- İhtisasımı Istanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaptım (1995)
- 1997-2012 yılları arasında Aydın'da kamu hastanelerinde çalıştım
- 2012 yılından bu yana muayenehanemde serbest hekimlik yapmaktayım
4 Boyutlu Ultrason
Cumhuriyet Mah. Vali Konağı Cad. No:42 (Atatürk Devlet Hastanesi Karşısı), Aydın
Abdominal Ultrasonografi
IVF
Jinekolojik Cerrahi
Jinekolojik Onkoloji
Erdoğan Kılıç Muayenehanesi
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Erdoğan Kılıç Muayenehanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopi
Üçlü Tarama Testi
İkili Tarama Testi
İntrauterin İnseminasyon
mü...ş
Hamilelik ile ilgili randevu alımı. 2 doğumumu da doktorumda yaptım mükemmel birisi çok memnunum süper bir doktor
m....m
Öncelikle doktorum Erdoğan beye çok teşekkür ederim.sürekli kanamam olduğu için gittim ve çok memnun kaldım en azından kafam da sorun yok şuan Allah razı olsun doktorumdan beni rahatlattı sabırlı ve anlayışlı mütevazi bir doktor başarılarının devamını diliyorum
g.....
Kanama şikayeti ile gittim. Hormonlu spiral taktı ve sorun çözüldü. İlgisinden, alakasından ve bilgisinden çok memnun kaldım. İstediğim zaman ulaşabiliyorum.Hastayı çok güzel rahatlatıyor. Detaylı bilgi vererek hastayı sakinleştiriyor. Kendisi de çok sakin bir doktor. Aydın'daki en iyi kadın doğum uzmanlarından.
Hamileliğimde ağrı ve sancı sebebiyle gittim. Düşük yaptığımı öğrendim Bebeğimi kaybettim.Ama Erdoğan Bey benim hayatımı kurtardı. Her zaman sorduğum tüm soruları sabırla,detaylı ve anlayabileceğim şekilde yanıtladı. Mesleğini hakkını vererek yapıyor.Hasta ile ilgilenerek,bilgi vererek çok güzel rahatlatıyor. Kendisinden çok memnunum.
Hamilelik döneminde ulaştım kendisine.Üniversite hastanelerinde bebeğin engelli olduğunu ve alınması gerektiğini söylediler. Daha sonra Erdoğan Bey'e gittim. Hiçbir sorunun olmadığını söyledi. Kızım şu an 3 yaşında ve çok sağlılı. Hastalarını çok güzel rahatlatıyor. Psikolog gibi yaklaşıyor. Bende panik atak vardı. Beni bile çok güzel rahatlattı. Doğumum rahat geçti. Çok ilgili bir doktor. Kendisinden çok memnunum ve çevreme de tavsiye ediyorum.
Adet düzensizliği sebebiyle gittim. 4-5 ayda bir oluyordu. Tedavisi çok güzel sonuç verdi. Sonrasında hamile kaldım.Hem aylık kontrollerimi hem de doğumumu Erdoğan Bey yaptı. Sonrasında 2 doğumumda yine kendisi ile devam ettik.Ben çok memnunum. Çok ilgili bir doktor. Teşhisleri çok yerinde ve tedavileri güzel sonuç veriyor. Bazen gece sancılarım oluyordu, rahatsızlanıyordum.O saatlerde bile ulaşabildim kendisine.
12 senelik doktorum. 2 doğumumu da Erdoğan Bey gerçekleştirdi. Şimdi 3. hamileliğim ve yine kendisini tercih ettim. Doktorluğundan çok çok memnunum. Aylık kontrollerim için de kendisine gidiyorum. Başka bir doktora gitmeyi düşünmem bile. Çok ilgili bir doktor.Hastaya güven veriyor. 2 doğumuma da çok rahat girdim sayesinde. Aradığımda muhakkak ulaşabiliyorum. Çok iyi niyetli ve başarılı. Çevreme de gönül rahatlığı ile gözüm kapalı önerebildiğim bir hekim.
z.....
23 yıl aradan sonra İkinci kez gebe kaldığımda İyi bir doktor araştırıyordum . Yıllar önce bir arkadaşımla gittiğim ve hasta ile diyaloğunu , tedavisini çok beğendiğim Dr.Erdoğan Bey aklıma geldi ve randevu alıp eşimle gittik. Doktorun kişiliği , sakinliği, yaklaşımı ile bana güven verdi. Profesyonel Yaklaşımı ve tecrübesi ile hem korkularımı yok etti , hem de kafamdaki tüm sorularımı net şekilde yanıtladı
Dr. Erdoğan Bey’e çok teşekkür ediyor ve herkese tavsiye ediyorum . Bundan sonra benim sürekli gideceğim ve değiştirmeyeceğim doktorum oldu...
Ben Erdoğan beyden çok memnunum çok çok çok iyi bir doktor bir dahaki gebeliğimde tekrardan hamile kalsam yine Erdoğan beye giderim gerçekten çok iyi bir doktor tercih edilmesi gereken bir doktor muayenelerinden her türlü açıklamalarından içimde hiçbir zaman tereddüt kalmadı hep güvendim Erdoğan beye. Doğumumda Erdoğan beyle gerçekleşti. Erdoğan bey çok çok teşekkür ederim çok iyi bir doktor allah razı olsun ondan,
İyi bir doktor memnunum kendisinden tavsiye üzerine gittim kızıma hamileyken gİttim memnun kaldım doğum gerçekleşti ve sonrasında şimdiye kadar hep ona gidiyorum devamlı hastasıyla ilgili, güler yüzlü gittiğimde beklemiyorum gerek asistanı gerekse kendisi yardımcı oluyor
Erdoğan Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erdoğan Kılıç, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Erdoğan Kılıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dörtlü Tarama Testi, Jinekolojik Onkoloji, Over Kist Ameliyatı, Jinekolojik Cerrahi, Ürojinekolojik Ameliyatlar, Östrojen Replasman Tedavisi, Gardasil Hpv Aşısı, Et(Hormon Replasman Tedavisi), Fallopi Tüpü Çıkarılması, İntrauterin İnseminasyon.
Erdoğan Kılıç adresi nerede?Erdoğan Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah. Vali Konağı Cad. No:42 (Atatürk Devlet Hastanesi Karşısı) Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erdoğan Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erdoğan Kılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erdoğan Kılıç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erdoğan Kılıç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Erdoğan Kılıç hangi dilleri konuşuyor?Erdoğan Kılıç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Erdoğan Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erdoğan Kılıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erdoğan Kılıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erdoğan Kılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Erdoğan Kılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları