Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
Sinir tuzaklanması
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Temporal Lop Rezeksiyonu
Medicana Ataköy
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
Vagal Stimülatör Takılması
Ventriküloperitoneal Şant Uygulama
Medicana Ataköy
Vns(Vagal Sinir Stimülasyon Tedavisi)
Şiroterapi(Sinir Dondurma)
y....u
Yaklasik uc ay once iyi huylu oldugu dusunulen omurilik tumoru teshisiyle pek cok doktorla gorustuk, yolumuz Erdinc Hocayla kesisince arayisi biraktik. Kendisi ilk randevudan beri her sorumuzu naif kisiligiyle oyle aciklayici bir sekilde anlatti ki tum soru isaretlerimiz gitti her defasinda. Cok sabirli, sogukkanli ve isinde cok iyi biri. Yaklasik iki uc hafta once birkac sinire baski yapan 26 mm’lik tumorumun hepsini temizledi ve hic bir hasar sukurler olsun ki yasamadim. Ameliyat oncesinde ve sonrasinda da ulasamadigim bir an olmadi tum bilgi birikimiyle ve iyiligiyle yanitladi hep. Amelyatimi Erdinc hocam gerceklestirdigi icin sukrediyorummm iyi ki boyle donanimli hocalarimiz var
se...n
Erdinç Özerk beyin tümörü ameliyatımı gerçekleştirmiştir.Çok iyi ilgili bi doktordur.Hastalarına elinden gelen desteği veren bi hekimdir
t...
Doç. Dr. Erdinç Bey'e arkadaşım sayesinde ulaştım. Omurga kanal daralması şikayeti ile gittim. Çok başarılı bir ameliyat geçirdim. Çok ilgili ve titizdir. Düzenli kontrole gidiyorum.
m...
Doç. Dr. Erdinç Bey'e beyin kanaması sonucunda bulunduğum ilin beyin cerrahi doktoru tavsiyesiyle gittim. 12 gün hastanede yattım ve kavernom teşhisi konulduktan sonra ameliyat oldum. Doktorumdan memnunum ve birçok kişiye tavsiye ettim. Hala iletişim halindeyiz. Allah kendisinden razı olsun ve başarılarının devamını dilerim.
ş...
Erdinç Hocama rahatsızlığım sonucu omurilik tümörü teşhisi konduktan sonra bu konuda tecrübeli bir doktor ararken ulaştım. Kendisi gerçekten konusunda uzmandır. Tedavi süreciyle çok yakın bir şekilde ilgilendi ve bütün açılardan ele aldı. Sonuç olarak başarılı bir operasyonla sağlığıma kavuştum. Doktorumun en beğendiğim özelliği, konusunda uzman olması ve hastayı iyi bir şekilde bilgilendirmesidir. Erdinç Hocamı tüm çevreme güvenerek tavsiye ederim.
e...
Doç. Dr. Erdinç Bey'e doktor yönlendirmesi ile ulaştım. Bel fıtığından dolayı başvurdum. Doktor Erdinç Özek, bu dünya ayağına taş değmesini istemeyeceğim, hem insan olarak hem de mesleği gereği mükemmel bir cerrahdır. Hayatımı ona borçluyum. Tam anlamıyla çok iyi bir cerrah, güler yüzlü iletişimi ve hastalarına olan ilgi ve alakası çok güzel bir şey. Öncelikle Rabbim kimseye hastalık vermesin (Amin), ama Erdinç Özek Hocamı bütün sevdiklerime, eşime, dostuma tavsiye ederim.
s...
Erdinç Hocama bel fıtığı şikayetiyle gittim. Hocama geldiğimde bel fıtığım patlamıştı ve sol bacağımı kullanamaz haldeydim. Hocama ulaşmadan önce birçok tedavi süreci geçirmiştim, ancak bu tedaviler sonucunda fıtığım daha da kötüleşti. Hocam, bütün tetkikleri yaptıktan sonra ameliyat kararı aldı ve beni ameliyat etti. Ameliyattan yaklaşık 10 gün sonra çalışma hayatıma döndüm. Allah ondan razı olsun. Aradan 2 sene geçti ve ameliyatımla ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadım. Erdinç Hocam, alçak gönüllü, güler yüzlü ve hastasına tepeden bakmayan bir hoca. Daha önce hiç böyle bir hoca ile tanışmamıştım. Benimle sanki kendi akrabasıyla ilgileniyormuş gibi ilgilendi. Hocamı çevreme tavsiye ediyorum. Elimde olsa hocamı tüm dünyaya tavsiye ederim. Allah ondan razı olsun.
d...
Erdinç Hocama, şikayetlerim doğrultusunda gittim. Beyin tümörü teşhisi konulmuştu ve hayatımı kurtardı diyebilirim. 7 saatlik zorlu bir ameliyata girdim ve tümörü tamamen çıkartarak hayatımı geri verdi. 2021 yılından beri kontrollerime aralıksız devam ediyorum. İlk günden bugüne, hastasıyla muhteşem bir bağ kurduğunu tarif etmek neredeyse imkansız. Erdinç Hoca her zaman güler yüzlüdür, aklınıza takılan herhangi bir soruyu sabırla dinler ve cevaplar, ayrıca psikolojik olarak da sizi takip eder ve yakından ilgilenir. Tavsiye etmediğim insan kalmamış gibi görünüyor. Her zaman onunla tanıştığımıza şükrediyorum. Kendisine minnettarım.
bu...d
Annemin beynindeki kist yüzünden şiddetli bas agrilari vardi ve gittiğiniz her doktor bu zamana kadar farkli birsey söyledi fakat erdinç hoca istedigi detayli tetkiklerle kesin teshisi koydu.aklimiza takilan her soruyu rahatca sorabildigimiz, halden anlayan,merhametli,hümanist bir doktor iyiki karsimiza cikti herkese siddetle tavsiye ediyorum ülkemizin böyle insancil,basarili iyi hekimlere cok ihtiyaci var.
g.....
Annem daha önce 3 kez bel ameliyatı olmuştu. Platin vardı ve çıkartılması gerekiyordu. Yaşından ötürü bulunduğumuz şehirdeki doktorlar ameliyata yanaşmadı. Araştırarak Erdinç Bey'e ulaştık. Platinleri çıkartı. Skolyoz ameliyatını yaptı. Kemikleri düzene soktu ve yeni platinler taktı. 11 saat süren başarılı bir operasyon oldu. Sonrasında annem düştüğü için ana demir kırıldı. Tekrar bir ameliyat oldu. Daha sonrada boyun fıtığından oldu. 3 operasyonu da Erdinç Bey yaptı ve çok başarılı geçti. Çok çok iyi bir hekim. Bizi süreçle ilgili gerçekten çok detaylı bilgilendirdi. Güven verdi. Anneme kendi annesi gibi yaklaştı. Moral verdi, rahatlattı. Şehir dışında olduğumuz için tahlilleri tetkikleri yaptırıp kendisine yolladık. Sürekli irtibat halinde olabildik. Çok ilgilendi. Çok başarılı ve ilgili bir doktor.
Erdinç Özek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erdinç Özek, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Erdinç Özek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Normal Randevu, Laserasyon Onarımı.
Erdinç Özek adresi nerede?Erdinç Özek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataköy 2-5-6. Mahallesi Rauf Orbay Caddesi No:2/1Z Bakırköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erdinç Özek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erdinç Özek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erdinç Özek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erdinç Özek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Erdinç Özek hangi dilleri konuşuyor?Erdinç Özek ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Erdinç Özek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erdinç Özek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erdinç Özek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erdinç Özek hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Erdinç Özek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Erdinç Özek hangi sigortaları kabul ediyor?Erdinç Özek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Beyin Ve Sinir Cerrahları
Esenyurt Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bağcılar Beyin Ve Sinir Cerrahları
Maltepe Beyin Ve Sinir Cerrahları
Kartal Beyin Ve Sinir Cerrahları
Daha fazla (13)Bakırköy bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bakırköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bakırköy bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bakırköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bakırköy bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bakırköy bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bakırköy bölgesinde Halk Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bakırköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bakırköy bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bakırköy bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bakırköy bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bakırköy bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları