av...
21.10.2022 tarihinde babam;Rasim Ertan için Ayvalık Devlet Hastanesinde idik.
Öncelikle operasyon öncesi ve esnasında, yapılan karın fıtığı müdahalesi anında bile gerek hemşire hanım gerek doktorundan doyurucu bilgi edinmesi, serviste hastabakıcısıdan, stajyer öğrenciye;hemşiresi den doktoruna gördüğümüz yoğun ilgi ve tıbbi destek için teşekkür ederim.
Av. Murat Ertan
ka...e
Tatil amaçlı gittiğim ayvalıkta anal apse şikayetim oldu. Öyleki ne oturabiliyordum ne yürüyebiliyordum. Lokal olarak uyuşturup apseyi aldı. İnsanın halinden anlayan rahatlatan insana güven veren mütevazi bir kişi .
ha...n
2015 te kolonoskopi sonucunda kalın bağırsak tümörünü tespit ederek erken tedavi olmamı sağladı daha sonrada kontrollerimi Erdinç beye yaptırıyorum.Teşekkürler iyi çalışmalar.
nu...n
25 temmuzda acilden gelerek amilyatimi oldum cok buyuk bir amilyati sorunsuz bir sekilde gerceklestirdiginiz icin size cok tesekkur ederim. Amilyat sonrasida ilgi alaka psikolojik desteginiz icin size minnettarim. Size ailenizle cok mutlu bir ömür diliyorum Dualarim sizinle:)
ni...ş
Erdinç karagöz lerde endoskopi oldum uyutularak yapılıyor hiç duymadım hiç acı hissetmedim herkese tavsiye ederim ayvalık devlet Hastanesinde harika bir doktor işini en iyi şekilde yaptı kendisine çok teşekkür ederim
Erdinç Karagözler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erdinç Karagözler, Genel Cerrahi.
Erdinç Karagözler adresi nerede?Erdinç Karagözler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sefa Cad. Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erdinç Karagözler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erdinç Karagözler online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erdinç Karagözler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erdinç Karagözler bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erdinç Karagözler ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erdinç Karagözler hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Erdinç Karagözler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Balıkesir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Balıkesir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar