ka...̇
HASTALIGIM SÜRESİNCE BANA COK YARDIMDA BULUNAN VE AİLE FERTLERİMİN RAHATSIZLIGINDA BANA YARDIMCI OLAN SAYGI DEGER DOKTORUM ERDOGAN EROGLUNA TEŞEKKÜR EDERİM ERDOGAN HOCAM SİZE MİNNETTARIZ...
e....n
herkese tavsiye edebileceğim mükemmel bir doktordur erdoğan hacam.insanların sağlığı için vakit,mekan,sınır tanımadan çalışan ve herkese eşit davranan biridir.
Erdoğan Eroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erdoğan Eroğlu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Erdoğan Eroğlu adresi nerede?Erdoğan Eroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Menderes Mahallesi 132. Sokak No:15 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erdoğan Eroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erdoğan Eroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erdoğan Eroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erdoğan Eroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erdoğan Eroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erdoğan Eroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Erdoğan Eroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Manisa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Manisa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları