20'lik Diş Çekimi
Acil Diş Çekimi
Diş Hekimi Erdoğan Ertek
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Çene Eklemleri Tedavisi
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
sa...ş
Eli çok hassas,işinde cok titiz ve kullandığı tüm ekipmanlar steril ambalajda. Ne yaptığını ve yapacağını ,işin hangi aşamada olduğu konusunda detaylı bilgi veren titiz hekimimiz. Kendisinden çok memnunuz, ailece gitmeye devam edeceğiz. Elinize,emeğinize sağlık Erdoğan Bey.
fa...i
Dişlerimin doğal rengi kendimi bildiğimden beri sarıydı , ince mineli ve çok hassastı. bu durum ne yaparsam yapayım geçmedi. ve dişlerimi lamine diş( yaprak diş) yaptırmaya karar verdim ve iyiki yaptırmışım mükemmel beyazlıkta dişlere sahip oldum artık rahatlıkla dişlerimi göstere göstere gülümsüyorum. Erdoğan Ertek Hocam aynı zamanda hollywood smile uzmanı bir hekim kendisi. Sayesinde hem beyaz hemde mükemmel bir gülüşe sahip oldum. Ve 10 gün gibi kısa sürede bu işlemleri tamamladı beni hiç yormadı . Eli çok hafif gerçekten..benim gibi diş doktoru koltuğundan çok korkan insanlar için ideal bir hekim önce yapacağı işlemi en ince ayrıntısına kadar anlatıp beni rahatlatarak her defasında kendi sakinliğini bana da geçirmeyi başardı. Ancak mucizeleri sadece bu kadar değil alanında uzmanlığı, tecrübesi, mesleğine olan sevgisi, saygısı, titiz çalışması ve güler yüzü ile harika bir diş hekimi. Ve bu arada Erdoğan Hocam çok iyi bir ekipsiniz tüm çalışanlarınızla.Çok teşekkür ediyorum.
g....o
Beklentilerim doğrultusunda çok inceleyerek gittiğim Dt. Ertek te halen tedavi sürecim devam ediyor. Eskiyen protezlerimin yenilenmesi, implant tedavisi yanında estetik bir gülüşe de sahip olmak istiyordum. Çok doğru bir karar vermişim.
nu...k
Cerrahi implantım yemek yerken çok ağrı yapıyordu. Erdoğan bey enfeksiyon geliştiğini farketti. Daha önce aynı şikayetle birkaç doktora gittim ancak tedavi olamadım. Erdoğan beye çok teşekkür ederim. Enfeksiyonu temizledi ve implantımı tekrar taktı. Çok güzel ilgilendi ve yaptığı tedaviyi tek tek anlattı. İlgisi ve becerisi için çok teşekkür ederim
a....
Dolgu, kontrol ve bakımlarım için gittim. Her zaman olduğu gibi yine en kaliteli ve değerli hizmeti sağladılar, teşekkürler
em...r
Bugün 20 lik dışimi çektirdim normalde dışci ve dış koltuğundan korkarım aşama aşama açıklaması öncesi ve sonrasında hastayı bilgilendirmesi ve özellikle elinin hafifliği hissettirmeden 20 lik dışimi çekmesi memnun kaldım çok teşekkürler hocam iyi çalışmalar dilerim.
ye...
Diş hekimi fobimden dolayi korkarak gittim erdogan beye,ama iyiki gitmisim sonuçtan cok mennun kaldım.18 adet lamina dis yaptırdım süreçi ağrısız gecirdim, yaptıgı ığne bile acıtmadı desem yeridir.Gülümsememi saklamıyorum artık ve bu çok güzel bir duygu.Hastasını dinleyen, işini severek ve özenle yapan yeniliklere açık gülümsememe sebep olan doktoruma ve ekibine çok teşekkür ederim.
d....a
Endişe duyarak gittiğim 20 lik diş ameliyatım beklediğimden daha rahat acısız ve kısa sürdü ayrıca göstermis oldukları ilgiden dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunar iyi çalışmalar dilerim
ed...a
Yorumları okuduktan sonra kendisine gitmeye karar verdim. O yüzden bende yorum bırakmak istedim. Ön diş dolgumu 5.yeniletmem falan her zaman yarım saatte biten dolgu işlemi 3saate yakın sürdü. Dolgu dememek lazım baştan diş çıktı ortaya :) Çok memnun kaldım, diş işlemlerinden korkmama rağmen hiç bir acı hissetmedim. Kendisi mükemmel bi doktor gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz. Doktor bey ve asistanın emeğine sağlık :)
İmplant tedavisi
İşine hakim ilgili kibar bir hekim söylenmediği halde bütün işlemleri sırasıyla söyledi ve gerçeklestirdi eli hafif işine hakim
Erdoğan Ertek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erdoğan Ertek, Diş Hekimi. Size Erdoğan Ertek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik, Hassas Bağlantılı Protezler.
Erdoğan Ertek adresi nerede?Erdoğan Ertek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erdoğan Ertek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erdoğan Ertek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erdoğan Ertek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erdoğan Ertek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Erdoğan Ertek hangi dilleri konuşuyor?Erdoğan Ertek ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Erdoğan Ertek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erdoğan Ertek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Erdoğan Ertek hakkında ne düşünüyor?Toplam 38 hasta / danışan, Erdoğan Ertek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.