Laparoskopik Cerrahi
Kolonoskopi
Laparoskopik Cerrahi
Meme Koruyucu Cerrahi
Özel Asya Hastanesi
Özel Asya Hastanesinde hizmet vermektedir.
ha...m
yıllardır hastasıyım herkese tavsiye ettiğim vede edeceğim mükemmel ötesi bir uzman vede harika bir insan size herşey için teşekkürler.Rabbim yolunuzu açık etsin
f...
merhaba, Erdinç bey tekrar çok teşekkürler...başarılı geçen ameliyatım ve sizlerin ilgisi gerçekten benim o dönemlerimi çok rahat geçirmemi sağladı Sizin hakkınızı ödeyemeyiz...Sizi tüm çevreme tavsiye ediyorum. sağlıcakla kalın selamlar
fi...t
Öncelikle Doktorum Erdinç Bey'e çok ama çok teşekkür ediyorum.Erdinç bey beni 2 kere ameliyat etti.Çok memnun kaldım.Sağ olun doktor bey...teşekkürler
mu...ı
bızde oglumuzu sunnet yaptırdık ınanın cok memnunum cokta yakından tanıdıgım bırı cok ıyı bır ınsan bırde buyuk oglumu amelıyat ettı annemıde abımıde ablamıda ettı ALLAH ondan razı olsun .
se...n
Takipli hastasıyım aile hekimimiz gibi oldu bizim için istenen tetkiklerin sonuçlara ulaşmamızda doğru yönlendirmesi sonucunu vakit kaybetmeden disiplinli bir şekilde yapılmasına önemseyen insan sağlığına önem veren bir hekim uzun süredir tanıyoruz kendisini aileden biri oldu bizim için yardımları sayesinde hekim olarak bir çok yakınım onun cerrahi müdahalesi ile sağlıklı bir yaşam sürdüler kendisine herkes adına teşekkür ediyorum.Kimseyi yarı yolda bırakmaz,
ha...n
size hayatımı borçluyum. çok teşekkür ederim.hatice şen
ha...z
erdinç beyde 3 kez operasyon geçirdim 3ündede çok çabuk iyileştim.ailemdende birçok kişiyi kendisine yönlendirdim hastasıyla uzmanlığının yanısıra güleryüzü ilede en iyi şekilde ilgileniyor Branşının en iyi uzmanı bence ALLAH ondan razı olsun.operasyon konusunda kesinlikle herkese tavsiye edebileceğim en iyi doktor...
Erdinç Kasarcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erdinç Kasarcı, Genel Cerrahi. Size Erdinç Kasarcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Laparoskopik Cerrahi, Meme Koruyucu Cerrahi, Kolon Ve Rektum Cerrahisi, Kolonoskopi.
Erdinç Kasarcı adresi nerede?Erdinç Kasarcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükköy Meydan 537. Sokak Merkez Camii Karşısı No: 5 Küçükköy Gaziosmanpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erdinç Kasarcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erdinç Kasarcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erdinç Kasarcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erdinç Kasarcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Erdinç Kasarcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erdinç Kasarcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erdinç Kasarcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erdinç Kasarcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Erdinç Kasarcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Erdinç Kasarcı hangi sigortaları kabul ediyor?Erdinç Kasarcı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Gaziosmanpaşa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Gaziosmanpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar