Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Bağlarbaşı Mah. 1. Sedir Sok. MediLoft Doktor Ofisleri No:12, Osmangazi

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Z
Konum: Erdinç Ertürk Muayenehanesi Diğer

Sürekli tekrar eden bir tiroid papiller CA hastasıyım. 2 kez ameliyat olup 2 kez de atom tedavi aldıktan sonra malesef 2015 yılında tekrar ameliyat durumum söz konusu oldu. Ben de daha önceki kmtğ tecrübelerimden dolayı iyi bir doktor arayışına girdim ve Erdinç bey ile tanıştım. Ameliyatım için beni iyi bir cerraha yönlendirdi ve 3. Kez tedavi almamam için beni takibe aldı. Diğer doktorlar beni alelade ameliyat edip 3. Kez tedaviyi yapacaklardı kolay yol olduğu için. Ama erdinç beyin yardımıyla hala bir sorun yaşamadan kontrollerime devam ediyorum. 3. Kez de atom tedevi almış olmadım. Kendisine çok teşekkür ederim. Kesinlikle güvenebilirsiniz. Şimdi bir gebelik süreci yaşıyorum ve yine kendisiyle birlikte kontrollü bir şekilde bu süreci götürüp sağlıkla bu süreci de atlamayı umuyorum.

Y
Konum: Erdinç Ertürk Muayenehanesi

Harika bir doktor. İçtenlikle söylüyorum. Bursa’ya kendisi için gittim. Çok memnun kaldım. Tedavimde kullanmam için Hormon ilaçları yazılmıştı. Kullanmak istemediğimden kendisine gittim. İyi ki de gitmişim boşuna içecekmişim. Kendisi takip de kaldı. Ve düzeldi. Çok teşekkürler hocammm

V

Sayın hocam büyük insan,insanlıklı,teşhisi süper,güvenilir,gözü kapalı gidilecek bir hoca.Bana teşhisimi koyup yol gösteren,tavsiyede bulunan hocama çok teşekkür ederim.İyi ki sizi tanımışım.Yolunuz açık olsun

Dikkatlı titiz özverili hekimliği ile tiroid hastalığı tanı ve tedavimi sonuçlandırdı.kendisine teşekkürlerimle arkadaşlarımdan aldığım paylaşımları sizlerlede yazarak bilgilerinize iletmek istedim

Erdinç hocadan Allah RAZI OLSUN Hipfiz adenomumu İlacla tedavi etti 9 sene herzaman ona duva ediyorum.

Profili düzenle veya yönet