadan Allah RAZI OLSUN Hipfiz adenomumu İlacla tedavi etti 9 sene herzaman ona duva ediyorum.
Erdinç Ertürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erdinç Ertürk, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları.
Erdinç Ertürk adresi nerede?Erdinç Ertürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir Yolu Görükle Kampüsü Nilüfer
- Bağlarbaşı Mah. 1. Sedir Sok. MediLoft Doktor Ofisleri No:12 Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erdinç Ertürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erdinç Ertürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erdinç Ertürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erdinç Ertürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erdinç Ertürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erdinç Ertürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Erdinç Ertürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Nilüfer bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Nilüfer bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Nilüfer bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Nilüfer bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Nilüfer bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Nilüfer bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Nilüfer bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Nilüfer bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Nilüfer bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Nilüfer bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Nilüfer bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla